Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Smilga* @ 2021 01 15, 17:27)
Spygliz, turėjau šitą baisumą kelis metus, išsigydžiau skydliaukę (3 mtus lesiau vaistus....) , dingo ir alergija šalčiui, o aptindavau ir nueidavau pųslėm net prie +15 jei prie kokio ežero dregmė....

Linkiu rasti priežastį ir pasveikti  4u.gif  4u.gif

Nieko nerado, ko tik netepiau, skydliaukė ok, kraujas ok.. Žodžiu be rezultatų paieškos. Man kartais net prie plius 30 būna, šaltam vandeny visiškai negaliu maudytis, Lt jau n metu į jokį telkinį neįlipus. Su kepenim ir inkstais turiu bėdų, bet nelabai sprendžiami, tai matyt teks goose tenkintis.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 15, 16:30)
Man atsirasdavo baisios mėlynos  kraujosruvos ant šlaunų ir rankų. Niežėdavo iki beprotybės. Nepadėjo niekas. Praėjo kažkaip savaime nieko nedarant kai pagimdžiau  biggrin.gif gimė mano vaikas gruodį per baisius šalčius. Pamenu važinėju lauke ir pagaunu save, kad manęs tos bjaurios adatėlės nebebado  biggrin.gif ir daugiau per 10 metų nėr pasikartoję.

spyggliz , teks gimdyt biggrin.gif
Atsakyti

Kaip gaila kad lagaminu nesiuncia, kainos nerealios. bigsmile.gif

https://www.nordstro...?sort=price_asc

Per Shipzee lagaminus siunčiasi.

Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2021 01 15, 17:26)
Rimaityte, aciu uz nuorodas.nusiunciau princiukui triusikelius

Nėr už ką.😊
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 01 15, 19:26)
Ar kas turėję, kokie atsiliepimai?

As labai domejausi. Sake sitie patys perkamoausi.nebuvo nei vieno neigiamo atsiliepimo. Klientesgrizta butent sito kremo.nebandziau,bet noriu isbandyti. Tik ne uz lietuviska kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 15, 18:41)
Nieko nerado,  ko tik netepiau, skydliaukė ok, kraujas ok.. Žodžiu be rezultatų paieškos. Man kartais net prie plius 30 būna, šaltam vandeny visiškai negaliu maudytis, Lt jau n metu į jokį telkinį neįlipus. Su kepenim ir inkstais turiu bėdų, bet nelabai sprendžiami, tai matyt teks goose tenkintis.

Man ta nesąmonė atsirado po to, kai aš labai sušalau. Pasėdėjau aktų salėj nešildomoj visą dieną ir šakės. Pamenu pirmą kartą grįžau, džinsus nusimoviau, kojas nagais perbraukiau nes niežėjo nežmoniškai ir kraujas iš karto 🙈
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2021 01 15, 20:06)
As labai domejausi. Sake sitie patys perkamoausi.nebuvo nei vieno neigiamo atsiliepimo. Klientesgrizta butent sito kremo.nebandziau,bet noriu isbandyti. Tik ne uz lietuviska kaina biggrin.gif

O ką su jais daryt?

šampanė ir daimond labai gerai skamba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 15 sausio 2021 - 19:11

Tik tam tikri rubeliai man pasirode kokybiski.
Butu gerai rast jav kokiu nors alternatyvu sioje srityje

todel ir sakau kad anksciau kokybe buvo geresne. nusipirkau ju brangiausia hidro kostiuma rinkoje siais metais nes siaip esu saltmire vandeny. Tai po pirmo plaukimo, suplyso, dar teko pasigincyti su pardaveju kad pakeistu, tada 1.5 menesio laukiau naujo o sena jau buvau pardavus, gerai kad beveik nepute  :unsure: bet pvz trapecija turejau ION, pasibandziau mystic high endine, iskart sviedziau salin ta ION, dingo visi nugaros skausmai, po suoliuku nebesijauciau kaip sulauzyta ir t.t. Daugiau kazkuo labai nusivylus nesu nors pilna spinta striuku, ponchu, kapisonu visko. 

O is amerikos esu siuntusis kazkoki hidro kostiuma kuri man sugebejo pavogt  :D 

Atsakyti
Klausimas ne pagal šių dienų aktualijas biggrin.gif

Ar įmanoma gaut, rast MK Hamiltonui spyyną? rolleyes.gif Gal kuriai nebereikalinga? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 01 15, 20:17)
Klausimas ne pagal šių dienų aktualijas  biggrin.gif

Ar įmanoma gaut, rast MK Hamiltonui spyyną?  rolleyes.gif Gal kuriai nebereikalinga?  rolleyes.gif

su visu Hamiltonu kokiam vintede
Arba speedžio spyną galiu duot biggrin.gif

aš vis dar noriu ryžo/šviesaus Hamiltono, bet pigiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 15 sausio 2021 - 19:24

Turiu dusty rose, lyg taip spalva vadinasi. Nauja :) uz 110 atiduociau

su visu Hamiltonu kokiam vintede Arba speedžio spyną galiu duot biggrin.gif aš vis dar noriu ryžo/šviesaus Hamiltono, bet pigiai biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 15 sausio 2021 - 19:32

Klausimas ne pagal šių dienų aktualijas biggrin.gif

Ar įmanoma gaut, rast MK Hamiltonui spyyną? rolleyes.gifGal kuriai nebereikalinga? rolleyes.gif

Va visa galiu parduot :)

Atsakyti