<p><strong>Vilnius gavo 683, jeigu gausiu mokejimu info galeciu jau siandien vakare atiduoti </strong> </p><p>Busiu namuose iki ketvirtadienio vakaro, tad paskubėkit su mokėjimais </p>
pas jus kazkodel atklyst turejo mano landsend marskinukai, jie i Kauna turejo keliaut, ne VILNIU parasiau komandai apie tai, bet ir JUMS PASAKAU, nes numeracija siuntu skiriasi, jei jie tikrai pas jus, vadinas jie 13 d. siuntos
pas jus kazkodel atklyst turejo mano landsend marskinukai, jie i Kauna turejo keliaut, ne VILNIU parasiau komandai apie tai, bet ir JUMS PASAKAU, nes numeracija siuntu skiriasi, jei jie tikrai pas jus, vadinas jie 13 d. siuntos
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="kriisti" data-cid="72740543" data-time="1606138274"><div><p>pas jus kazkodel atklyst turejo mano landsend marskinukai, jie i Kauna turejo keliaut, ne VILNIU parasiau komandai apie tai, bet ir JUMS PASAKAU, nes numeracija siuntu skiriasi, jei jie tikrai pas jus, vadinas jie 13 d. siuntos </p></div></blockquote><p>Laba</p><p>perduosim juos i Kauna </p>