Ar gavote vakar mano adidas užsakymą? negavau, nei, kad gautas užsakymas, nei, kad užsakyta

Man pati geriausia priemonė lūpoms šita naktinė kaukė. Pernai per visą žiemą nė karto nebuvo suskilusios lūpos, ko niekada nepavykdavo išvengti. Pirkau mėginuką iš yesstyle,tai nedaug kainavo ir jau beveik metai naudoju.
My Webpage
My Webpage
QUOTE(ruteliukste @ 2020 10 26, 12:02)
Man pati geriausia priemonė lūpoms šita naktinė kaukė. Pernai per visą žiemą nė karto nebuvo suskilusios lūpos, ko niekada nepavykdavo išvengti. Pirkau mėginuką iš yesstyle,tai nedaug kainavo ir jau beveik metai naudoju.
My Webpage
My Webpage
o kas čia per stebuklas?? čia kaukė nakčiai ar kaip??
QUOTE(Argija @ 2020 10 26, 11:02)
Ar gavote vakar mano adidas užsakymą? negavau, nei, kad gautas užsakymas, nei, kad užsakyta 

Sveiki, gavome, ir matau, jog Ciurlionis rase, kad Uzsakyma gavome, aciu
QUOTE(linamog @ 2020 10 26, 10:23)
Sveiki, gavome, ir matau, jog Ciurlionis rase, kad Uzsakyma gavome, aciu
nukeliavo laiškas prie šlamšto, kaip keistai

Primenu, kad siunciant uzsakyma nuorodomis, butina salia prirasyti dydi, spalva, kaina ir kieki
QUOTE(doviliuke21 @ 2020 10 26, 09:12)
o kas čia per stebuklas?? čia kaukė nakčiai ar kaip??
As irgi turiu, meginuka, taip pat is yessstyle, teoriskai tai lupu kauke nakciai, bet ja galima ir dienai vietoj vazelino naudot. Man ji irgi lb lb

QUOTE(Lyn @ 2020 10 26, 11:10)
Laba, tai pas Sandra si karta vaziuosim?
Taip, vieną siuntą reiks iš manęs atsiimti

QUOTE(ylang @ 2020 10 26, 13:17)
As irgi turiu, meginuka, taip pat is yessstyle, teoriskai tai lupu kauke nakciai, bet ja galima ir dienai vietoj vazelino naudot. Man ji irgi lb lb
ne tik kad labai efektyvi, bet ji labai graziai blizga, kvepia, ir tikrai labai graziai ant lupu atrodo. Man nei vienas vazelinas taip super neatrodo,nekalbant jau apie jos efektyvuma 👌

Ar yra dar ten tu meginuku, nerandu

Nuo kada sephora nuolaida prasideda?
Gal kuri norit Gap tedzio, S dydis tiks ir M, labai kokybiskas, ne skystas, pora kartu uzsidetas, per daug turiu
55 eur, moketa 120

Dar i begimo tema galiu pasiulyti S d nike su pasiltinimu tympas ir maike ilgom

Dar i begimo tema galiu pasiulyti S d nike su pasiltinimu tympas ir maike ilgom

Labai reikia patarimo. Petite su 70 liemeniu ir 90-92 klubais kokį sijono dydį Ann Tailor imti? Pirmą kartą pirksiu, nenoriu prašauti Ir taip visi sijonai po pandemijos “susitraukė”