Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lila @ 2020 12 03, 19:54)
Kitchen Aido kitaip yra nutodomas galingumas, jis yra pastovus, o ne momentinis kaip nurodo kiti gamintojai. Tikrai vertas demesio trintuvas, tilus ir sutrina viska ax.gif  mirksiukas.gif

Ačiū 🥰❤️😍 pirksiu ji 😁
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2020 12 03, 18:33)
Labas, mergaitės 4u.gif  Ar Vitacost turite kokią nuolaidą?

turime-10%

QUOTE(rasiuk @ 2020 12 03, 18:49)
Sveiki, ar parinktumete ir nupirktumete? Aciu.  4u.gif
https://fairytalesha...itioning-spray/

galim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 03, 18:35)
Carlin turi miele su dozatorium, rasyk jai ;)
Papildyta:
Nukepe mano blenderis, sakykit, gal kuri turit kitchen Aid? Man keista, kad visi geresnių firmų po 800w-1000w, o kitchen aid 180W  unsure.gif  ar uztenka to galingumo ar geriau ziureti koki Braun?
Domiuosi siuo:
https://kitchen.ee/l...atspalvis-juoda

QUOTE(spygliz @ 2020 12 03, 20:03)
Ačiū 🥰❤😍 pirksiu ji 😁

Man irgi reikia, po 15 metų turimas Philips jau galus atidavinėja. Bet noriu, kad dar tas mažas indukas su S peiliu būtų. Kur pirksi šį?
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2020 12 03, 19:52)
jau metus laiko naudoju šitą džiovyklę, gera, tik gana garsiai veikia. Prie jos pirkau skalbimo mašiną Bosh WAW325B9SN. Jas galima dėti vieną ant kitos, sutampa skalbiamų ir džiovinamų skalbinių kiekis, nesidubliuoja funkcijos (refreshinimo), abi turi vilnos, pūkų, lauko rūbų funkcijas. Vienžo, geri daiktai.
Pati automatinio skalbiklio padavimo nesirinkau, nes naudoju skirtingus skalbiklius, dozuoju mažiau, nei reikia. Tiksliau skalbiklio pilu labai labai mažai. Man viskas puikiai išsiskalbia ir nelieka jokių bjaurių skalbiklio kvapų  smile.gif
čia truputį nukrypimas nuo usa pirkimų  tongue.gif

Ačiū už pasidalinimą 4u.gif Tikrai aktualu, kad abiems vienodo svorio skalbiniai tinka, nes paskui lieka drėgni, kai per daug pridedu į senutę.
Aš irgi mažai pilu koncentruotą skalbiklį.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 03, 17:17)

$35.40
https://www.abercrom...p;faceout=prod1
vartotojo įkelta nuotrauka

$29.40
https://www.abercrom...n...e=eu&seq=02
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2020 12 03, 18:47)
Pabandykite ja atnaujinti .
Man irgi nesijunge , parsisiunciau naujausia versija ir veikia .  mirksiukas.gif

Atnaujinimo nebuvo, tada Ištryniau ir išnaujo įdiegiau, tai veikia 4u.gif
Vistiek neįleidžia į ambercrombie verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 03 gruodžio 2020 - 19:34
QUOTE(ciurlionis @ 2020 12 03, 20:28)

4u.gif wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2020 12 03, 17:28)
Patarkite kas nors, ar apsimoka pirkti skalbyklę su automatiniu skalbimo priemonės kiekio paėmimu  4u.gif
Pernai buvo kalbėta, bet nepamenu ar tauposi ar atvirkščiai - nesitaupo? Ir gal kas pirkę naują ir labai labai patenkintos, pasidalinkite kokį modelį pirkote.  4u.gif
Papildyta:
Man meška išvis sudurniavo - nepasijungia g.gif

Mes turim Bosch, viskas gerai, priekaištų jokių neturiu. Aš būtent norėjau su automatiniu skalbimo priemonių paėmimu, įpylei tą, kurį dažniausiai naudoji ir pamiršai. Miele , dabar nežinau, nes prieš 3 metus pirkom, reikia nustatyti skalbinių purvinumo lygį, na ir kaina pusantro karto didesnė. Tiesa, Bosch pirkom Vokietijoje gamintą.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Gal kas iš Romainių Kaune važiuojate pas Dzemuškiną prekių ir mano paimti galėtumėte smile.gif?

Dirbu iki pietų, vakare nebūnu Kaune, savaitgalį taip pat.... Pasiėmimo laiko iki 15 val nėra, tik vakare.
Specialiai tenka važiuoti, 25 min į vieną pusę 25 min į kitą unsure.gif
Atsakyti
Klaipedoje gauta 614 dezute, galite dar siandien skambintis ir uzbegti😉
Atsakyti
QUOTE(SeaWave @ 2020 12 03, 19:47)
Sveiki  4u.gif

Gal kas iš Romainių Kaune važiuojate pas Dzemuškiną prekių ir mano paimti galėtumėte smile.gif?

Dirbu iki pietų, vakare nebūnu Kaune, savaitgalį taip pat.... Pasiėmimo laiko iki 15 val nėra, tik vakare.
Specialiai tenka važiuoti, 25 min į vieną pusę 25 min į kitą  unsure.gif

Man analogiskai... jau taip nepatogu is Vijuku spec vaziuoti vakare verysad.gif Jei iseis paimti savaitgali, galesiu prigriebti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskee84: 03 gruodžio 2020 - 20:16
QUOTE(ciurlionis @ 2020 12 03, 20:28)

na šis tai fantastiškas, čia kaina jau su nuolaida?
Atsakyti