Lindexe treningines su guma viduj, ir buna kur 3 uz 2
Ir prie loft prisijunkit
Turime laisvus:
J.Crew odiniai ilgaauliai, 10H dydis, modelis kaip pirmoj foto, spalva kaip antroj foto - $48.60

J.Crew zomsiniai ilgaauliai, dydis 10H, spalva Dark Navy - $45.90

Vaikiski UGG Classic II Glitter Boot, Gold spalva, dydziai: 13 (31EU), 3 (34EU) - $29.98

Vyriskas Invicta 12802 Men's Watch Quartz, su dezute ir papildomais 3 dirzeliais komplekte, jau Lietuvoje, galutine kaina - 60

Vyriski Tommy Hilfiger Men's Alistair Sneakers, jau Lietuvoje, dydis 8.5US (atitinka 41.5EU), ant vieno is batu priekio nezymus ibrezimas, galutine kaina - 40

Rebecca Minkoff Women's Nylon Dome Backpack, Bone spalva - $24.49

Moteriski Adidas Nizza Shoes - Slip-Ons, spalva Burgundy, dydis 6US (36.5EU) - $10

J.Crew Short-sleeve Tippi sweater in flowers, XL dydis - $27.59

Papildyta:
Zomsine Rebecca Minkoff Jody Convertible Suede Hobo Bag, spalvos Mink (rusva), Pine (tamsiai zalia), ismatavimai 35x36x5cm (dugnas uztrauktuko pagalba prasiplatina iki 13cm), ilgoji rankena nusisega, galutine kaina - 68

Moteriskas J.Crew Cashmere crewneck sweater in tie-dye, dydis M, spalva - $60.39

Moteriski Armani Exchange MESH AND PATENT-LEATHER SNEAKERS, dydis 7US - $54

Moteriska Andrew Marc Faux Fur Trim Hood Quilted Jacket, dydis XS ir M, spalva Olive - $20.99

J.Crew odiniai ilgaauliai, 10H dydis, modelis kaip pirmoj foto, spalva kaip antroj foto - $48.60

J.Crew zomsiniai ilgaauliai, dydis 10H, spalva Dark Navy - $45.90

Vaikiski UGG Classic II Glitter Boot, Gold spalva, dydziai: 13 (31EU), 3 (34EU) - $29.98

Vyriskas Invicta 12802 Men's Watch Quartz, su dezute ir papildomais 3 dirzeliais komplekte, jau Lietuvoje, galutine kaina - 60

Vyriski Tommy Hilfiger Men's Alistair Sneakers, jau Lietuvoje, dydis 8.5US (atitinka 41.5EU), ant vieno is batu priekio nezymus ibrezimas, galutine kaina - 40

Rebecca Minkoff Women's Nylon Dome Backpack, Bone spalva - $24.49

Moteriski Adidas Nizza Shoes - Slip-Ons, spalva Burgundy, dydis 6US (36.5EU) - $10

J.Crew Short-sleeve Tippi sweater in flowers, XL dydis - $27.59

Papildyta:
Zomsine Rebecca Minkoff Jody Convertible Suede Hobo Bag, spalvos Mink (rusva), Pine (tamsiai zalia), ismatavimai 35x36x5cm (dugnas uztrauktuko pagalba prasiplatina iki 13cm), ilgoji rankena nusisega, galutine kaina - 68

Moteriskas J.Crew Cashmere crewneck sweater in tie-dye, dydis M, spalva - $60.39

Moteriski Armani Exchange MESH AND PATENT-LEATHER SNEAKERS, dydis 7US - $54

Moteriska Andrew Marc Faux Fur Trim Hood Quilted Jacket, dydis XS ir M, spalva Olive - $20.99

QUOTE(Lux @ 2020 11 15, 14:59)
Labai norėjo pagirti šią AT suknelę, superinė 
Labai dailu. Ir katinukas labai labai
Visada stebiuosi, kaip taip pataikot dydžius. Aš, ko gero, neproporcinga visai, nes jei tinka į plotį - rankovės per ilgos ir pečiai ne vietoje, jei tiks rankovės - neužsisegsiu per klubus. O jau kelnes nusipirkt nesimatavus - tai visai, nebent pirkt iš karto 2-3 vnt, skirtingų dydžių. Leidžiu sau iš aprangos pirkti nesimatavus batus, megztinius ir sportines kelnes, bet ir tai būna, kad prašaunu
Lux viskasis tobulA, o batai kokie super!!
Papildyta:
Lux viskasis tobulA, o batai kokie super!
Papildyta:
Lux viskasis tobulA, o batai kokie super!
QUOTE(Gricė @ 2020 11 15, 14:56)
Visada stebiuosi, kaip taip pataikot dydžius. Aš, ko gero, neproporcinga visai, nes jei tinka į plotį - rankovės per ilgos ir pečiai ne vietoje, jei tiks rankovės - neužsisegsiu per klubus. O jau kelnes nusipirkt nesimatavus - tai visai, nebent pirkt iš karto 2-3 vnt, skirtingų dydžių. Leidžiu sau iš aprangos pirkti nesimatavus batus, megztinius ir sportines kelnes, bet ir tai būna, kad prašaunu
Aš visad perku dydžiu didesnius tai visad tinka
QUOTE(JMD @ 2020 11 15, 16:16)
QUOTE(Gricė @ 2020 11 15, 14:56)
Ačiū
Aš irgi nepataikau su dydžiais, nors esu proporcinga. Kai buvau pasitaisius per karantiną, buvau XL nusipirkus rūbų, tai per visur gerai, o rankovės kaip vyresnės sesers rūbo
Labai norėjo pagirti šią AT suknelę, superinė
https://www.anntaylo...ectedColor=1359
o Jcrew factory švarkelis su vilnele absoliučiai nerealushttps://factory.jcre...r_name=blue-sky
Labai liuks. Spalvos suderintos, batai nerealūs. Bet man dar labai patinka katulis. Koks jis laimingas į šiltus ir jaukius namus pakliuvęs
![]()
QUOTE(asta1976 @ 2020 11 15, 15:42)
Tikrai ne
HM turime papildoma 25% nuolaida nuo kainu krepsyje, galioja ir sale