Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mano du grožiai, senjoras (15) biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 01 12, 21:31)

Rimaitytetete tikriausiai mazai judi? mane irgi kazkada kankino nemiga,bet pasitaise viskas kai pradejau sportuoti,daug vaikstioti

o i suniuku tema smagu ziureti kaip dziaugiates savo augintiniais, o as paverksiu biggrin.gif .Turiu taksiuka, pries 2 menesius istiko paralyzius,ateme galines kojas,nevalde nei slapimo,nei tustinimosi.Keli veterinarai siule uzmigdyti,bet nepasidaviau,gydem.Siai dienai jau svirduliuodamas pavaiksto.Tikiuosi iki vasaros kad ir begios smile.gif
Pries isigydama suni niekada nesidomejau kokiomis ligomis sunys gali sirgti,tai dabar pamoka visam gyvenimui smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 01 13, 10:40)
Rimaitytetete tikriausiai mazai judi? mane irgi kazkada kankino nemiga,bet pasitaise viskas kai pradejau sportuoti,daug vaikstioti
o i suniuku  tema smagu ziureti kaip dziaugiates savo augintiniais, o as paverksiu  biggrin.gif  .Turiu taksiuka, pries 2 menesius istiko paralyzius,ateme galines kojas,nevalde nei slapimo,nei tustinimosi.Keli veterinarai siule uzmigdyti,bet nepasidaviau,gydem.Siai dienai jau svirduliuodamas pavaiksto.Tikiuosi iki vasaros kad ir begios smile.gif
Pries isigydama suni niekada nesidomejau kokiomis ligomis sunys gali sirgti,tai dabar pamoka visam gyvenimui  smile.gif

Prisimenu draugė turėjo ilgaplaukę, vis sakydavo, kad jų stuburą saugot reik, laiptais net pavojinga lipt unsure.gif
Atsakyti
taksiuku stuburas labai silpna vieta, unsure.gif
Atsakyti
Kokie gražūs visų augintiniai wub.gif
Aš juoda cvergiuką turiu beveik 2 metu tai tokio šuns dar nemačius, su vaikais daugiau vargstam:) Tylus, atrodo jo nėra, šunybių jokių nekrečia, pažaidžia ir miega, labai meilus ir geras wub.gif
Atsakyti
Furla 59 dol
https://www.nordstro.....0ARDESIA+ONYX

Marc Jacobs 43 dol
https://www.nordstro...36?color=COCOON
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugaa: 13 sausio 2021 - 10:39
Spygliui suknelė nepaprastai gerai atrodo, bet gerai, kad as jos neėmiau, nes matau, kad man ji iki kulnų būtų biggrin.gif

Aš irgi esu Facebook cvergiukų grupėje, tiesa, šuniuko neturiu, galvoju įsigyti, bet pirma norėjau pasimokyti, kaip juos prižiūrėti rolleyes.gif

Man nuo nemigos ir bendram organizmo jautrumui mažinti labai padeda kartą -du per metus leidžiamas B grupės vitaminų (milgammo) kursas 4u.gif
Atsakyti

Didele odine Frye rankine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 13 sausio 2021 - 11:08
QUOTE(Galla @ 2021 01 13, 11:38)

Man nuo nemigos ir bendram organizmo jautrumui mažinti labai padeda kartą -du per metus leidžiamas B grupės vitaminų (milgammo) kursas  4u.gif

Vat jau čia negaliu patylėti. Vitaminai yra maistas, ir reik jį per atitinkamą vietą vartot, t. y. valgyt į galvą. Leidžiami vitaminai yra itin reta indikacija, dar abscesų prisidirbsit eksperimentuodamos.
Atsakyti
Kuprine 15.74$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 13 sausio 2021 - 11:09
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 13, 12:48)
Vat jau čia negaliu patylėti. Vitaminai yra maistas, ir reik jį per atitinkamą vietą vartot, t. y. valgyt į galvą. Leidžiami vitaminai yra itin reta indikacija, dar abscesų prisidirbsit eksperimentuodamos.

Man neurologė juos išrašė, ir tikrai labai padeda 4u.gif
Atsakyti