Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2020 11 07, 00:20)

labiau norėč kurkės, ilgos ir kokoninės  ax.gif bis.gif

Marc O Polo turi tobula ilga nuostabu pufferi, spalvu labai nesigilinau, man juodo reikejo, bet pernai tikrai ryskiai raudona buvo.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2020 11 07, 14:30)
Marc O Polo turi tobula ilga nuostabu pufferi, spalvu labai nesigilinau, man juodo reikejo, bet pernai tikrai ryskiai raudona buvo.

4u.gif einu tikrint
Atsakyti
Kaip su miegmaisiu, bet ziauriai fainas minkstas ir siltas paltas, kam tokio reikia. vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Man šita faina, pati norėjau... galiausiai pirkau oranžinę https://www.aboutyou...p;utm_source=fb

Iš kokio usa puslapio pirkot? Labai labai  :wub: 

Atsakyti
O gal kas parduodat zirafos suknele S tall dydi?
Arba noretumet keistis i regular?
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2020 11 07, 15:24)
O gal kas parduodat zirafos suknele S tall dydi?
Arba noretumet keistis i regular?

Aš irgi gal į tall pasikeisciau, bet jei neatsiras puikiai ir regular bus 🤣
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 11 07, 14:42)
4u.gif einu tikrint

Sitos dar prisiminiau https://www.aritzia....79771_color=143
Atsakyti
O aš apsivilkau tas žirafas, kažkaip rankas tempia, galvoju, reik susiimt jau rimtai, matyt, svorio priaugau gerokai, rankovės gerokai trumpos. Nusivelku, žiūriu į etiketę - XS biggrin.gif biggrin.gif blink.gif Gyvenime tokio dydžio nesu matavusis biggrin.gif
Gal kažkas vietoj XS mano S gavot?
Papildyta:
QUOTE(tikinga @ 2020 11 07, 16:15)
O aš apsivilkau tas žirafas, kažkaip rankas tempia, galvoju, reik susiimt jau rimtai, matyt, svorio priaugau gerokai, rankovės gerokai trumpos. Nusivelku, žiūriu į etiketę - XS biggrin.gif  biggrin.gif  blink.gif Gyvenime tokio dydžio nesu matavusis biggrin.gif

Bus parduotuvė sumaišiusi, nes ant maišelio - S, suknutė viduje - XS gun_bandana.gif

PARDUODU XS DYDŽIO ŽIRAFINĘ SUKNELĘ, 17 Eur, Kaunas
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2020 11 07, 16:27)
O aš apsivilkau tas žirafas, kažkaip rankas tempia, galvoju, reik susiimt jau rimtai, matyt, svorio priaugau gerokai, rankovės gerokai trumpos. Nusivelku, žiūriu į etiketę - XS biggrin.gif  biggrin.gif  blink.gif Gyvenime tokio dydžio nesu matavusis biggrin.gif
Papildyta:

Bus parduotuvė sumaišiusi, nes ant maišelio - S, suknutė viduje - XS gun_bandana.gif

PARDUODU XS DYDŽIO ŽIRAFINĘ SUKNELĘ, 17 Eur, Kaunas

PARDUOTA bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2020 11 07, 15:46)

Tobulas
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2020 11 06, 13:59)
Ieškau trumpos arba iki keliu žieminės striukės M/L dydžio. Gal kas turite pasiūlyti?

vartotojo įkelta nuotrauka
Siulau Mackage M dydzio, juoda
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2020 11 07, 14:46)

Kokia gera 4u.gif
Atsakyti