Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Ledų dar nebandziau kapot, bet vaisių ar pieno kokteiliams, riešutams malt puikus. Nzn ko jūs tikitės? Pieno kokteilius su standžia puta isplaka

Matyt ipratimo reikalas. Man patogiau viska i kokteiline sumest ir daugiau jokio ranku darbo

Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2021 01 24, 09:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72771047" data-time="1611471455"><div><p>Ledų dar nebandziau kapot, bet vaisių ar pieno kokteiliams, riešutams malt puikus. Nzn ko jūs tikitės? Pieno kokteilius su standžia puta isplaka</p></div></blockquote><p>Matyt ipratimo reikalas. Man patogiau viska i kokteiline sumest ir daugiau jokio ranku darbo</p>

Negaliu pakęst prikrauto virtuvės stalvirsio. Uztenka kavos aparato ir virdulio. Kokteilinei vietos pas mane ner 😁
Atsakyti
Labas rytas,
Gal kuri gavote ir nenaudojate,ar nepatiko,tas peter krekas. Kur čia pirko daug kas. Perpirkčiau,jei žinoma už nen100$ pirktas. Man toks jis neblogas,noriu mamai nupirkt smile.gif
QUOTE(spygliz @ 2021 01 24, 09:57)
Ledų dar nebandziau kapot, bet vaisių ar pieno kokteiliams, riešutams malt puikus. Nzn ko jūs tikitės? Pieno kokteilius su standžia puta isplaka

Atrodo tikrai neblogas daiktas, o ir maniskis blenderis toks ant ribos biggrin.gif gal gali parasyti ka daro ten papildomi kazkokie antgaliai? Aciu smile.gif
Atsakyti

Labas rytas,
Gal kuri gavote ir nenaudojate,ar nepatiko,tas peter krekas. Kur čia pirko daug kas. Perpirkčiau,jei žinoma už nen100$ pirktas. Man toks jis neblogas,noriu mamai nupirkt smile.gif
Atrodo tikrai neblogas daiktas, o ir maniskis blenderis toks ant ribos biggrin.gifgal gali parasyti ka daro ten papildomi kazkokie antgaliai? Aciu smile.gif

Galiu parduoti. Užsisakiau du kartus. Net už siuntimą moketi nereikėtų, nes negavau dar jo. Tik mano pašto dėžute neveikia, kaip jums parašyti?

Atsakyti
[ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 24 sausio 2021 - 10:40
QUOTE(Madam V @ 2021 01 24, 11:34)
. Tik mano pašto dėžute neveikia, kaip jums parašyti?</p>

Galit parašyti į errcute@gmail.com smile.gif o aš jum parasiauni az, gal gausite
Atsakyti

mergaites turi laisvu peterio kremu- fb reklamuoja ;)

Atsakyti
Gal kas per daug uzsipirkote siu rinkinuku ir noretumete viena perleisti? 4u.gif https://www.nordstro...mp;color=001BLK
Atsakyti
prisijunkit prie JCREW FACTORY-60%
https://factory.jcrew.com/r/sale/women

ANN TAYLOR-75%,nedaug truksta iki free shipo
https://www.anntaylo...-all/cata000055

Atsakyti
Mergaitės, gal kuri turit visą Kitchenaid kombainą ar kokį kitą, ar komplekte yra plakttuvas , mikseris ir kokteilinė? Nes man irgi nepatinka daug emunicijos vituveje, viska laikau sudejus stalčiuose, bet jei nupirkt viena gerą, tai visais kitais galėčiau atsikratyti, ar aš čia per gerai noriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 24 sausio 2021 - 12:09
QUOTE(r@mke @ 2021 01 24, 12:07)
Mergaitės, gal kuri turit visą Kitchenaid kombainą ar kokį kitą, ar komplekte yra plakttuvas , mikseris ir kokteilinė? Nes man irgi nepatinka daug emunicijos vituveje, viska laikau sudejus stalčiuose, bet jei nupirkt viena gerą, tai visais kitais galėčiau atsikratyti, ar aš čia per gerai noriu  ax.gif

Turiu kombainą. Tokių dalykų nėra. Yra mėsmalė, daržovėm pjaustyt, makaram daryt. Visokie pričendalai minkyti, plakti, maišyti.
Atsakyti