Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

O kiek sveria ta zvake?
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2020 11 11, 18:59)
]
Mane si sudomino, bet lauksiu didesnes nuolaidos
https://www.bathandb...motion#start=19

Šitą šiandien pasiėmiau, man patinka. Turėjau prieš pora metų. Žinai, kiek laiko perku, tai būtent Palo Santo niekada nepavyko pigiai nusipirkti, nes jų tiesiog nelikdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2020 11 11, 20:28)
Kada tai buvo? gal prieš 2- 3m  biggrin.gif  ax.gif  šias žvakes stebiu ir perku n metų tai kaina jų mažiausia 12,50

2019-12-07 9,50 usd - 21 Eur su centais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musiukas111: 11 lapkričio 2020 - 19:16
Parduodu naują, HALOGEN klasikinį paltą. Pradinė kaina buvo 300 dol. 10 usa dydis, atitinka didesnį 40. Sudėtyje 60 lroc vilnos. 65 dol.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2020 11 11, 18:28)
Kada tai buvo? gal prieš 2- 3m  biggrin.gif  ax.gif  šias žvakes stebiu ir perku n metų tai kaina jų mažiausia 12,50

kiek gaunasi eurais ir kaip ilgai dega bei kokio dydžio patalpai pakanka, kad jaustųsi kvapas degant?
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2020 11 11, 21:06)
Šitą šiandien pasiėmiau, man patinka. Turėjau prieš pora metų. Žinai, kiek laiko perku, tai būtent Palo Santo niekada nepavyko pigiai nusipirkti, nes jų tiesiog nelikdavo  mirksiukas.gif

Kas ten per medis toks? Vien zodz kuo kvepia biggrin.gif Nugi zinai mane. Kaip ir nereik labai, nes apsipirkus. Anuz pasiseks bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū už siuntinį smile.gif adidas gazelės ne veltui klasika, patogu, ne gremėzdiškai žiūrisi, liuks kad ėmiau. Uniqlo kašmyras pasiteisino pirkt didesnį dydį- moderniau atrodo ir rankovių ilgio pakanka. Žirafinė suknė mano akim ne visai didinta, tiesiog ji turi būt ''varpas'' biggrin.gif man L pečiai liuks, o vis kita normaliai platėja, net lieknina kažkaip. Tiesa, pas mane tall, tai tikrai ne mažo ūgio žmogui. O maloniai nustebino kaip visad skandinavai biggrin.gif https://www.6pm.com/...4111/color/5132
Harney arbatos taip žiemiškai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 11 11, 20:55)
Tai va, kad labai sunku kitam zmogui isrinkti, todel ir klausiu temoj, gal atsiras bent kelioms vienas kvapas superinis biggrin.gif.

Iš žieminių - kalėdinių kvapų nuolat turiu Fresh Balsam ir Winter. Evergreen irgi patinka. Ir visokias Eucaliptus nuolat nusiperku 4u.gif
Atsakyti
fresh balsam ir aš mėgstu ir turiu , bet mažai kam patinka, kas ateina beveik visi sako kad kaip per laidotuves kvapas, todel su juo atsargiai, nors man labai
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2020 11 11, 21:13)
Kas ten per medis toks? Vien zodz kuo kvepia  biggrin.gif Nugi zinai mane. Kaip ir nereik labai, nes apsipirkus. Anuz pasiseks  bigsmile.gif

Neturiu supratimo koks tai medis, išvis šita man su niekuo nepalyginama biggrin.gif Gal todėl ir patiko. Tiesa, dar nedeginau, gali būti pasikeitęs kvapas, lyginant su pirktu prieš du metus. Aš užuodžiu ambrą ir eukaliptą, nors aprašyme apie jį nėra. Tai va, kad individualu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 11 11, 19:55)
Tai va, kad labai sunku kitam zmogui isrinkti, todel ir klausiu temoj, gal atsiras bent kelioms vienas kvapas superinis biggrin.gif.
INTO THE NIGHT pirkau sanitaizerius, tai visus teko isdovanot, man patiko, o vat vyrui net iki pykinimo kvapas netiko  unsure.gif

Mano " burbului " labai patinka BLACK CHERRY MERLOT biggrin.gif
https://www.bathandb...-024362004.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 11 lapkričio 2020 - 19:34
Uniqlo marimeko vilnonis L, 25 eur.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti