Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Sky_diver @ 2021 01 19, 12:39)
Ar Jcrew factory turit papildoma nuolaida su kortele?

Neturime
Atsakyti
O Kauno 640 siunta jau yra? Sumokėjau praėjusią savaitę ir nekantrauju jau. bet gal per graitai noriu...
Atsakyti
Parduodu šią AT suknelė. Man ji labai graži ir patogi, tik su mano ūgiu ilgis nesižiūri.
Dydis: xs (atitinka)
kaina: 28 su siuntimu
vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.anntaylo...ectedColor=2222
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2021 01 19, 12:56)
pritariu 100 proc  wub.gif

o tau tie kabliukai nekliūna? kaip jie mane erzina, ištisai užkliūva koją į koją ir jie išsitiesina, o tada atsiriša. Galvojau, gal vaikščioti nemoku su tokiais batais biggrin.gif bet turiu ir kitų batų su tokiais kabliukais, juose puikiai, nesikabina ir neatsilenkia. Nu su šiais Jcrew vargstu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 01 19, 10:44)

Ar rimtai 2 metrų ūgio ir 110 kg svorio vyrui užtektų 38/34 džinsų ?

Niekaip jam nieko nepataikau, tai bijau pirkt. Va jau žinau tikrai jau, kad Levis šortai 44 dydžio tai kaip palapinė ir Landsend maudymosi šortai XXL dydžio irgi 😱🥶🥶
Atsakyti
O gal kuri parduodat j.crew nordic batus sviesius, 9 usa dydi? 4u.gif
Atsakyti
as ir mano mama turim sitas. mano kelnem jau turbut 4 metai. per ta dideli salti variau su jom slidinet. kaifas.

https://www.uniqlo.c...h...ult&start=1

KRIISTE

UNIQLO XS "KAILIUKU" LINED biggrin.gif kelnes vyriskos mano vaikui ziauriai geros. tik is ilgio siemet uzteks. kitas pirksiu jau S. Tavo vaikuo bus siauros unsure.gif mano vaiko klubu apimtis 86 , liemens apimtis 70, ugis 167 cm

Atsakyti

Niekaip jam nieko nepataikau, tai bijau pirkt. Va jau žinau tikrai jau, kad Levis šortai 44 dydžio tai kaip palapinė ir Landsend maudymosi šortai XXL dydžio irgi 😱🥶🥶

Mano vyras 196 cm, ilgį visada imu 36. tiek levis, tiek j.,crew. Kai svėrė apie 95 apimtis būdavo 36. Dabar 85 kg apimtis 34

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laperik: 19 sausio 2021 - 13:46
QUOTE(Renadai @ 2021 01 19, 13:25)

XXL sortu net as savo 136 kg sverianciam neperku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 19, 14:46)
XXL sortu net as savo 136 kg sverianciam neperku  unsure.gif

Nu vat aš Amerikoj jam niekaip nepataikau bigsmile.gif , nes Lietuvoj, tai visad perku kas yra didžiausio, o didžiausi dažniausiai ties XXL baigiasi unsure.gif
Atsakyti
kokia val pildo uniqlo?
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2021 01 19, 14:25)

Na mano vyras 197 cm ir 108 kg visada jam levis, uniqlo, gap perku 38/34 idealiai, bet jis laibakojis tai visada ziuriu slim ir ciki. Karta pameginau ilgi 36 ir labai ilgi buvo.

LT dzinsu net nepamenu kada pirkau....
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 01 19, 14:27)
as ir mano mama turim sitas. mano kelnem jau turbut 4 metai. per ta dideli salti variau su jom slidinet. kaifas.

https://www.uniqlo.c...h...ult&start=1
KRIISTE

UNIQLO XS "KAILIUKU" LINED biggrin.gif kelnes vyriskos mano vaikui ziauriai geros. tik is ilgio siemet uzteks. kitas pirksiu jau S. Tavo vaikuo bus siauros  unsure.gif mano vaiko klubu apimtis 86 , liemens apimtis 70, ugis 167 cm

Ačiū, man nebent m bandyt, kad tilptu dupce smile.gif

Bet bėdos ilgis kai lastukai smile.gif mano dukriuks taip atrodo, letenelė iš tolo šviečia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 19 sausio 2021 - 14:16