QUOTE(ericute @ 2019 02 04, 17:22)
As irgi nerizikuoju su liemenelimis. Va nseniai kazkokia isgyrta nusipirkau, nu ir visiska nesamone man
tikrai geriau susimokesiu daugiau,bet nusipirksiu idealiai tinkancia. lygiai taip pat man su kelnemis, pora kart pabandziau ir gana. smagu skaityti,kad kitos sugeba prisitaikyti idealiai nesimatavusios

kiek parsisiunčiau CK liemenelių, tiek buvo idealios, nu bet su kelnėm - total košmar

QUOTE(aijos @ 2019 02 04, 18:31)
Ir man tas pats. Nei liemenuku, nei kelniu nepasimatavusi negaliu pirkti. Keleta kartu bandziau ir nei viena karta nepataikiau. Vien parduotuveje reikia issimatuoti 5 liemenukus, kad vienas tiktu.
as irgi i kabina paprastai pasiimu kokius 5-6, tai buna, kad tinka keli, bet išsirenku patogiausia. Triumfe issirinkus esu viena modeli, tai einu pirkti nesimatavus, nes zinau, kad man jis idealus

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 02 04, 18:35)
dzinsovkė riožiniu kailiuku https://www.macys.co...cket?ID=7002840
tik nežinia, kaip užsidėjus atrodo
tik nežinia, kaip užsidėjus atrodo

jetus, kokia spalva ir tas kailiukas

QUOTE(spygliz @ 2019 02 04, 19:04)
Ne vien tik dainavimas, bet as tai leidziu i Abc vaidink su manimi Teatro akademija. Labai patenkinta 🤗
Papildyta:
As nukirtau Ralfuko. Pribrendau "dzinsofkei"
Labai jau laukiu 
Papildyta:
As nukirtau Ralfuko. Pribrendau "dzinsofkei"

aš šią vasarą užsiknisdama ieškojau gražios šviesios džinsovkes... kai jau buvau praradusi visas viltis, netyčia H&M radau būtent tokio mėlynumo ir būtent tokio modelio kokio norėjau paskutinį vienetą kabantį ant išpardavimo rack'o