Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ericute @ 2020 10 21, 18:32)
Ačiū komandai už siuntinuką smile.gif.  Jau fossil laikrodis kokio gražumo wub.gif  eina sau  wub.gif  wub.gif  wub.gif o dar dežutė kokia prikolna. Labai tiko ir patiko. Dukrai basutės fila.dar.didokos ,bet ir iki vasaros oi kaip toli. Priaugs

Aciu jums, faina, kad pasidalinate ispudziais 4u.gif

Moteriska ilga Columbia gera kaina
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 10 21, 19:26)
nerandu aš tam FCB nieko, mano irgi- supainiojo, ne tą dydį (S vietoj L) parduotuvė atsiuntė, tada L pakabintas kabo... jau geriau būčiau tą S gavus, nors jums būt tikus  unsure.gif  o dabar abi liksim be nieko.

sitoje grupeje
https://www.facebook...775921/?__cft__[0]=AZWItnzVYIotL_zh6iTDurkDqBfVJMcRZS-iZoo_MaIWriNNwq6py8Py8hr-sCQqLaYolgpkryVnDqnqcjRkb2rP29QwRLWfe-W7eq0qk4OWwFVImod_5NblWh4dyBbTe_skAr-TLI4ibzZ5jzvtVPtWBirQdCLYAV6NU20vxsRJuAoY9zxEYbCeIVC2p58OsWQpkNmIjYEpo_1oTbzNKJYE&__tn__=-UC%2CP-R

Ieskoje iveskite walter baker, tuoj parasysiu i az pavarde, galvoju gal negerai cia skelbti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 21 spalio 2020 - 18:33
QUOTE(stuleju @ 2020 10 21, 19:32)
sitoje grupeje
https://www.facebook...775921/?__cft__[0]=AZWItnzVYIotL_zh6iTDurkDqBfVJMcRZS-iZoo_MaIWriNNwq6py8Py8hr-sCQqLaYolgpkryVnDqnqcjRkb2rP29QwRLWfe-W7eq0qk4OWwFVImod_5NblWh4dyBbTe_skAr-TLI4ibzZ5jzvtVPtWBirQdCLYAV6NU20vxsRJuAoY9zxEYbCeIVC2p58OsWQpkNmIjYEpo_1oTbzNKJYE&__tn__=-UC%2CP-R

Ieskoje iveskite walter baker, tuoj parasysiu i az pavarde, galvoju gal negerai cia skelbti 4u.gif

Ačiū, tiek to, apseisiu aš be striukės.
Atsakyti
Gal kas norite Rudsak ilgo palto, neilendu per klubus, jau viena ziema prakabojo spintoje, nesukusiu:((
Geriausia butu apziureti Vilniuje, pamatuoti, labai prabangus paltas-megstas kapisonas, oda puostas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlužė: 21 spalio 2020 - 18:52
O gal kas norite Wilson Leather populiariaja odine striukyte keisti. Turiu s, keisciau i xs 4u.gif
Atsakyti
Andrew Marc Aubrey Genuine Coyote Fur Trim Puffer Coat
XL dydis (tiks nešiojančiai L) / 95 €, siuntimas įskaičiuotas
Striukė su natūraliu kailiu wub.gif
Fill: 60% down, 40% waterfowl feathers
Fur trim: genuine coyote fur (origin: USA)
https://www.nordstro...oat?color=BLACK
vartotojo įkelta nuotrauka

KEISČIAU /KAINĄ PADERINSIM,SUTARSIM/ Į WALTER BAKER STRIUKĘ victory.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 21 spalio 2020 - 19:12
Parekomenduokite minkštutį švelnutį šiltesnį paltą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2020 10 21, 19:47)
O gal kas norite Wilson Leather populiariaja odine striukyte keisti. Turiu s, keisciau i xs  4u.gif

Parduokit man geriau bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2020 10 21, 20:15)
Parduokit man geriau bigsmile.gif  biggrin.gif

Labai gaila parduoti, nes tikrai superine. Noreciau kad kas sutiktu keistis wub.gif Jei neatsiras norinti, galvosiu del pardavimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 10 21, 18:28)
Nerealus 🥰 savo mažei tokį turiu, atrodo fantastiškai ❤

Imk, abi kartu gražios būsit 😉

Ačiū mergaitės už lobius ❤❤❤, nežinau kaip be Jūsų reiktų gyvent rolleyes.gif
Šūbačka superinė už tokią kainą wub.gif
M dydis liux nešiojant S 👍 Tik galėtų rankovės galėtų būt platesnės nuo alkūnės iki riešo toj vietoj ax.gif
O koks gerulis Rebecca Minkof belt bagas juodas, mmmm wub.gif
Ačiūū 😘❤
Atsakyti
Mergaitės, ar beturit kokią nuolaidą CHILDRENSPLACE ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 10 21, 21:14)
Parekomenduokite minkštutį švelnutį šiltesnį paltą  ax.gif

Uniqlo:) Pavasari reikejo imti, as ir mamai ir sau paemiau minkstus tokius lengvus siltus, ai myliu as sita firma:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlužė: 21 spalio 2020 - 20:00