Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kaip ralp lauren batu dydžiai? Jei iprastai is usa 10, tai 10 ir raplh?

Ju dydziu lentele raso, kad 10 -tai europietiskas 40 

Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2020 11 06, 21:13)
<p>Kaip ralp lauren batu dydžiai? Jei iprastai is usa 10, tai 10 ir raplh?</p><p>Ju dydziu lentele raso, kad 10 -tai europietiskas 40 </p>

Esu aulinius pirkus ir sportbačius, abeji tiko 10 kaip visada. Baletkės rauktu užkulniu, polo linijos berods, mažokos buvo.
Atsakyti
O kažin, ta žirafinė suknia gal su diržu tiktų? Tada neatrodytų didelė? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal patarsit kur adidas yeezy ziuret?
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2020 11 06, 20:24)
O kažin, ta žirafinė suknia gal su diržu tiktų? Tada neatrodytų didelė?  unsure.gif

Aš manau, tiesiog jos tos pasiuvimas, nuo krūtinės laaaaaabi išplatėja ji. Man S pasirodė platoka, na bet per krūtinę, kuri tikrai nedidelė pas mane, mažesnė įtariu per siaura būtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 06 lapkričio 2020 - 20:32
QUOTE(giedrep78 @ 2020 11 06, 19:42)

Galime ax.gif
Atsakyti
[quote=rita1969,2020 11 06, 20:30]
labai grazi melyna suknele, o kaip jos dydis?
[/quote]
Didinta sakyčiau. Šiaip sau small nepirkčiau, bet atsiliepimuose rašė kad Didinta tai ėmiau s.

[quote=braskee84,2020 11 06, 21:09]
[quote=rudaplauke,2020 11 06, 20:08]
aciu jums, kaip smagu, kad pasirodot wub.gif
parasykit mums i pastuka, kokiu jus marskiniu ieskote 4u.gif

Isvada is mano sios dienos - reik vyrams pirkti dazniau biggrin.gif Labai cia siandien man linksmai buvo, pasiziuriu geriu maisa, randu du daiktus " ne savo", grazinu atgal Linai... o pasirodo, kad tiek daiktai vyrui uzsakyti ir pamirsti, nes nu ne mano doh.gif umn.gif

Merginos, dar karta atsiprasau ir aciu uz siuntini 4u.gif
[/quote]
😁 lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Esu aulinius pirkus ir sportbačius, abeji tiko 10 kaip visada. Baletkės rauktu užkulniu, polo linijos berods, mažokos buvo.

Ačiū

Atsakyti

apple watch https://www.walmart....1?selected=true

Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2020 11 06, 17:10)
Gal populiari Pendleton domina L dydis  4u.gif

Apačia labai plati?
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2020 11 06, 12:11)
Prisidedu prie pagiru siai suknytei, tobula  wub.gif  Kodel foto taip talpina neisivaizduoju...

Zirafine taip pat nustebino pakankamai stora, labai glamzytis neturetu. Dydis xs, mazesne tubut per rankas verztu.

labai graziai atrodot 4u.gif

QUOTE(braskee84 @ 2020 11 06, 13:09)
Isvada is mano sios dienos - reik vyrams pirkti  dazniau  biggrin.gif  Labai cia siandien man linksmai buvo, pasiziuriu geriu maisa, randu du daiktus " ne savo", grazinu atgal Linai... o pasirodo, kad tiek daiktai vyrui uzsakyti ir pamirsti, nes nu ne mano   doh.gif   umn.gif

Merginos, dar karta atsiprasau ir aciu uz siuntini  4u.gif

biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 06 lapkričio 2020 - 21:06
O europiniam puslapyje kaina nedraugiška https://www.jcrew.co...ame=navy-violet
Atsakyti