Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Cirkas @ 2020 12 20, 11:42)
Klausiau paštuke, pasikartosiu - negavau sąskaitų  11-20, 11-24 , 11-27 ir 28 dienos užsakymų. Ar jau jų nebebus?  4u.gif

Vakar gavau 11.25 sąskaitą. Gruodžio 11 siuntos.. Lapkričio 20 nesu dar gavusi skaičių, o kiti jau džiaugiasi kremais tais 😁
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2020 12 20, 10:50)
Sveikos, šie kedai vaikams 3 dydis nebus kartais mažiukams? Nes perku 10 metei biggrin.gif
https://www.joesnewb...3188-g/yh515rms

Pirkau kita NB modeli 3 dydi, tikrai didesni nei 33, gal 34 ar 35 eu dydis. Nes pirkau berniukui su 32-33, tinka merginai su 34-35 4u.gif Galiu paziureti jeigu domina, tik pas mane wide (placiai pedai).
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 20, 11:30)
Šiaip su siuntom kažkokia nesąmonė.. Gruodžio 4 dienos siuntos dar nėra Kaune. Suprantu kad šventinis laikotarpis, kad covid, nu bet ilgai ilgai... Juolab kad kiti miestai jau išsidalino

QUOTE(Gafsa @ 2020 12 20, 11:46)
unsure.gif  anksčiau visks būdavo aišku- įstaiga kalta, o dabar? kurjerių nepraleidžia?  unsure.gif kažkaip sunku įsivaizduot negavimo mechanizmą  unsure.gif užjaučiu, spygliau  4u.gif

Siunta Kauno logistikos centre, kurjeriai nespėja vežioti. Tokia apkrova, kad... O Kauno logistikos centras yra pagrindinis Lietuvoje. Iš visos Lietuvos ten suvežama ir paskui išskirstoma į kitus regionus.
Suskambinta, surašytos pretenzijos visur, kur įmanoma, bet yra kaip yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2020 12 20, 12:10)
Siunta Kauno logistikos centre, kurjeriai nespėja vežioti. Tokia apkrova, kad... O Kauno logistikos centras yra pagrindinis Lietuvoje. Iš visos Lietuvos ten suvežama ir paskui išskirstoma į kitus regionus.
Suskambinta, surašytos pretenzijos visur, kur įmanoma, bet yra kaip yra  unsure.gif

O į Vilnių iš kur vežama?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 20, 12:11)
O į Vilnių iš kur vežama?

Jei siunčiu per LPexpres, tai taip pat, pirmiausia į Kauną, iš ten į Vilnių. 686 siunta buvo siųsta su kitais vežėjais 4u.gif
Klaipėdos siunta irgi keliauja per Kauną, bet jau gavo.
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2020 12 20, 12:06)
Pritariu, liudna verysad.gif
Bet realiai juk negali nepraleisti kurjeriu unsure.gif Pvz musu imones transporto net nestabdo, ranka parodo vaziuok vaziuok ax.gif

QUOTE(JustArm @ 2020 12 20, 12:10)
Suskambinta, surašytos pretenzijos visur, kur įmanoma, bet yra kaip yra  unsure.gif

Kiekvienais metais sau pažadu, bet neįgyvendinu, nebepirkti nieko nuo lapkričio mėnesio, nes išleidžiu dvigubai. Dovanas pirkdama čia ir iš Usa siųsdamasi šiaip su siuntom dabar bėdų jokių neturiu, viską gaunu, o pastoviai stringa Kauno siunta.. Reik, matyt, į kitus miestus rašyt ir paštomatu siųstis, nes Kauno siunta Kauno terminale pakimba...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 20 gruodžio 2020 - 11:46
QUOTE(stuleju @ 2020 12 20, 12:10)
Pirkau kita NB modeli 3 dydi, tikrai didesni nei 33, gal 34 ar 35 eu dydis. Nes pirkau berniukui su 32-33, tinka merginai su 34-35  4u.gif Galiu paziureti jeigu domina, tik pas mane wide (placiai pedai).

Man svarbu ne leliukui būtų biggrin.gif o dydis mano mergaitės kolkas 2, bet perku didesnius pavasariui, ačiū labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JustArm @ 2020 12 20, 12:15)
Jei siunčiu per LPexpres, tai taip pat, pirmiausia į Kauną, iš ten į Vilnių. 686 siunta buvo siųsta su kitais vežėjais  4u.gif

o 11 d siunta Kaune gausime šiemet? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2020 12 20, 12:15)
Jei siunčiu per LPexpres, tai taip pat, pirmiausia į Kauną, iš ten į Vilnių. 686 siunta buvo siųsta su kitais vežėjais  4u.gif

O kas yra alternatyva LPexpres? Šiaip smalsu, kokie dar keliai galimi, kuo toliau, tuo daugiau matyt tos tarnybos bus paklausios. Omniva tai baisu, iki šiol mažiausiai LP ir DPD bent man buvo pasišiukšlinę.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 12 20, 12:20)
O kas yra alternatyva LPexpres? Šiaip smalsu, kokie dar keliai galimi, kuo toliau, tuo daugiau matyt tos tarnybos bus paklausios. Omniva tai baisu, iki šiol mažiausiai LP ir DPD bent man buvo pasišiukšlinę.

Su lpexpress ir dpd vakar gavau siuntas išsiųstas užvakar.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 20, 12:25)
Su lpexpress ir dpd vakar gavau siuntas išsiųstas užvakar.

Tai va. Kai biški turi žinių kaip veikia šita sistema, kažkaip logika pasimeta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 12 20, 11:15)
Kiekvienais metais sau pažadų, bet neįgyvendinu, nebepirkti nieko nuo lapkričio mėnesio, nes išleidžiu dvigubai. Dovanas pirkdama čia ir iš Usa siųsdamasi šiaip su siuntom dabar bėdų jokių neturiu, viską gaunu, o pastoviai stringa Kauno siunta.. Reik, matyt, į kitus miestus rašyt ir paštomatu siųstis, nes Kauno siunta Kauno terminale pakimba...

Ne tu viena, as ir laukiu gruodžio 4d, tiek, kad ten mano nedaug🙄 Bet, kad Kaunas paskutinis gauna irgi pastebejau
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2020 12 20, 12:18)
Man svarbu ne leliukui būtų  biggrin.gif  o dydis mano mergaitės kolkas 2, bet perku didesnius pavasariui, ačiū labai  4u.gif
Papildyta:

o 11 d siunta Kaune gausime šiemet?  biggrin.gif  4u.gif

Tai gal gruodžio 4 negausi 😁🤣 apie kokia 11 čia kalbi 😁
Atsakyti