Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ir prie loft prisijunkit mirksiukas.gif

Lindexe treningines su guma viduj, ir buna kur 3 uz 2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciobreliss: 15 lapkričio 2020 - 13:58
reik pigiau tokio biggrin.gif, nu niekur nerandu

https://www.amazon.c...B00HYAKOGO?th=1
Atsakyti
Turime laisvus:
J.Crew odiniai ilgaauliai, 10H dydis, modelis kaip pirmoj foto, spalva kaip antroj foto - $48.60
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

J.Crew zomsiniai ilgaauliai, dydis 10H, spalva Dark Navy - $45.90
vartotojo įkelta nuotrauka

Vaikiski UGG Classic II Glitter Boot, Gold spalva, dydziai: 13 (31EU), 3 (34EU) - $29.98

Vyriskas Invicta 12802 Men's Watch Quartz, su dezute ir papildomais 3 dirzeliais komplekte, jau Lietuvoje, galutine kaina - €60

Vyriski Tommy Hilfiger Men's Alistair Sneakers, jau Lietuvoje, dydis 8.5US (atitinka 41.5EU), ant vieno is batu priekio nezymus ibrezimas, galutine kaina - €40

Rebecca Minkoff Women's Nylon Dome Backpack, Bone spalva - $24.49

Moteriski Adidas Nizza Shoes - Slip-Ons, spalva Burgundy, dydis 6US (36.5EU) - $10

J.Crew Short-sleeve Tippi sweater in flowers, XL dydis - $27.59

Papildyta:

Zomsine Rebecca Minkoff Jody Convertible Suede Hobo Bag, spalvos Mink (rusva), Pine (tamsiai zalia), ismatavimai 35x36x5cm (dugnas uztrauktuko pagalba prasiplatina iki 13cm), ilgoji rankena nusisega, galutine kaina - €68

Moteriskas J.Crew Cashmere crewneck sweater in tie-dye, dydis M, spalva - $60.39

Moteriski Armani Exchange MESH AND PATENT-LEATHER SNEAKERS, dydis 7US - $54

Moteriska Andrew Marc Faux Fur Trim Hood Quilted Jacket, dydis XS ir M, spalva Olive - $20.99
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2020 11 15, 14:59)
Labai norėjo pagirti šią AT suknelę, superinė ax.gif

Labai dailu. Ir katinukas labai labai 4u.gif
Visada stebiuosi, kaip taip pataikot dydžius. Aš, ko gero, neproporcinga visai, nes jei tinka į plotį - rankovės per ilgos ir pečiai ne vietoje, jei tiks rankovės - neužsisegsiu per klubus. O jau kelnes nusipirkt nesimatavus - tai visai, nebent pirkt iš karto 2-3 vnt, skirtingų dydžių. Leidžiu sau iš aprangos pirkti nesimatavus batus, megztinius ir sportines kelnes, bet ir tai būna, kad prašaunu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 15 lapkričio 2020 - 14:57
Lux viskasis tobulA, o batai kokie super!!
Papildyta:
Lux viskasis tobulA, o batai kokie super!
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2020 11 15, 14:56)
Labai dailu. Ir katinukas labai labai  4u.gif
Visada stebiuosi, kaip taip pataikot dydžius. Aš, ko gero, neproporcinga visai, nes jei tinka į plotį - rankovės per ilgos ir pečiai ne vietoje, jei tiks rankovės - neužsisegsiu per klubus. O jau kelnes nusipirkt nesimatavus - tai visai, nebent pirkt iš karto 2-3 vnt, skirtingų dydžių. Leidžiu sau iš aprangos pirkti nesimatavus batus, megztinius ir sportines kelnes, bet ir tai būna, kad prašaunu  unsure.gif

Aš visad perku dydžiu didesnius tai visad tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 11 15, 16:16)
Aš visad perku dydžiu didesnius tai visad tinka lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as panasiai.. visada pataikau biggrin.gif
Atsakyti
ANDREW MARC

GYMSHARK

JCREW

JCREW FACTORY papildoma 55% nuolaida Clearance

LEVIS

LOFT papildoma 80% nuolaida sale

MACYS

OLD NAVY

SAKSOFF5TH

BATHANDBODYWORKS free ship viskam, triju dagciu zvakes po $14.50
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2020 11 15, 14:56)
Labai dailu. Ir katinukas labai labai  4u.gif
Visada stebiuosi, kaip taip pataikot dydžius. Aš, ko gero, neproporcinga visai, nes jei tinka į plotį - rankovės per ilgos ir pečiai ne vietoje, jei tiks rankovės - neužsisegsiu per klubus. O jau kelnes nusipirkt nesimatavus - tai visai, nebent pirkt iš karto 2-3 vnt, skirtingų dydžių. Leidžiu sau iš aprangos pirkti nesimatavus batus, megztinius ir sportines kelnes, bet ir tai būna, kad prašaunu  unsure.gif

Ačiū 4u.gif

Aš irgi nepataikau su dydžiais, nors esu proporcinga. Kai buvau pasitaisius per karantiną, buvau XL nusipirkus rūbų, tai per visur gerai, o rankovės kaip vyresnės sesers rūbo lotuliukas.gif Dabar suplonėjau ir vėl grįžtu prie savo įprastinių dydžių. Tik būna irgi loterija. Pvz. švarkas yra 12 dydžio (vadovavausi dydžių lentele), mėlyna Jcrew suknelė su kaspinu yra 10 dydžio - rizikavau, nes nebuvo didesnės. AT irgi - kartais 10, kartais 12 tinka. Nuotraukoj suknelė 10 dydžio ir man kaip tik. Labai svarbu dar pasiskaityti atsiliepimus ax.gif
Atsakyti

Labai norėjo pagirti šią AT suknelę, superinė ax.gifhttps://www.anntaylo...ectedColor=1359

o Jcrew factory švarkelis su vilnele absoliučiai nerealus bigsmile.gifhttps://factory.jcre...r_name=blue-sky

Labai liuks. Spalvos suderintos, batai nerealūs. Bet man dar labai patinka katulis. Koks jis laimingas į šiltus ir jaukius namus pakliuvęs  :wub: 

Atsakyti
Ar čia normali pardė?

https://pro.eccoonli...ellers-c-2.html
Atsakyti
QUOTE(asta1976 @ 2020 11 15, 15:42)

Tikrai ne

HM turime papildoma 25% nuolaida nuo kainu krepsyje, galioja ir sale
Atsakyti