Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lyn @ 2021 01 15, 22:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72767380" data-time="1610734821"><div><p>🤣🤣🤣🤣 Kur saviske padejai

Cia už spyna tiek?</p></div></blockquote><p>Prie spynos ir rankine pridesiu biggrin.gif </p>

nu bet kodėėėėl rooožinė cray.gif

man atrodo, kad jau laikas atėjo Hamiltonams, mada praėjo, modelis originalus, galima traukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 01 15, 22:03)
nu bet kodėėėėl rooožinė  cray.gif

man atrodo, kad jau laikas atėjo Hamiltonams, mada praėjo, modelis originalus, galima traukt  biggrin.gif

Turiu naują kaip ledas baltą Hamiltoną, išpakuota,pasigrožėtą ir nei karto nedėvėtą biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2021 01 15, 20:30)
<p>Turiu dusty rose, lyg taip spalva vadinasi. Nauja smile.gif uz 110 atiduociau</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72767335" data-time="<a href="> su visu Hamiltonu kokiam vintede Arba speedžio spyną galiu duot vartotojo įkelta nuotrauka aš vis dar noriu ryžo/šviesaus Hamiltono, bet pigiai vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</blockquote>

Atsiuskit foto,
Aciukas
Atsakyti
Murku murku wub.gif

https://www.zappos.c...21800/color/429
Atsakyti

nu bet kodėėėėl rooožinė cray.gif

man atrodo, kad jau laikas atėjo Hamiltonams, mada praėjo, modelis originalus, galima traukt biggrin.gif

Graži ta spalva dusty rose. Nemėgstu rožinės, bet dusty kors rankinės nuolaidos LT laukiau ilgai... ir nusipirkau ją usa. Už brangiai, bet pigiau nei LT  :D 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 01 15, 23:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72767444" data-time="1610741035"><div><p>nu bet kodėėėėl rooožinė vartotojo įkelta nuotrauka

man atrodo, kad jau laikas atėjo Hamiltonams, mada praėjo, modelis originalus, galima traukt vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Graži ta spalva dusty rose. Nemėgstu rožinės, bet dusty kors rankinės nuolaidos LT laukiau ilgai... ir nusipirkau ją usa. Už brangiai, bet pigiau nei LT  biggrin.gif </p>

Meskit foto, paims kas nors, pavasaris jau kvepia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 01 15, 23:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72767444" data-time="1610741035"><div><p>nu bet kodėėėėl rooožinė vartotojo įkelta nuotrauka

man atrodo, kad jau laikas atėjo Hamiltonams, mada praėjo, modelis originalus, galima traukt vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Graži ta spalva dusty rose. Nemėgstu rožinės, bet dusty kors rankinės nuolaidos LT laukiau ilgai... ir nusipirkau ją usa. Už brangiai, bet pigiau nei LT  biggrin.gif </p>

Teoriškai graži, praktiškai negaliu žiūrėt biggrin.gif

aš norėčiau ryžos arba pilkos gal, ale ir pigiai norisi, nors persiplėšk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 15 sausio 2021 - 22:21

aš taip ilgai ieškau gražių pirštinių su trim juostelėm verysad.gifspalvotų verysad.gif

Kiek pamenu burberry  nukovėt. Pavydžiu baltai  :blink: 

Atsakyti
QUOTE(likija @ 2021 01 15, 21:00)
Kur perkat mazyliu rubelius, kad kokybiski ir gera kaina butu.
rev.gif  rev.gif  rev.gif

Polarnopyret 4u.gif
Atsakyti

Meskit foto, paims kas nors, pavasaris jau kvepia bigsmile.gif

Neparduodu, vasarą buvau vėl išsitraukus. Netikėtai parsisiunčiau dusty rose kardiganą, tai ir išsitraukiau  :mirksiukas: Nemėgstu senienų, bet rankinės teko atsiprašyti ir pakabinti ant rankos  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 01 15, 23:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72767356" data-time="1610733119"><div><p>aš taip ilgai ieškau gražių pirštinių su trim juostelėm vartotojo įkelta nuotraukaspalvotų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kiek pamenu burberry  nukovėt. Pavydžiu baltai  blink.gif </p>

Toks ten ir nukovimas, vistiek brangiai unsure.gif
Bet spalvotų noras nepraėjo, žalių ar oranžinių
Kažko panašaus, tik moteriškų https://www.gentlema...702-900x601.jpg
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 01 15, 21:57)
reikia poros
YoutheoryCollagen Type 1, 2 & 3 Advanced Formula Tablets su nuolaida po -$11.03

https://www.walgreen...BONRwdu1YM20KFg
vartotojo įkelta nuotrauka

Ar sis tinka sanariams?😊
Atsakyti