Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Papasakokit, prašau, tai kaip tą nelemtą parduotuvinį magnetą nuimt???? Lyg buvau išsisaugojus patarimus, kai rašydavot, bet, kai niekad nereikėjo, tai ne tik patarimus pamiršau, bet ir kur juos "pasidėjau" unsure.gif ax.gif
Tas toks pailgas - šviesiai pilkos spalvos angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renadai: 10 gruodžio 2020 - 12:50
QUOTE(Renadai @ 2020 12 10, 13:50)
Papasakokit, prašau, tai kaip tą nelemtą parduotuvinį magnetą nuimt???? Lyg buvau išsisaugojus patarimus, kai rašydavot, bet, kai niekad nereikėjo, tai ne tik patarimus pamiršau, bet ir kur juos "pasidėjau"  unsure.gif  ax.gif
Tas toks pailgas - šviesiai pilkos spalvos  angel_sadangel.gif

Parduotuvėje saugiausia 4u.gif
Atsakyti
Papasakokit, prašau, tai kaip tą nelemtą parduotuvinį magnetą nuimt???? Lyg buvau išsisaugojus patarimus, kai rašydavot, bet, kai niekad nereikėjo, tai ne tik patarimus pamiršau, bet ir kur juos "pasidėjau"  unsure.gif  ax.gif

su magnetu galingu... laiptines magnetas kodiniu spynu tinka sako smile.gif as su dziovykle nuemiau. dejau kelis magnetus i dziovykle prisiklijuoja prie bugno ir idejau daikta. tai man issieme, bet kai tik matot kad atsikabina iskart isimkit, gal adatele nesudraskytu rubu ax.gif mano ne pilkas buvo, kitoks
Atsakyti
Aš nuėjau į 3 pardes su tais megnetais - prašė pateikti pirkimo čekį arba eiti, kur pirkau ... laukiu, kol vyras susikaups misijai smile.gif

Atsiprašau, ne į temą- reikia gero lietuvių korepetitoriaus 5-okui. Vilniuje, bet kai nuotoliniu- tai matyt nesvarbu ;)
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti

Youtube yra daugybė būdų pademonstruotų, man vyras pažiūrėjęs greitai nuėmė tokį magnetą nuo J.Crew vilnonio švarko 4u.gif
https://www.youtube....TgK0WzaU8&t=39s
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2020 12 10, 12:50)

Youtube daug patarimų 4u.gif
https://www.youtube....nnel=Mitchollow
Atsakyti
Gal kuri vaikui esate pirkusi teleskopa? Mano 10 metu panelyte laiska seneliui parase kad reikia teleskopo 🙂 nieko nesuprantu apie juos ir pagal ka rinktis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavute11: 10 gruodžio 2020 - 13:58
Jei gyvenate ne kaime ar bent jau ne mažam mieste nemeskit pinigų į balą, nes per daug šviesu, mes norėjom pirkti, bet parduotuvėj proto iškrėtė 😁 bet čia buvo gal prieš 4 m, gal db kokiu naujoviškų yra

QUOTE(vavute11 @ 2020 12 10, 14:38)
Gal kuri vaikui esage pirkusi teleskopa? Mano 10 metu panelyte laiska seneliui parase kad reikia teleskopo 🙂 nieko nesuprantu apie juos ir pagal ka rinktis..

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 10, 13:40)
Jei gyvenate ne kaime ar bent jau ne mažam mieste nemeskit pinigų į balą, nes per daug šviesu, mes norėjom pirkti, bet parduotuvėj proto iškrėtė 😁 bet čia buvo gal  prieš 4 m, gal db kokiu naujoviškų yra

as atsiunciau is vokietijos, didina 400 kartu, puikiai. visi ziurim i menuli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 10, 13:45)
jei tas tava vaiks paaugs dar 10 cm, tai zinok imk 16, nes dabar tas mano pilietis devi tokia, uzteks dar ir dar kitiem metam drasiai. bet cia sprendziant pagal bernus. bet gal su panikiu striukem kitaip  unsure.gif jis pas man gi gysla, tai dvigubai gali susivyniot i ta striuke

aisku augs drasiai 4u.gif ji pas mane tuoj sulus.....nevalgo juodai barames net.... Ji auga per metus 10 cm, būna ir 10,5, pernai pirmi metai kai tik 9 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 10 gruodžio 2020 - 13:46
QUOTE(kriisti @ 2020 12 10, 13:45)
aisku augs drasiai  4u.gif  ji pas mane tuoj sulus.....nevalgo juodai barames net.... Ji auga per metus 10 cm, būna ir 10,5, pernai pirmi metai kai tik 9 4u.gif

nu bet tavo pana sveria tiek pat kiek mano vaikas. biggrin.gif tik jis sprindziu didesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 10, 14:49)
nu bet tavo pana sveria tiek pat kiek mano vaikas.  biggrin.gif tik jis sprindziu didesnis  biggrin.gif

niu tai as nezinau kas bus kai bus dar +10 cm 4u.gif ar liks svoris ar augs biggrin.gif Batai jau 39 dydis, o vasara 37 buvo, staigiai persoko į 39.... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramaja @ 2020 12 10, 13:48)
169 cm. Ūgis kaip ir normalus, tik apimties man trūksta su šia striukyte, ne 42 kg tongue.gif

4u.gif ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 10 gruodžio 2020 - 13:53