Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2020 11 27, 21:53)

zinosiu kita kart kaip akis vartyt, kai nuolaida duoda ir spalvu yra

aga... tik Kainos noriu tai tokios kaip TB puslapy buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 27 lapkričio 2020 - 20:56
QUOTE(LaimingaMergina @ 2020 11 27, 21:55)
zinosiu kita kart kaip akis vartyt, kai nuolaida duoda ir spalvu yra

aga... tik Kainos noriu tai tokios kaip TB puslapy buvo biggrin.gif

O aš specialiai neperku, valią ugdau, nors mano dar yra. Šiemet jau per daug tašių prisipirkau už kibirą pinigų. Lauksiu kitų metų. Jei neperdegsiu.
Atsakyti
Creed Viking gera nuolaida
Atsakyti

Ta Fujifilm fotika pirkau dukrai Kaledoms kai dar naujiena buvo gal pries 5 metus. Nuotrauku korteles brangiai gaunasi. uzsimano su draugem pafotkint tai negraziai, tai per tamsiai , tai kreivai :) Cia ne su telefonu negrazu istrynei. vienam kartui dezute popieriuku. Metosi kazkur stalciuj senai jau niekam nereikalingas.  Nuotrauku korteles visur panasiai kainuodavo. kazkada gera kaina pigu.lt buvo tai buvau uzpirkus.  Brolis vakareli pasidare kai musu nebuvo ir ispleskino. 

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 11 27, 21:59)
O aš specialiai neperku, valią ugdau, nors mano dar yra. Šiemet jau per daug tašių prisipirkau už kibirą pinigų. Lauksiu kitų metų. Jei neperdegsiu.

mano senaties terminai yra sueje rankines pirkimui, tik vis kazkaip uzspaudziu..

Su nostalgija prisimenu Pour La Victoire rankines. Vienai 6 metai ir kaip nauja.
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2020 11 27, 20:01)
<p>Ta Fujifilm fotika pirkau dukrai Kaledoms kai dar naujiena buvo gal pries 5 metus. Nuotrauku korteles brangiai gaunasi. uzsimano su draugem pafotkint tai negraziai, tai per tamsiai , tai kreivai smile.gif Cia ne su telefonu negrazu istrynei. vienam kartui dezute popieriuku. Metosi kazkur stalciuj senai jau niekam nereikalingas.  Nuotrauku korteles visur panasiai kainuodavo. kazkada gera kaina pigu.lt buvo tai buvau uzpirkus.  Brolis vakareli pasidare kai musu nebuvo ir ispleskino. </p>

Pritariu. Mes duodam jaunavedziam, klijuoja i palinkejimu knyga. Bet foto tikrai ner grazios, neryskios tokios, o dar kiek sugadina. 4u.gif

Sie lapeliai.

https://pigu.lt/lt/s...mp;gclsrc=aw.ds

Atsakyti
Merginos, o kurias kanken imate? Prisijunkciau, sakykite prie kurios:))
Atsakyti
Komanda,o ausinės iš JBL kažin į Lt iki Kalėdų spėtu ateiti?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2020 11 27, 22:01)
mano senaties terminai yra sueje rankines pirkimui, tik vis kazkaip uzspaudziu..

Su nostalgija prisimenu Pour La Victoire rankines. Vienai 6 metai ir kaip nauja.

Šitų nesu turėjus unsure.gif казань брал, астрахань брал... o vat Pour bla bla neteko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 11 27, 21:34)
Šitų nesu turėjus  unsure.gif казань брал, астрахань брал... o vat Pour bla bla neteko  unsure.gif

Geri daiktai. Batu kokybe tobula. Bet dydziai tai zodziais nenupasakojami, ir visu turetu ne vieni neatitiko, tai mazi, tai dideli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 27 lapkričio 2020 - 21:40
QUOTE(linamog @ 2020 11 27, 22:40)
Geri daiktai. Batu kokybe tobula. Bet dydziai tai zodziais nenupasakojami, ir visu turetu ne vieni neatitiko, tai mazi, tai dideli.

nekenčiu tokių unsure.gif
Atsakyti
J.Crew senos kolekcijos grazuolis

Atsakyti