Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 01 04, 16:28)
Gal kas per mažą užsisakėt? Turiu mėlyną  L, reik M biggrin.gif
https://www.jcrew.co...intage-burgundy
Papildyta:
wub.gif https://www.jcrew.co...olor_name=black

Insymas 26", čiu žemiau kelių 🙈
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2021 01 04, 18:04)
galiu ir du uzsidet, nebus per karsta man biggrin.gif

Tau vardą reik pasikeist į Drebulės biggrin.gif ot šaltimiris mergaitis biggrin.gif . Nors šiand taaaaip bjauriai drėgna ir šalta, kad gūsius man iki žemės pats tas, galiu šilkais užtat puoštis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 04, 18:06)
Insymas 26", čiu žemiau kelių 🙈
Papildyta:

Tau vardą reik pasikeist į Drebulės  biggrin.gif ot šaltimiris mergaitis  biggrin.gif . Nors šiand taaaaip bjauriai drėgna ir šalta,  kad gūsius man iki žemės pats tas, galiu šilkais užtat puoštis  biggrin.gif

va va, gusius gerai, nes po apacia ir su trumpom rankovem gali but, kai uztaikysiu akcija pirksiu m dydzio mystika, ir dar noriu kelniu sniego smile.gif gooses gal brangokos, bet sedziu pakabinus dantis, jei bus akcija kirsiu jas biggrin.gif
Atsakyti
Turiu šį Jcrew kašmyrą, labai fainas, dabar taiko ekstra nuolaidą, rekomenduoju bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 01 04, 18:36)
Turiu šį Jcrew kašmyrą, labai fainas, dabar taiko ekstra nuolaidą, rekomenduoju  bigsmile.gif  ax.gif

aga, tikrai gerulis, gerai skalbiasi smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 04, 19:00)
tai jauciu ir grybuose paskesiu biggrin.gif

Kokį dydį ėmei, goosių kirtėja? biggrin.gif aš m nepaskendau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 04 sausio 2021 - 18:50
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 04, 18:48)
Kokį dydį ėmei, goosių kirtėja?  biggrin.gif aš m nepaskendau

Aij nepaskesiu biggrin.gif yra tik tikimybe netilpt lotuliukas.gif
small pasirodo
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 04, 20:02)
Aij nepaskesiu biggrin.gif yra tik tikimybe netilpt lotuliukas.gif
small pasirodo

biggrin.gif
Atsakyti
Turiu krepsy Hispanitas 38 dydi
Atsakyti

rasau

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 04, 19:33)
va va, gusius gerai, nes po apacia ir su trumpom rankovem gali but, kai uztaikysiu akcija pirksiu m dydzio mystika, ir dar noriu kelniu sniego smile.gif gooses gal brangokos, bet sedziu pakabinus dantis, jei bus akcija kirsiu jas biggrin.gif

Jau kai užmatysi, šauk garsiai. 4u.gif Gal ir aš būsiu sutaupiusi, tai irgi kirsiu S dydžio Mystiką rolleyes.gif
Dydžiu didesnę turbūt reikia pirkti, ane? S dydžio Andrew marc nešioju, tai ir šią žiūriu S. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 04 sausio 2021 - 19:24
QUOTE(juratela @ 2021 01 04, 19:22)
Jau kai užmatysi, šauk garsiai.  4u.gif  Gal ir aš būsiu sutaupiusi, tai irgi kirsiu S dydžio Mystiką  rolleyes.gif
Dydžiu didesnę turbūt reikia pirkti, ane? S dydžio Andrew marc nešioju, tai ir šią žiūriu S.  ax.gif

Aš dabar xs mystika nešioju, bet jau tik tik... Tau manau xs per akis
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 04, 18:33)

O kaukės matei kokios čiotkos, bet 85€ 🙄😱
Atsakyti