O aš Bosh'ą turiu, irgi ir merinus, ir kašmyrus džiovinu. Tik va, mano rankomis megztiems netinka, sudžiovinau iki xxxs

QUOTE(*Kamelija* @ 2020 12 04, 10:34)
o kiek laiko jau naudojat? neteko taisyt? pirkot papildoma garantija?
pas mane Electrolux 6 metai, veikia puikiai. Jokios papildomos garantijos nepirkau. Irgi visus kašmyrus, vilną džiovinu.
Batus džiovinat džiovyklėse?
QUOTE(bambyze @ 2020 12 04, 10:48)
kartais, bet šiaip man puikiai jie išdžiūsta išskalbus su didesnėmis apsukomis. Šiaip yra toks specialus batų džiovinimo krepšys, bet aš retai jį naudoju.
su tom papildomom garantijom tai užkniso mane paradavėjai jau...kas per nesamonė, ir taip perša....paskui žiūrėk ir nusiperki...
na Dysoną iš principo užtat nešiau taisyti, nors jau buvo sugalvojusi naujesnį nusipirkti, bet galvoju tebūnie atidirba.... bet va įdomus pastebėjimas, draudimą moki nuo visos sumos, o akumuliatoriui jis NEGALIOJA
na Dysoną iš principo užtat nešiau taisyti, nors jau buvo sugalvojusi naujesnį nusipirkti, bet galvoju tebūnie atidirba.... bet va įdomus pastebėjimas, draudimą moki nuo visos sumos, o akumuliatoriui jis NEGALIOJA
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 12 04, 10:56)
su tom papildomom garantijom tai užkniso mane paradavėjai jau...kas per nesamonė, ir taip perša....paskui žiūrėk ir nusiperki...
O dėl baterijos Dysonui- nusipirkau iš amazon.de už 57 beveik dvigubai galingesnę ( neoeginalią), džiaugiuosi

QUOTE(juratela @ 2020 12 03, 21:27)
Skalbimo mašina WAWH26S9SN https://remiseta.lt/...wawh26s9sn.html
džiovyklė WTW855R9SN , https://remiseta.lt/...t...N&results=1
taip pat džiovinu vilnonius, kašmyrinius megztukussu vilnos režimu, bet jų pilnai neišdžiovina, tokie drėgnoki dar lieka, tai dar padžiaunu.
QUOTE(Spyglelis @ 2020 12 04, 10:02)
O dėl baterijos Dysonui- nusipirkau iš amazon.de už 57 beveik dvigubai galingesnę ( neoeginalią), džiaugiuosi 

aš tingėjau laukti tai už 74 eu vietoje pirkau, bet turėsiu mintyje
QUOTE(*Kamelija* @ 2020 12 04, 10:34)
o kiek laiko jau naudojat? neteko taisyt? pirkot papildoma garantija?
net nezinau gal 4 metus, teko taisyti, 48 eu sumokejau uz taisyma. garantijos papildomos nepirkom
QUOTE(bambyze @ 2020 12 04, 10:48)
taip
QUOTE(Spyglelis @ 2020 12 04, 11:02)

pirkom originalia dysonui po 5 metu, nes nusibaige senoji, tai vel kaip bite dirba.