Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos,
Kokį ir iš kur perkate D vitaminą? 4u.gif
Atsakyti
Turime laisvus:

Andrew Marc Faux Fur Trim Hood Quilted Jacket, XS ir M dydziai, Olive - $20.99
vartotojo įkelta nuotrauka

J.Crew odiniai ilgaauliai, 10H dydis, modelis kaip pirmoj foto, spalva kaip antroj foto - $48.60
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

J.Crew zomsiniai ilgaauliai, dydis 10H, spalva Dark Navy - $45.90

Vaikiski UGG Classic II Glitter Boot, Gold spalva, dydziai: 13 (31EU), 3 (34EU) - $29.98

Vyriskas Invicta 12802 Men's Watch Quartz, su dezute ir papildomais 3 dirzeliais komplekte, jau Lietuvoje, galutine kaina - €60

Vyriski Tommy Hilfiger Men's Alistair Sneakers, jau Lietuvoje, dydis 8.5US (atitinka 41.5EU), ant vieno is batu priekio nezymus ibrezimas, galutine kaina - €40
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Rebecca Minkoff Women's Nylon Dome Backpack, Bone spalva - $24.49

Moteriski Adidas Nizza Shoes - Slip-Ons, spalva Burgundy, dydis 6US (36.5EU) - $10

Papildyta:
Moteriski Franco Sarto Roalba Waterproof Faux Fur Lined Boot, naturali oda, pasiltinti, neperslampami, spalva Green, dydis 9.5US (40EU) - $31.49

Odine Fossil Vale Medium Tab Wallet, spalva Black - $12.24

Vyriski odiniai Ben Sherman Brent Leather Cap Toe Derby, spalva Tan, dydis 10.5US (43.5EU) - $19.24

Walt Baker Celine Faux Fur Genuine Leather Jacket, S dydis, Black spalva - $89.99
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2020 09 24, 10:29)
Sveikos,
Kokį ir iš kur perkate D vitaminą?  4u.gif

prifilaktikai

https://www.biofarma...biovitaminas-d3

gzdzmui kitos doyes, jis receptinis. bent jau mano atveju taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 09 24, 10:35)
prifilaktikai

https://www.biofarma...biovitaminas-d3

gzdzmui kitos doyes, jis receptinis. bent jau mano atveju taip buvo.

Klaviatūra sugedo biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 09 24, 10:26)

deja out of stock:(
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 09 24, 10:37)
Klaviatūra sugedo  biggrin.gif ?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal yra coachoutlet nuolaida kokia papildoma?
Atsakyti

Gal kas nors turi See by Chloe batų ir galėtų man pasakyti, ar jie nėra didinti/mažinti?  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 09 24, 10:33)
Turime laisvus:
Walt Baker Celine Faux Fur Genuine Leather Jacket, S dydis, Black spalva - $89.99

NEBERA
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 09 23, 19:17)
Mergaitei 15m jau nemaža tikimybė kad bus augimo zonos sukaulėjusios, jokie vitaminai įtakos nepadarys. Jei jaudinatės ir norit ko nors nepražiūrėt- eikit pas endokrinologą.

Pritariu dėl endokrinologo. Kaip tik savąjį slieką ketvirtoką vedžiau (132 cm, 24 kg) . Padarė augimo fermentus, skydliaukę ir rankos plastakos rentgeną. Po tyrimų paskambino ir nuramino, kad viskas tvarkoj, auga proporcingai (5 cm į metus), rankos rentgenas atitinka 9 m amžių (jam tiek ir yra, tuoj bus 10). Na ir aš su vyru mažiukai. Jei kažkas būtų negerai, būtų guldę į stacionarą rimtesniems tyrimams.
Lankemes santariškėse pas endojrinologę motery (ten viso tera 2 vaikų endokrinologai).
Endokrinologė išaiškino visas augimo fazes pagal amžių. Minėjo ir vėlyvąjį brendimą, kuris būna 11-12 klasėj kai vaikai tik tada paauga.

Dėl vitaminų - čia tik mano teorija- kai vaikui buvo 4 m irgi vedžiau pas endokrinologą vyrą santariškėse, jokių tyrimų nedarė, tik sakė per metus paaugt 5 cm. Nu ir dirbom ant tų 5 cm - kabėjo ant skersinio kas vakarą ir vitaminų kažkokių maitinau. Vaikas paaugo 5 cm, bet regėjimas krito smarkiai (daugiau šeimoje niekam nebūdinga). Manau, kad akis per greit paaugo dėl vitaminų, ko pasekoj dabar vaikas jau su akinukais. Tokua mano vitaminų teorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lola.lola: 24 rugsėjo 2020 - 10:46
Komanda, ar gavote mano laiska is BELK, aciu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 09 24, 11:44)
Komanda, ar gavote mano laiska is BELK, aciu? rolleyes.gif

Sveiki, taip, ziuriu, atsakymas kabo kaip juodrastis, neissiustas
Atsakyti