QUOTE(Carlin @ 2020 12 31, 12:17)
kalendra arba pertražolės, česnakas, pipiriukai, jalapeno pagal skonį, tada vyno actas, aliejus, druska. Šiaip iš akies viską metu.
man jis labai tinka prie steiko. Mes steikus be jokių prieskonių kepam, tik mėsa ir kartais pipirų mišinyje pilnai apvoliojam prieš kepant, tada pipirinis toks geras gaunas. Druskos fleiksus po to pasibarstom, bet su padažiuku, tai nereik ir druskos.
Viską meti blenderin?
Aha, aš irgi maldono druska barstau po kepimo jei reik, paprastai tepam itališką sūdytą sviestą prieš tai ištrinu jį česnaku, tai nereik nei to. Bet jei baisiai tingiu, tik mėsą iškepu, tada šalia keli pidorai, gražgarstės ir koks nors balzaminio acto padažėlis. Dažnai vakarienei taip. Bais gerai kažkaip nuein