Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Turiu vienus džinsus, kurie net laisvi o kišenės verčiasi. Du dydžius ir abeji su ta pačia nesąmone. Galvojau kad kažkas su manim negerai, bet dzinsines medžiagos kišenėse tiek, kad jei uzsidedu iškart pamusalas matos, tik gulėt gali 🤣

Pas mane tas pats, tik aš taip taikliai parašyti nemoku  :lol: 

Atsakyti

Gal per didelės tos kišenės, kad atvimpa.. Būna būna tokių nesąmonių. Turėjau tokias velvetkes. Pačios gražios, velvetas tas nuostabus, bet kišenės kišenės blink.gifvisą laiką su guzais vaikščiojau, kol paskui sugalvojau kišenes iš vidaus, tiksliau jų apačias iš vidaus patempus pritvirtint prie šoninės siūlės, o iš kitos pusės prie užtrauktuko krašto. Tada jau visai buvo neblogai.

Aš buvau užsiuvus kišenes, bet tada garmoškė gavosi  :oh: 

Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2021 01 20, 02:38)
matau, kad siuntem jums  ax.gif
cia sausio 8 dienos siuntos saskaitos, jei jus laukiate jau po musu atostogu uzsakytu uzsakymu, tai jie dar nespejo i sausio 8 dienos siunta    4u.gif
Turime laisvas J Crew Girls' long-sleeve pointelle T-shirt, balta ir juoda spalvos, 10 dydis, po $15

Parašiau Jums dėl J.Crew batelių į el paštą 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2021 01 20, 03:38)
matau, kad siuntem jums  ax.gif
cia sausio 8 dienos siuntos saskaitos, jei jus laukiate jau po musu atostogu uzsakytu uzsakymu, tai jie dar nespejo i sausio 8 dienos siunta    4u.gif
Turime laisvas J Crew Girls' long-sleeve pointelle T-shirt, balta ir juoda spalvos, 10 dydis, po $15

Pakartokit, sausio 8 d tikrai negavau ar ištryniau netyčia. Niekur nematau.
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2021 01 20, 08:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72769150" data-time="1611118285"><div><p>Man tai kisenes atsiknoja, kai per mazas bandau mautis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72769152" data-time="1611121458"><div><p>Aha ir man tas pats vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man jos tikrai nėra mažos. Gal netgi didelės. Jeigu surišu raištukus, priekyje burbulas tuščias pasidaro. Skaičiau temoje, kad pernykštis modelis yra netikusiai pasiūtom kišenėmis. Reikia imti šių metų  hmm.gif </p>

Reik nešt siuvejai, kad jas likviduotu ir uzsiutu skyles.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 19, 22:34)
Panos greit i nordą odinių kelnių už dyką (prekes aprašymas netikslus, komentaruose rašo oda ir pradinė kaina ne džinsinė)
https://www.nordstro...5346?color=BLCK

Zinok jau jos ten tuno tokia kaina kelis menesius, nieks ju neperka. Kazin kodel? ax.gif
Atsakyti

Zinok jau jos ten tuno tokia kaina kelis menesius, nieks ju neperka. Kazin kodel? ax.gif

nes klynas iki papuliu ir auksčiau  :D

Atsakyti
Kasmyriniams megztukams -20% papildoma nuolaida
https://www.saksoff5..._SF_MHPHERO_1_7

Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 01 20, 10:22)

gausiu ivertinsiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 01 20, 11:50)
gausiu ivertinsiu biggrin.gif  biggrin.gif

aš apsimiegojus irgi užsakiau, taip garsiai šaukėt, gavoju kažką labai svarbaus praleisiu biggrin.gif unsure.gif Kaip ligonis koks . doctor.gif . Bet odiniai daiktai jei ką gerai vinted "eina".
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 01 20, 11:24)
aš apsimiegojus irgi užsakiau, taip garsiai šaukėt, gavoju kažką labai svarbaus praleisiu  biggrin.gif  unsure.gif Kaip ligonis koks .  doctor.gif  . Bet odiniai daiktai jei ką gerai vinted "eina".

Odiniai daiktai gerai ir man eina 😁 ypač jeans tipo odinės kelnes wub.gif ne tokia seniena jos, kadangi pardę užsidarė tai 2019 rudens žiemos kolekcijos 😁
Atsakyti