Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Rita003 @ 2020 12 02, 08:41)
biggrin.gif
Pratęsiant bulkučių temą, kur galėčiau užsisakyti dėžutę sausainių macarons? Googlas daug visko meta, gal kas perkat , žinot?

Jei tikrai norit ir gražiai, ir skaniai kad būtų - ALI šokoladinės. Tik pigiai nebus.
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2020 12 02, 09:55)
Koks dydis?  4u.gif

M
Atsakyti
Kokio grožio ta raudona striukė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2020 12 02, 09:59)

man atidaro ir per anonymox ir per tunnelbear  4u.gif

o man rašo
Access Denied
You don't have permission to access "http://www.abercrombie.com/" on this server.
Reference #18.5707e8ac.1606896415.68d3bbee

o kas tas anonymox, kaip jis įsideda į kompą?
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2020 12 02, 11:07)
Kokio grožio ta raudona striukė wub.gif  wub.gif  wub.gif

Vat jai dar kodą taiko
Atsakyti
Pas man jau Kalėdos beveik wub.gif labai fainos vaikiaus ausinės ir kolonėlė iš JBL ir labai labai graži jcrew skarytė. Jau spalvos wub.gif wub.gif šakėz, iš karto ant kaklo užsirišau biggrin.gif

Liko sulaukt vyro dovanos ir bus vysks. ax.gif
Labai ačiū Eglei, kad mane taip anksti įsileido wub.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2020 12 02, 11:01)
Jei tikrai norit ir gražiai, ir skaniai kad būtų - ALI šokoladinės. Tik pigiai nebus.

Tikrai gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti

Pas man jau Kalėdos beveik wub.giflabai fainos vaikiaus ausinės ir kolonėlė iš JBL ir labai labai graži jcrew skarytė. Jau spalvos wub.gifwub.gifšakėz, iš karto ant kaklo užsirišau biggrin.gif

Liko sulaukt vyro dovanos ir bus vysks. ax.gif
Labai ačiū Eglei, kad mane taip anksti įsileido wub.gif

Graži graži tavo skarytė  :wub: aš ralpho šilkiniu prisipirkau irgi labai gražios  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 12 02, 10:26)
Tikrai gražiai atrodo wub.gif

Aš pernai savo Italam iš Aliko vežiau viską. Buvo sužavėti. Šiemet irgi vešiu Aliko kokį skanėstą.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 02, 11:40)
Aš pernai savo Italam iš Aliko vežiau viską. Buvo sužavėti. Šiemet irgi vešiu Aliko kokį skanėstą.

Žiuriu, macaron sausainukų galiojimo laikas 6d. Jei aš siunčiuosi į savo miestą, paskui persiunčiu į kitą, tai jau ne visai šviežiena gausis unsure.gif Siųsti iškarto kitu adresu galėčiau, bet prie šio rinkinuko dar vieną smulkmenėlę norėjau pridėti ax.gif . Ką dary, ką daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 12 02, 11:50)
Žiuriu, macaron sausainukų galiojimo laikas 6d. Jei aš siunčiuosi į savo miestą, paskui persiunčiu į kitą, tai jau ne visai šviežiena gausis  unsure.gif Siųsti iškarto kitu adresu galėčiau, bet prie šio rinkinuko dar vieną smulkmenėlę norėjau pridėti  ax.gif . Ką dary, ką daryt  biggrin.gif

Siųsti du siuntinius.
Atsakyti

https://www.facebook...na.linkeviciene

Perku macaroonsus ir naturalius zefyrus. Jei Vilniuje. Israso saskaitas jei reikia. 

Dar uzsakineju kai vaziuoju pas mama is Raseiniu  is https://www.facebook.../desertupoezija. Nuostabus macaroons, kg kaina 30. iseina kazkur 40 vnt. kaina gaunasi apie 75 cnt. dideli nuostabiai skanus. Vezu draugems i Vilniu visada. Graziai supakuota. 

Atsakyti