Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(_evita_ @ 2021 02 07, 19:54)
ir plius nekokybiski.
jau kitoje temoje SM buvo nesusipratimu su sia parde.
kokybes nulis  unsure.gif

Deimantų ten nepirkau, bet esu pirkus keletą daiktų- balto aukso kamėją, auskarus su pusbrangiais akmenim, auksinius lankelius- viskas buvo visiškai ok. Draugės lyg irgi nesiskundė.
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 02 07, 18:18)
labai nedaug truksta iki -20% papildomos nuolaidos Bergdoft Goodman,prisijunkit  4u.gif
https://www.bergdorf...00005_cat478300

kiek trūksta? nesulaukiu užsakyta
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 07, 19:00)
Deimantų ten nepirkau, bet esu pirkus keletą daiktų- balto aukso kamėją, auskarus su pusbrangiais akmenim, auksinius lankelius- viskas buvo visiškai ok. Draugės lyg irgi nesiskundė.

parašėt apie kamėja, aį irgi esu siuntusis, net pasitikrinau, ogi iš netaya ir pirkau kamėją, . Nuo kolegių dovana buvo, kuria labai trumpai galėjau džiaugtis, kamėja iškrito iš rėmelio, kuris jau toks plonytis, dar buvau nusinešus, pas juvelyra, gal įdėtų, sakė neįmanoma, reikia iš naujo daryti, tai taip ir guli kažkur dėžutėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 07 vasario 2021 - 21:20
QUOTE(regal @ 2021 02 07, 21:00)
parašėt apie kamėja, aį irgi esu siuntusis, net pasitikrinau, aš irgi iš čia pirkau kamėją, ogi iš netaya. Nuo kolegių dovana buvo, kuria labai trumpai galėjau džiaugtis, kamėja iškrito iš rėmelio, kuris jau toks plonytis, dar buvau nusinešus, pas juvelyra, gal įdėtų, sakė neįmanoma, reikia iš naujo daryti, tai taip ir guli kažkur dėžutėje.

O maniškė tvarkoj, krikšto dukrai pirkau, draugei dovanų- irgi laikosi. Bet būtent auksinės, pamenu buvo dar sidabro, apie tas nieko negaliu pasakyt, nečiupinėjau.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 07, 20:12)
O maniškė tvarkoj, krikšto dukrai pirkau, draugei dovanų- irgi laikosi. Bet būtent auksinės, pamenu buvo dar sidabro, apie tas nieko negaliu pasakyt, nečiupinėjau.

mano irgi auksinė "14K Elegant Lady Profile Cameo Pendant", tai matyt man nepasisekė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 07 vasario 2021 - 21:19
QUOTE(regal @ 2021 02 07, 21:19)
mano irgi auksinė "14K Elegant Lady Profile Cameo Pendant", tai matyt man nepasisekė ax.gif

Dabar aš į savo pradėsiu įtartinai žiūrėt biggrin.gif bijosiu pamest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 02 07, 20:59)
kiek trūksta? nesulaukiu užsakyta

dar laukiu,vis dar truksta
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.fossil.com - 40%
www.beachbunny.com
www.hautelook.com
www.finishline.com - $10 nuo $100
www.victoriassecret.com
www.overstock.com - $30 nuo $150
www.uspoloassn.com - 15%
www.landsend.com - 50%
www.saksoff5th.com
www.walmart.com
www.joesnewbalanceoutlet.com-15%
www.anntaylor.com - 60%
www.dillards.com
www.loft.com - 70%
www.yoox.com
www.target.com
www.hm.com
www.belk.com
www.6pm

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40
www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.bath&bodyworks.com
www.fragranceshop.com - 30%
www.fragrancenet.com-35%
www.fragrancex.com
www.puritan.com - 20%
www.vitacost.com - 8$ nuo 65$
www.maxaroma.com - 15%
www.misshaus.com
www.pharmaca.com - 10%
www.bodybuilding.com
www.toofaced.com
www.iherb.com - 10%

Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 02 07, 23:40)

PREKES MUSU VAIKUCIAMS
[/b][/color][b]
www.childrensplace.com - $10 nuo $40

Ar dar turite šią nuolaidą?
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 05, 12:44)
Ačiū už siuntinuką  4u.gif

QUOTE(kriisti @ 2021 02 05, 13:28)
Ačiū už gėrius, jau kokia j.crew parka gera dukrai, wine spalvos.

QUOTE(manouche @ 2021 02 05, 13:44)
Ačiū už prekytes  4u.gif.

QUOTE(Dabartė @ 2021 02 06, 13:19)
Ačiū komandai už gautas prekes  aciuks.gif  Eglei ir Sandrai  bis.gif Jūs nerealios. mirksiukas.gif

QUOTE(Lux @ 2021 02 07, 09:19)
Ačiū už siuntinuką 4u.gif  wub.gif  4u.gif Gavau Jcrew veliūrinį švarką, labai smagus. Tikrai nėra  mažintas ax.gif

aciu jums 4u.gif 4u.gif wub.gif

Sausio 29 dienos skaiciukai jau visi 4u.gif

Is musu labai dideles sausio 29 diena issiustos siuntos gauta tik nedidele dalis, dar tikejomes, kad gal savaitgali ateis likusi dalis, bet kazkodel labai ilgai keliauja, panasu, kad gausime ja tik su kita siunta. Dalinsimes tai, kas gauta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2021 02 08, 04:09)
Is musu labai dideles sausio 29 diena issiustos siuntos gauta tik nedidele dalis, dar tikejomes, kad gal savaitgali ateis likusi dalis, bet kazkodel labai ilgai keliauja, panasu, kad gausime ja tik su kita siunta. Dalinsimes tai, kas gauta  ax.gif

Aš ir galvoju, nejaugi tokio mazumo siuntą gausiu 😁
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 02 08, 08:09)
Aš ir galvoju, nejaugi tokio mazumo siuntą gausiu 😁

Mano irgi tik mažiukas. Ir net ne tas, kurio labiausiai laukiu biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti