Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Sveikos merginos,
Pamenu kažkuriais metai labai pirkote savo vaikams kažkokį konstruktorius. Tenntokie vyresniems vaikams. Gal.kuri prisimenate ir galite nuorodą įmesti?
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2020 10 18, 15:27)
<p>Simona'11, ar gavot mano žinutę dėl džemperio? Parašykit man. Ačiū. </p>

Parašiau smile.gif
Atsakyti
Laba,

Parduodu pirktu per mergaites:
1. Nauji Crazy8 neodiniai bateliai mergaitei. 5 USA dydis. Vitpadis apie 24, - 24,2. 10 eur
vartotojo įkelta nuotrauka

2. Naujas 6USA dydžio sijonas. Standus, tamprus (yra elastano), storo audinio, sunkus, su pamušalu. Per juosmenį apie 38, perklubus apie 48, visas ilgis 61 cm. Tiktų apie 98 cm klubams. 19 eur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 18 spalio 2020 - 15:03
Netrukus desiu FACTORY su 66%, galima jungtis
Atsakyti

Prasom pirkti COCCINELLE nauja rankine uz tikrai labai maza kaina:) Realiai daug dailesne, spalva dusty pink, nemaza 29x30 talpi.
80 su siuntimu;)

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 10 18, 12:27)
Aš ir nesitikiu kad jis ilgas... Nu žiūrėsim ką gausiu 🤔 jei dar atsius, ėmiau small geriau m būtų buvę, bet kol neužsidėjau negaliu komentuot  biggrin.gif

Na pirmas įspūdis toks buvo klaidingas. Dar kartą apsivilkau, tik megztinio apačia norėtųsi, kad būtų prigludusi prie klubų, kaip kad rankogaliai prigludę, o ilgis tai geras man. Buvau gal perdaug prisirengusi po apačia, kad taip pasirodė, jog labai trumpas biggrin.gif Na, laukiam žalio wub.gif
Visas ilgis apie 63.5cm 4u.gif
Atsakyti
Jei kam ta Walter Baker šubačka L dydžio netiks/nepatiks ir norėsit atsikratyt- mielai imsiu. Man greičiausiai neklius.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 10 18, 18:41)
Jei kam ta Walter Baker šubačka L dydžio netiks/nepatiks ir norėsit atsikratyt- mielai imsiu. Man greičiausiai neklius.

Nors imk ir savo M atiduok 😶 nes tik Tavo dėka ja susigundžiau 🤗
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2020 10 18, 18:00)
Nors imk ir savo M atiduok 😶 nes tik Tavo dėka ja susigundžiau 🤗

Jau tu man ir taip visko kalną parūpinai biggrin.gif Ryt tavo velvetus turbūt trauksiu, jau šalta.

Jaučiu man ir XL patiktų, mėgstu didelius viršutinius rūbus, kūdesnė atrodau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 18 spalio 2020 - 17:02
Turiu krepsy vyriska Helmut Lang dzinsini svarka S dydi, pradine kaina ispudinga
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2020 10 18, 15:28)
Gal kuri norit S d navy spalvos maudymo, labai kokybiskas, neblunka spalva baseine patikrinta, nes turiu sau kita dydi, ties krutine guma, 19€
https://new.vinted.l...naujas-maudomas

Tobulas šitas. Ciupkit, kaina juokinga. Nešioju baseine, neblunka, netista. 🥰 Patinka kad kojos ner iškirptos baisiai.
Atsakyti
Renkasi naujas JCREW FACTORY krepsys, junkites
Atsakyti