Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(evvva @ 2021 01 10, 12:53)
koks fainas kostiumelis  bigsmile.gif

gal taip papuole tau, ka turiu viskas super nesiuojasi , Lou & Grey  dar geresne loft linija, vien uz veliura galima isimylet...drauge  turi  veliurini kostiuma labai panasu kaip Rapoja idejo , sunesiuot negali . as ir turiu Jumpsuita .

Oi ne ne, tie aksominiai treningai man brrrrr
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 10, 13:57)
Oi ne ne, tie aksominiai treningai man brrrrr

aš vis galvodavau dėl ironijos pasimt tuos, kur ant subines ''juicy'' biggrin.gif pvz
vartotojo įkelta nuotrauka

man juokinga biggrin.gif
Atsakyti
dukra si Juicy kostiuma turi , tai galiu pasakyt, kad pasiburbuliavo , o Lofto kaip naujas , va tai va biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 10, 12:54)
Aš iškart pamačiau apvalią sagtį ir sakau sau- kas čia dabar???  biggrin.gif Mano dar neperduotas, bet gal nedega, ane?

tikrai nedega, kada galesi tada ;)
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2021 01 10, 14:05)
dukra si Juicy kostiuma turi , tai galiu pasakyt, kad pasiburbuliavo , o Lofto kaip naujas , va tai va  biggrin.gif
Papildyta:
tikrai nedega, kada galesi tada ;)

aš tik dėl bajerio imčiau, man jie kažkas anapus mano pasaulio biggrin.gif
Atsakyti
Oras fantastika , dukra ant kalniuku nuo pacio ryto duodas, istraukiau termusus , pridariau arbatkos HARNEY HOT CINAMON SPICE, tokiu oru kaip skaniai geriasi wub.gif ... varysim su tevuku irgi laukan biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, parduodu netikusias prekes, s dydis, po 25 eur.

Juodos:

https://oldnavy.gap....dp-page-content

Vienspalves raudonos:

https://oldnavy.gap....dp-page-content

Jei domina rasykit 868669741

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 10, 11:30)
Merginos, man reiktų šiltų sweatpants. Užrodykit  biggrin.gif nenoriu skystų, reik gerų standžių šiltų kokybiškų.

Aš perku iš Newyork&company, bet tik velour, puikiai nešiojasi. Skalbiu ir džiovinu džiovyklėje negailėdama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 01 10, 12:53)

16.25 dol kaina
Atsakyti

Merginos, man reiktų šiltų sweatpants. Užrodykit biggrin.gifnenoriu skystų, reik gerų standžių šiltų kokybiškų.

Uniqlo man the best  :good: 

Atsakyti
Jungiamės prie apyrankiu Apple laikrodukam 4u.gif
Jau yra turinčiu, puikus atsiliepimai;)

https://www.monowear..._source=stamped
Atsakyti

koks fainas kostiumelis bigsmile.gif
gal taip papuole tau, ka turiu viskas super nesiuojasi , Lou & Grey dar geresne loft linija, vien uz veliura galima isimylet...drauge turi veliurini kostiuma labai panasu kaip Rapoja idejo , sunesiuot negali . as ir turiu Jumpsuita .

Su Loft mano patirtis tokia: tampres po namus super duper už kelis eurus. Megztukai kaip kurie - labai džiugina, nes jaunatviški ir spalvos geros, o paskutinį gavau - tai kaklas kažkoks neteisingai uźaukštintas, smaugia ir tiek. 

Atsakyti

Mes irgi. Išviriau kopūstienės, pavalgom ir varom biggrin.gif

Smagu, mes taip vakar varem. O bet baigesi Lazdynu priimamajam. Ir vyrui greitu metu iš ten išeiti nenusimato  :( 

Atsakyti