Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2020 12 11, 11:12)
Rasiau pries pora dienu, vyrui patiko, turi kelias ilgarankoves, mockneck kaklas gerai, neuzpucia, ir prie kuno malonios. 32degrees nelabai ir rasit brangiu, krikscioniskos kainos ten.

O kokį dydį nešioja vyras? Nes žiūriu L nelabai ir yra, gal ir M užtektų.
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2020 12 11, 10:33)
O kokį dydį nešioja vyras? Nes žiūriu L nelabai ir yra, gal ir M užtektų.

Tarp M-L, emiau M, tiko dydis.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 11, 09:42)
kąąąąą radauuuuu  blink.gif FULL-LENGHT PANTS, akim netikiu  blink.gif

https://www.jcrew.co...color_name=navy

PAGALIAUUUUUUUUU NEBE BRIDŽAI  wub.gif

O kaip su Cameron dydžiais? Užsisakiau dydžiu didesnes kelnes ir galvoju, ar neiškrisiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfecta: 11 gruodžio 2020 - 10:37
QUOTE(keistuole @ 2020 12 11, 10:22)
Aš tai džinsų niekaip nerandu normalaus ilgio
Nesuprantu kaip su tom kelnėm bridžais vaikščioti žiemą  doh.gif

Paskutines dvejas treningines kelnes pirkau, tai ir tos geras sprindis virš kauliuko

Kuekvienam savos problemos , nes man reikia vis trumpinti , tai atradau levis 30 ilgio ir curvy modelio - vieninteliai tinka
Atsakyti
AT nedaug truksta iki 76% nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2020 12 11, 11:22)
Aš tai džinsų niekaip nerandu normalaus ilgio
Nesuprantu kaip su tom kelnėm bridžais vaikščioti žiemą  doh.gif

Paskutines dvejas treningines kelnes pirkau, tai ir tos geras sprindis virš kauliuko

Perku iš vyrų skyriaus 🤣 treningines kai ilgų reik. O su džinsais va bėdų bėda. RRL gero ilgio buvo skinny. Daugiau nekazka

QUOTE(regal @ 2020 12 11, 12:04)
Kuekvienam savos problemos , nes man reikia vis trumpinti , tai atradau levis  30 ilgio ir curvy modelio - vieninteliai tinka

Su trumpinimu irgi bėda, nes tada tai keliai tai blauzdos ne vietoj..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 11 gruodžio 2020 - 11:29
QUOTE(spygliz @ 2020 12 11, 11:22)
Su trumpinimu irgi bėda, nes tada tai keliai tai blauzdos ne vietoj..

tikrai taip, labai apribojamas pasirinkimas
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2020 12 11, 12:08)
Sveikos, kaip tie termo rūbai iš 32degrees, vyras užsimanė ax.gif
Gal kas rekomenduos ką gero, bet nereik brangių, jam su mocu važinėjant reik ax.gif

Laba diena. Man patiko drabužiai iš 32degrees, jaukūs dėvėti. Turiu sau ilgomis rankovėmis maikutes, nešioju tarp M ir L, pirkau M ir džiaugiuosi, kad nepirkau L, nes būtų per didelės. Vyrui pirkau maikutes trumpomis rankovėmis, tai jau pirkau į mažesnę pusę ir pataikiau. Tai manyčiau, kad jei svarstote pasirinkimą tarp dviejų dydžių, tai reikėtų pirkti į mažesnę pusę.
Beje, prisijungsiu ir aš prie 32degrees su savo krepšiu.
Atsakyti
laba 4u.gif gal kas matėte treningų aksominių, veliūrinių, kurie būtų iš medvilnės, viskozės ar bent dalinai iš panašių medžiagų, o ne tik poliesterio?
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2020 12 11, 13:09)
laba  4u.gif  gal kas matėte treningų aksominių, veliūrinių, kurie būtų iš medvilnės, viskozės ar bent dalinai iš panašių medžiagų, o ne tik poliesterio?

Aš į šiuos žiūriu vis. Dar nuolaida yra.

https://www.jcrew.co...o...e=1&Nrpp=60
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2020 12 11, 14:09)
laba  4u.gif  gal kas matėte treningų aksominių, veliūrinių, kurie būtų iš medvilnės, viskozės ar bent dalinai iš panašių medžiagų, o ne tik poliesterio?

Juicy Couture pirkdavom.
Atsakyti
Lady Coat 48$

City coat 42$
Atsakyti