Coachoutlet kainos kaip puslapyje ar yra dar kas papildomai?
QUOTE(vitilda @ 2020 11 29, 13:21)
<p>Coachoutlet kainos kaip puslapyje ar yra dar kas papildomai? </p>
Raudonos galutines
Siūlau paskutinį kartą, jei ne pasiliksiu.
COCCINELLE nauja rankine uz tikrai labai maza kaina:) Realiai daug dailesne, spalva dusty pink sakyciau, nemaza 29x30 talpi.
Atiduodu uz 70 eur, visai nauja, yra etiketes, yoox pirkta.

COCCINELLE nauja rankine uz tikrai labai maza kaina:) Realiai daug dailesne, spalva dusty pink sakyciau, nemaza 29x30 talpi.
Atiduodu uz 70 eur, visai nauja, yra etiketes, yoox pirkta.

Ar kas turite Louise et Cie batelių/ batų? Kaip jų kokybė ir dydžiai ?
Patarkite prašau, kur ieškoti aulinių Nike Jordan 1, nike air force 1 high top. Populiariausiose pardėse ieškojom
QUOTE(Lux @ 2020 11 29, 14:42)
Patarkite prašau, kur ieškoti aulinių Nike Jordan 1, nike air force 1 high top. Populiariausiose pardėse ieškojom 
Tik usa. Arba nike.europe. kitur ir aš netadau. Aš noriu nike air force 1 gtx. Tai tik amerikoj. Bet dabar jie 180$ ir nuolaidos BF jokios jiem negaliojo ir negalioja.
RENKASI HARNEY su papildoma 30%, junkites
QUOTE(linamog @ 2020 11 29, 14:15)
Uzrodykit, kur ju tinklapy biri arbata "birthday". Nusaukit nerandu, ir kaip pasirinkt, kad butu biri, o ne pakeliais nerandu 🙈
QUOTE(JMD @ 2020 11 29, 14:59)
Tik usa. Arba nike.europe. kitur ir aš netadau. Aš noriu nike air force 1 gtx. Tai tik amerikoj. Bet dabar jie 180$ ir nuolaidos BF jokios jiem negaliojo ir negalioja.
QUOTE(Lux @ 2020 11 29, 16:52)
Nupirkit tapkes. Ner ko vaikščiot per karantiną.
QUOTE(Robi24 @ 2020 11 29, 14:53)
Bet kaip spalvą atsirinkti? Nusižiūrėjus buvau 020, bet paskui paskaičiau, kad ji turi oranžinį atspalvį..
Nepatarsiu aš, bet šitą atspalvį ir nusiuntus esu. Kristutėj pasimaliavojau ant rankos, kaip ir tiko man.