QUOTE(spygliz @ 2021 01 26, 08:11)
Kaip. Tik vakar iš Lidlo nusipirkau už 20 eu tokia pagalvėlę ant kaklo kur sukasi rankytes 🤣 nu blin kaip gerai atsigulus ir taip ismaigo mano akmeninius raumenis. Vyrui skauda, atsigulęs negali naudot jo, sakė aš išprotėjusi 🤣 bet man tai žiauriai gerai. O koks yra masiškai perkamas pečių ir kaklo masažuoklis. Šiaip akupunkturinis kilimėlis ir tas masažuoklis man visai neblogas duetas. Dar su bioptron pasisvitinu tai galima beveik gyvent 😊
aš irgi šitą papirkau, tik už 25 pinigus, gerai ir kojoms, ir nugarai ir sprandui, taip atleidžia, tik reikia nustatyti kada viską aukštyn sukdamas masažuotų (čia masažistė taip sakė, kad limfą reik aukštyn braukt) - tai pradedu nuo kojų iki sprando.
Dar ant kilimėlio adatėlių paguliu - pasėdžiu, retkarčiais volą išsitraukiu, nes labai skausmingas kai raumenys įsitempę....na ir dar laikrodis liepia ant elipsinio treniruoklio užlipt kas valandą.
Tai jau beveik sportininkė jaučiuosi. Ai na dar dvi treniruotės online Barre mankštos ir retkarčiais su vyrais pasivaikščiot 10 km....