Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rastafarinas @ 2020 11 14, 15:32)
Per aparačiuką tai išvis!!!🔥🔥🔥
____
Man jau nupirko mergaitės ko siunčiau.
-Ačiū 🥂🍾👍🌷!

parooo bigsmile.gif
Atsakyti

M emiau, patikejau kad rašo didintos. Kadangi į iš sollo paveldėtus FP džinsus berods 28 telpu, tai viliuosi, kad M užteks.

Turėtų būti didintos. Aš pirkau s, tai man didelės. Turiu FP panašias naujas su etikete. Tiktų m dydžiui, spalva net nežinau, kaip apibūdinti - įdomesnė bordo. Gal ką domintų? Bandyčiau foto kaip nors įkelti. Pirkau pigiau nei 50 dol, reiktų pažiūrėti

Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2020 11 14, 12:16)
Sveiki, sakyciau siek tiek i didesne puse.

Jei nerasit kas keistų,pasiūlykit man ax.gif
Atsakyti
Čiurlioni, ačiū ❤️🥰 Kalėdų senis maišą pildo 😁
Atsakyti
Ka perkat? Man irgi kazko reik😆
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2020 11 14, 18:38)

kazko smile.gif))
Atsakyti

Lauko girliandų antrą dienà ieškau ir lauko šviestuvų biggrin.gif dzin tie skudurai biggrin.gif vistiek namie sėdi, nėr kur nešiot biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Lauko girliandų antrą dienà ieškau ir lauko šviestuvų biggrin.gifdzin tie skudurai biggrin.gifvistiek namie sėdi, nėr kur nešiot biggrin.gifbiggrin.gif

Nusipirkau girliandas sausio menesį su nuolaida, tad dabar sėdžiu rami. Lauko švietuvų ieškojau pavasarį, bet greit dingo ūpas ir fantazija. Nukėliau tą reikalą vėlesniam laikui. Pasirodo iki dabar  :lol: 

Atsakyti

Aš sesei su vyru Harley Davidson moco pirštines. Bet niežti delnai noriu ką nors pirkt 🤣🤣🤣
Atsakyti
Va prasom prekintis bigsmile.gif

http://www.misshaus....42-pa-50ml.html
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 11 14, 18:24)
Aš sesei su vyru Harley Davidson moco pirštines. Bet niežti delnai noriu ką nors pirkt 🤣🤣🤣

Kur pirkai tas pirstines? Maniskiui irgi geriausia dovana kazkas is HD smile.gif
Papildyta:
QUOTE(stuleju @ 2020 11 14, 18:41)

Labai man sita patinka
Atsakyti
Sveiki, gal Harrys peiliukų parinktumėte? smile.gif
Atsakyti