Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sollo @ 2020 11 04, 20:31)
Lyn, ar labai perdidelė? Kažkodėl ir aš M pasiemiau, tik dar negavau  rolleyes.gif

Nu as dabar matuotis iprastinius rubus nelabai galiu biggrin.gif bet atrodo prisidejus labai didele smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2020 11 04, 21:31)
Lyn, ar labai perdidelė? Kažkodėl ir aš M pasiemiau, tik dar negavau  rolleyes.gif

Didelė ji unsure.gif man S netiko, su didesniu ūgiu gal dar nieko būtų, bet su maniškiu kaip maišan įlindus.
Šiaip labai faina wub.gif

Sollo, atrodo kažkokià ale eko kosmetikà tinkamą panelėms rodei? Mano mergos nori dažytis blink.gif grožio salonus žaidžia, dabar kažkokius vaikiškus rinkinius turi, bet nori jau normalių, tai bent kažkà natūralesnio nupirkčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 04 lapkričio 2020 - 20:40

Labas vakaras,

gal kas norėtú LOFT kelnyčiú

https://www.loft.com...ectedColor=2222

Juodos, 6 regular, curve fit, 26 eur😊

Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2020 11 04, 21:31)

Aš net sąskaitos negavau, turbūt bus kaip su šuba.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 11 04, 20:38)
Didelė ji  unsure.gif man S netiko, su didesniu ūgiu gal dar nieko būtų, bet su maniškiu kaip maišan įlindus.
Šiaip labai faina  wub.gif
Sollo, atrodo kažkokià ale eko kosmetikà tinkamą panelėms rodei? Mano mergos nori dažytis  blink.gif grožio salonus žaidžia, dabar kažkokius vaikiškus rinkinius turi, bet nori jau normalių, tai bent kažkà natūralesnio nupirkčiau.

Carlin, jei pardavinesit suknyte, patasykit man😉
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 11 04, 20:38)
Didelė ji  unsure.gif man S netiko, su didesniu ūgiu gal dar nieko būtų, bet su maniškiu kaip maišan įlindus.
Sollo, atrodo kažkokià ale eko kosmetikà tinkamą panelėms rodei? Mano mergos nori dažytis  blink.gif grožio salonus žaidžia, dabar kažkokius vaikiškus rinkinius turi, bet nori jau normalių, tai bent kažkà natūralesnio nupirkčiau.

O kur ta S padejei?
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2020 11 04, 20:48)

Ir dar kasmyriuka J crew ta leopardini galit man siulyt jei kam netiks:-)
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2020 11 04, 21:48)

Jau prakaliau biggrin.gif

QUOTE(Lyn @ 2020 11 04, 21:48)
O kur ta S padejei?

Nugvelbė viena ilgakojė gazelė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2020 11 04, 21:36)
Nu as dabar matuotis iprastinius rubus nelabai galiu biggrin.gif bet atrodo prisidejus labai didele smile.gif))

Nuostabus momentas, sveikinu wub.gif

QUOTE(Carlin @ 2020 11 04, 21:38)

Eisiu kaip su maišu, nes storėt nebenoriu ax.gif biggrin.gif
Šita 😉
https://www.burtsbee...2850901100.html
dar kažkokios organiškos turi dukra iš Jav, bet nepamenu kaip vadinas, nes Kaune palikus.
Gal dar TBS pabandykit 😉
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 11 04, 14:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sandrixxx" data-cid="72729990" data-time="1604487726"><div><p>Su Egle sutarta dėl Jūsų siuntos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tikrai taip ir dar kas noretu smulkius 679 paimti kartu su 680 parasykit Sandrai kad sukrautu i man i maiša  biggrin.gif </p>

Jeigu dar mano pavyktų paimt būčiau dėkinga, 2 daiktai 4u.gif
Atsakyti
Lyn, sveikinimai bigsmile.gif wub.gif

As tuomet ieskau S d sukneles su zirafom smile.gif
Atsakyti
Nu supratau, kad zirafos suknia pasikeist i mazesne bus be sansu... tada parduodu
M, tik gal kas gali parasyt koki kaina jos gavos, nes pagal saskaitas neatseku...
Atsakyti