QUOTE(musiukas111 @ 2020 11 11, 18:59)
Šitą šiandien pasiėmiau, man patinka. Turėjau prieš pora metų. Žinai, kiek laiko perku, tai būtent Palo Santo niekada nepavyko pigiai nusipirkti, nes jų tiesiog nelikdavo
QUOTE(ritinelis1 @ 2020 11 11, 20:28)
Kada tai buvo? gal prieš 2- 3m
šias žvakes stebiu ir perku n metų tai kaina jų mažiausia 12,50
2019-12-07 9,50 usd - 21 Eur su centais
QUOTE(ritinelis1 @ 2020 11 11, 18:28)
Kada tai buvo? gal prieš 2- 3m
šias žvakes stebiu ir perku n metų tai kaina jų mažiausia 12,50
kiek gaunasi eurais ir kaip ilgai dega bei kokio dydžio patalpai pakanka, kad jaustųsi kvapas degant?
QUOTE(Dabartė @ 2020 11 11, 21:06)
Šitą šiandien pasiėmiau, man patinka. Turėjau prieš pora metų. Žinai, kiek laiko perku, tai būtent Palo Santo niekada nepavyko pigiai nusipirkti, nes jų tiesiog nelikdavo 
Kas ten per medis toks? Vien zodz kuo kvepia
Ačiū už siuntinį
adidas gazelės ne veltui klasika, patogu, ne gremėzdiškai žiūrisi, liuks kad ėmiau. Uniqlo kašmyras pasiteisino pirkt didesnį dydį- moderniau atrodo ir rankovių ilgio pakanka. Žirafinė suknė mano akim ne visai didinta, tiesiog ji turi būt ''varpas''
man L pečiai liuks, o vis kita normaliai platėja, net lieknina kažkaip. Tiesa, pas mane tall, tai tikrai ne mažo ūgio žmogui. O maloniai nustebino kaip visad skandinavai
https://www.6pm.com/...4111/color/5132
Harney arbatos taip žiemiškai kvepia
Harney arbatos taip žiemiškai kvepia
QUOTE(Rita003 @ 2020 11 11, 20:55)
Tai va, kad labai sunku kitam zmogui isrinkti, todel ir klausiu temoj, gal atsiras bent kelioms vienas kvapas superinis
.
Iš žieminių - kalėdinių kvapų nuolat turiu Fresh Balsam ir Winter. Evergreen irgi patinka. Ir visokias Eucaliptus nuolat nusiperku
QUOTE(musiukas111 @ 2020 11 11, 21:13)
Kas ten per medis toks? Vien zodz kuo kvepia
Nugi zinai mane. Kaip ir nereik labai, nes apsipirkus. Anuz pasiseks 
Neturiu supratimo koks tai medis, išvis šita man su niekuo nepalyginama
QUOTE(Rita003 @ 2020 11 11, 19:55)
Tai va, kad labai sunku kitam zmogui isrinkti, todel ir klausiu temoj, gal atsiras bent kelioms vienas kvapas superinis
.
INTO THE NIGHT pirkau sanitaizerius, tai visus teko isdovanot, man patiko, o vat vyrui net iki pykinimo kvapas netiko
INTO THE NIGHT pirkau sanitaizerius, tai visus teko isdovanot, man patiko, o vat vyrui net iki pykinimo kvapas netiko
Mano " burbului " labai patinka BLACK CHERRY MERLOT
https://www.bathandb...-024362004.html