Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(triule @ 2020 12 11, 21:26)

Man tokio reik unsure.gif gal katinas galų gale pripažintų mane ir pakilčiau jo vertinimo skalėje laipteliu aukščiau nei maistą tiekiantis ir tuliką valantis vergas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 11, 21:42)
Man tokio reik  unsure.gif gal katinas galų gale pripažintų mane ir pakilčiau jo vertinimo skalėje laipteliu aukščiau nei maistą tiekiantis ir tuliką valantis vergas  unsure.gif

Daugiau žaisk su katinu, tada būsi draugė nr.1
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2020 12 11, 20:42)
As kaip tik dabar ja deginu. Nesuprantu ar man patinka, ar ne. Man kvapas grynai lyg uzdegtas degtukas butu nuolat biggrin.gif

Ir aš, parsinešiau ir iš karto čirkšt, užsidegiau wub.gif man labai skanu. Toks jaukus švelnus kvapas.
Esu jautri kvapams. Įkyriems, sintetiniams, rėkiantiems. Vat švelnus debesis toks kaip tik man. Jis toks raminantis biggrin.gif
Atsakyti
OMG https://www.amazon.c...ref_=ast_sto_dp
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 11, 20:50)

Надо брать 🤔
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 11, 20:46)
Daugiau žaisk su katinu, tada būsi draugė nr.1

Gal nuo katino priklauso. Kai paėmėm katytę, sakėm, kad dukra bus jos mama. Bet katytė ją, 16-metę, priima kaip žaidimų draugę - puola, laksto iš paskos. O vat mane iš karto priėmė kaip mamą - myluojasi, laižo veidą, murkia, glaustosi, miega ant kelių, nors abi su ja žaidžiam vienodai

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 11 gruodžio 2020 - 20:58
QUOTE(JMD @ 2020 12 11, 21:51)
Надо брать 🤔

mudvi turbūt biški dvigubai ilgesnės už modelį biggrin.gif
QUOTE(Lux @ 2020 12 11, 21:56)
Gal nuo katino priklauso. Kai paėmėm katytę, sakėm, kad dukra bus jos mama. Bet katytė ją, 16-metę, priima kaip žaidimų draugę - puola, laksto iš paskos. O vat mane iš karto priėmė kaip mamą - myluojasi, laižo veidą, murkia, glaustosi, miega ant kelių, nors abi su ja žaidžiam vienodai

vartotojo įkelta nuotrauka

kokia miela lialia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2020 12 11, 21:19)
Per TunnelBear  4u.gif

Ačiū įleido
Atsakyti

Rudaplauke, gal galite patikrinti pasta☺😇?

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 11, 21:01)
mudvi turbūt biški dvigubai ilgesnės už modelį  biggrin.gif

kokia miela lialia  wub.gif

Tai galim imt po du džinsus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 12 11, 20:50)
Ir aš, parsinešiau ir iš karto čirkšt, užsidegiau  wub.gif man labai skanu. Toks jaukus švelnus kvapas.
Esu jautri kvapams. Įkyriems, sintetiniams, rėkiantiems. Vat švelnus debesis toks kaip tik man. Jis toks raminantis  biggrin.gif

na bet kokie visiškai skirtingi pasisakymai,vienoms kaip bažnytiniai smilakai, o kitoms- švelnus debesėlis. Hmm, net keista, niekaip neina įsivaizduoti koks kvapas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 12 11, 20:42)
Man tokio reik  unsure.gif gal katinas galų gale pripažintų mane ir pakilčiau jo vertinimo skalėje laipteliu aukščiau nei maistą tiekiantis ir tuliką valantis vergas  unsure.gif

Man šitas daiktas labai pagelbėjo nuo maisto tiekėjos vaidmens. Tikrai jaučiuos labiau nepriklausoma biggrin.gif nes ėstų ėstų ir ėstų, bele ką bele kada unsure.gif
https://robotomanija...-sunims-5k.html
Atsakyti