Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2019 02 04, 19:04)
Ne vien tik dainavimas, bet as tai leidziu i Abc vaidink su manimi Teatro akademija. Labai patenkinta 🤗
Papildyta:

As nukirtau Ralfuko. Pribrendau "dzinsofkei"  biggrin.gif Labai jau laukiu  wub.gif

Parodyk liaudžiai aktorę su kostiumu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif verta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2019 02 04, 20:05)
Skamba idomiai  bigsmile.gif Jau leidziu i choreografijos mokykla, tai noreciau tik i dainavima leisti koki karta per savaite, nes dienotvarke tokia svelniai tariant itemptoka  biggrin.gif  4u.gif

Maniske ir ejo i choreografijos mokykla bet palankius pora klasiu mete, vis zyze , kad menori, kad baletas nuobodu. O apie spygliaus mkla negirdejus reik pagooglint, mes db i areobine gimnastika einam bet ir ten jai per nuobodu ale, o dainavimui Meduti lankem, faini vadovai.
Atsakyti
prisijunkit prie VITACOST ,prekems is sios nuorodos -35% ir is sios -35%
Atsakyti
Turim laisvas Uniqlo prekes:

Uniqlo WOMEN CASHMERE TURTLENECK SWEATER, navy, XL, $39.90

Uniqlo WOMEN HEATTECH RIBBED CREW NECK T-SHIRT (ALEXANDER WANG), balta spalva, M dydis, $14.90

UniqloWOMEN HEATTECH BIKINI SHORTS (ALEXANDER WANG), gray, M dydis, $7.90

Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2019 02 04, 20:05)
Skamba idomiai  bigsmile.gif Jau leidziu i choreografijos mokykla, tai noreciau tik i dainavima leisti koki karta per savaite, nes dienotvarke tokia svelniai tariant itemptoka  biggrin.gif  4u.gif

jei karta per savaite, tai, manau, tik privacios pamokos lieka, nes tikrai bureliai bus ne karta per savaite 🙄

QUOTE(Gafsa @ 2019 02 04, 20:11)
Parodyk liaudžiai aktorę su kostiumu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif verta  wub.gif

😂 aktore reklaminiu veidu patapo 🤣🤣🤣
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2019 02 04, 18:38)
Ne LT mačiau - Vokietija, Ispanija...

tai tada aisku viskas biggrin.gif

QUOTE(Gafsa @ 2019 02 04, 20:00)
Forever21 žiūrėjai?
Jūsų paskaičius, atrodo kad visos papais kvadratiniais, nieks niekam netinka, kaip puzle kokia  biggrin.gif  biggrin.gif

o jusu keliu cia paskaicius,tai atrodo kad tik pas mane kreivos kojos ir kvadratiniai papai biggrin.gif
Merginos,gal kas norit parduoti Swarovski Bella auskarus sidabrinius? ar turit tik viena,tai mielai perpirkciau. negaliu as be ju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 02 04, 20:35)
tai tada aisku viskas  biggrin.gif
o jusu keliu cia paskaicius,tai atrodo kad tik pas mane kreivos kojos ir kvadratiniai papai  biggrin.gif
Merginos,gal kas norit parduoti Swarovski Bella auskarus sidabrinius? ar turit tik viena,tai mielai perpirkciau. negaliu as be ju verysad.gif

tokie?
https://www.vinted.lt/items/28845398
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 02 04, 20:45)

nea,
tokie
kazkada maciau,kad kazkuri nare iesko vieno auskaro. Tai gal ji pamatys ir susigundys man parduoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 02 04, 19:35)
tai tada aisku viskas  biggrin.gif
o jusu keliu cia paskaicius,tai atrodo kad tik pas mane kreivos kojos ir kvadratiniai papai  biggrin.gif

Ne ne, mano papai irgi nors ne kvadratiniai, bet niftiemu, o kojos tai joa, kreivos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2019 02 04, 19:14)
Maniske ir ejo i choreografijos mokykla bet palankius pora klasiu mete, vis zyze , kad menori, kad baletas nuobodu. O apie spygliaus mkla negirdejus reik pagooglint, mes db i areobine gimnastika einam bet ir ten jai per nuobodu ale, o dainavimui Meduti lankem, faini vadovai.

Maniske kol kas su noru eina. Aciu uz Meduti, reiks pasidometi 4u.gif

QUOTE(spygliz @ 2019 02 04, 19:34)
jei karta per savaite, tai, manau, tik privacios pamokos lieka, nes tikrai bureliai bus ne karta per savaite 🙄

Turbut taip, bet ir neturiu minciu kur ir pas ka 4u.gif

As ir savo belas pameciau. Kas idomiausia, tai abi blink.gif Visi zmones kaip zmones, po viena pameta, tik as sugebu abu biggrin.gif
Atsakyti
labai laukiame www.coachoutlet.com uzsakymu
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 02 04, 19:51)
nea,
tokie
kazkada maciau,kad kazkuri nare iesko vieno auskaro. Tai gal ji pamatys ir susigundys man parduoti biggrin.gif

Imk ir užsisakyk, turėsi tris https://www.jomashop...ngs-883551.html
Atsakyti