Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gervuoge @ 2021 01 14, 10:58)
kokie skanūs puodeliai  wub.gif

Pasirodykite tikrai šiltus paltus,ką esate vykusiai nusipirkusios..noriu laabai šilto,kiek įmanoma mažiau sportinio varianto..ačiū 4u.gif

Labas rytas mirksiukas.gif
https://www.kavosdra...ccino-200-ml-8/
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 01 14, 11:30)

Jie man per sunkūs..;)
Atsakyti
Parduodu ax.gif

Naujos Adidas tympos, dydis S. Visas ilgis prieky 88 cm, visas ilgis nugaroje 90.5 cm. Vidine siule 72 cm. Kaina 15 eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Nauja J. Crew suknele mergaitiska, dydis 12 metu, kaina 21 eur
Nauja J. Crew Factory palaidine, dydis S, pazastukai 52 cm. Kaina 23 eur
Naujas Levis berniukiska maikute, dydis 6 metai. Kaina 10 eur
Nauja Ralph Lauren dzemperine suknele, dydis M (8-10 metu), kaina 29 eur
Naujas J. Crew golfas su silku, dydis S, pazastukai 46 cm. Kaina 26 eur
J. Crew palaidine su raukinukais (ivory (1 foto)), dydis XS, pazastukai 49 cm. Kaina 19 eur
Nauja Karl Lagerfeld maikute, dydis XS. Pazastukai 46 cm, ilgis nuo petuko vidurio 62 cm. Kaina 22 eur
Nauji J. Crew mergaitiska velvetine kuprine ir tokios pat spalvos velvetinis pencil case. Kuprineje viduje viena didele kisene ant nugarines sieneles. Isoreje priekyje kisene ir sone kisenele vandens buteliukui. Kaina uz abu (parduodu tik kartu) 31 eur
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2021 01 14, 10:53)
Jie man per sunkūs..;)

man irgi...gavau dovanu ekpreso...nu nelabai man, nors naudoju...nerandu faino puoduko nedideliam kiekiui kavos, bet daugiau nei ekspreso....nes i stiklinius dairytis pradejau
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 01 14, 11:03)
man irgi...gavau dovanu ekpreso...nu nelabai man, nors naudoju...nerandu faino puoduko nedideliam kiekiui kavos, bet daugiau nei ekspreso....nes i stiklinius dairytis pradejau

eSpresso biggrin.gif

aš Lidl nusipirkau nerealius mažučius espresso puodelius, telpa 80 ml., man pats tas. Ir tokie mielučiai, spalvoti, visi trys skirtingų spalvų.
Atsakyti
Parduodu per mergaites pirktą Old Navy paltuką. Dydis XS (tiktų ir mažesniam S-ui), kaina 49 eurai (užsakinėjau jį kai kaina buvo 34 $) + siuntimas.

Rašykite į A.Ž 4u.gif

Atsakyti
Jau kaip dziaugiuosi siuo OLD Navy paltuku kur agise parduoda-nerealus, siltas, lengvas ir i darba ir suniui vedziot. Jautiesi kai su koldra lauke, man pasiteisines pirkinys 100 proc.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 01 14, 10:03)

Man jiesios lb lb wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2021 01 14, 09:53)
Jie man per sunkūs..;)

aš pirkus dvigubo stiklo puodelius Promo, man labai patogūs jie, o ir gana ilgokai išlaiko karštį
Atsakyti
UNIGLO KELINTA PILDO?
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2021 01 13, 23:02)
Merginos, ar niekas nepirkote siu JBL ausiniu?
Visur parasyta,kad jos su mikrafonu,taciau as nerandu jo ir negaliu pajungti. Gal.kuri pakonsultuos  4u.gif

aš pirkau sūnui , skambinau paklausti ,tai sakė nieko nereikėjo pajungti. Parašykit jei ką a.ž.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 01 14, 11:22)
Jau kaip dziaugiuosi siuo OLD Navy paltuku kur agise parduoda-nerealus, siltas, lengvas ir i darba ir suniui vedziot. Jautiesi kai su koldra lauke, man pasiteisines pirkinys 100 proc.

kAldra, jei ka biggrin.gif
Atsakyti