QUOTE(spygliz @ 2020 10 05, 09:07)
o bandei RAW maitint? gal iseitis butu?
per zondą nebent

maniškis mane pagatavas suėst kai žalią mėsą pjaustau
 maniškis mane pagatavas suėst kai žalią mėsą pjaustau  tik išgirsta traukiamo mėsos peilio garsą, kaip arklys laiptais rėkdamas atskuodžia pas mane į virtuvę
 tik išgirsta traukiamo mėsos peilio garsą, kaip arklys laiptais rėkdamas atskuodžia pas mane į virtuvę  
  kai maniškis lekia laiptais, atrodo, kad mažų mažiausiai senbernaras atvaro

maniškis mane pagatavas suėst kai žalią mėsą pjaustau
 maniškis mane pagatavas suėst kai žalią mėsą pjaustau  tik išgirsta traukiamo mėsos peilio garsą, kaip arklys laiptais rėkdamas atskuodžia pas mane į virtuvę
 tik išgirsta traukiamo mėsos peilio garsą, kaip arklys laiptais rėkdamas atskuodžia pas mane į virtuvę  

kažkada supainiojau, ne tą koncervą nupirkau, atrodo taip pat, bet sūrio dėta.  Aha... Sėdi, murkia, lapces kilnoja... kas čia? sau nusipirkai? o kur mano?
  kažkada supainiojau, ne tą koncervą nupirkau, atrodo taip pat, bet sūrio dėta.  Aha... Sėdi, murkia, lapces kilnoja... kas čia? sau nusipirkai? o kur mano?   

kažkada supainiojau, ne tą koncervą nupirkau, atrodo taip pat, bet sūrio dėta.  Aha... Sėdi, murkia, lapces kilnoja... kas čia? sau nusipirkai? o kur mano?
  kažkada supainiojau, ne tą koncervą nupirkau, atrodo taip pat, bet sūrio dėta.  Aha... Sėdi, murkia, lapces kilnoja... kas čia? sau nusipirkai? o kur mano?  
 dukra vis rėkia, kad jos lego ant palanges išvarto, nesutelpa amžinai
  o va naminę vištą kai išsitraukiu tai kapec būna
 o va naminę vištą kai išsitraukiu tai kapec būna  jei duočiau, gal net visą suėstų
 jei duočiau, gal net visą suėstų  

o va naminę vištą kai išsitraukiu tai kapec būna
 o va naminę vištą kai išsitraukiu tai kapec būna  jei duočiau, gal net visą suėstų
 jei duočiau, gal net visą suėstų  

o šuo atlekia strimgalviais, kai bulves skutu- alpsta jis dėl tos žalios bulvės

šviežią pagamintą vištieną vaikai visada valgo, o va katinas brokuoja kai kurias rūšis
 šviežią pagamintą vištieną vaikai visada valgo, o va katinas brokuoja kai kurias rūšis  

, žalia bulvė skaniau už skanukus
 , žalia bulvė skaniau už skanukus   

juokaujat? reta slykstyne, mane net tampo, nuo kvapo. net pagalvot apie jokius miltelius nenoriu. be to, jei reikia sanariams, tai reikia gerti 2 tipo, o cia 1 ir 3, skirta ragams odai ir nagams.
Papildyta:
du susiuk
Net nepagalvojau, kad miltukus sunkiau gerti  Jeigu ji negali praryti didesnių kapsulių, tai miltukai tikrai netiks. O apie 1, 2 ar 3 tipus visai supratimo neturiu
 Jeigu ji negali praryti didesnių kapsulių, tai miltukai tikrai netiks. O apie 1, 2 ar 3 tipus visai supratimo neturiu   Tai ir klausiu visų, kokius pirkti? Mamai vaistinėj pasiūlė Dr. Ohhira skystą kolageną. Bet kaina 10 ampulių 75 eurai. Ieškau pigesnio.
 Tai ir klausiu visų, kokius pirkti? Mamai vaistinėj pasiūlė Dr. Ohhira skystą kolageną. Bet kaina 10 ampulių 75 eurai. Ieškau pigesnio.