QUOTE(spygliz @ 2021 02 08, 13:50)
Skuros antros lauki, ane 😁
Aš tiesiog manau kad nepasirinkote tinkamo batų modeliuko ecco. Jie skirtingi, yra siauresnėms pedutems, platesnėms. Bet kokiu atveju man jie nepakeičiami. Turėjo pernai geox pakeitimui, tai tikrai nesulyginami su ecco. Labai patogus būna užsegimas BOA. Jau 28 dydį nešiodama mano maze puikiai su juo susitvarkydavo, bet jie pasirodė į mažesnė puse. Kai pėda buvo 28 dydžio pirkau 28. Uzsiverzia pati kiek reikia. Kailinukus perku australia luxe, patys geriausi. Tikrai nei bearpaw bei emu nei UGG nėra tokie patogus ir plius jie neslysta. Corcs neperku, nes pabandykit pačios su guminiais tokiais pavaiksciot, menkas malonumas, dabartiniams šalčiams jie tikrai netinkami, nebent į pliurze darže, bet tikrai ne kaip nuolat nešiojami batai. Vaiko koja auganti, o ten kas-kaliosai be normalaus išformavimo ir kvėpavimo.
Papildyta:
Savita1 parodyk regimos kuri turit? Šiluma ta pati? Šiaip lb didriksons mano kudenai tiko, pernai pirkau šiemet dar nešioja, kitiems metams siūlės tik ateisiu, bet didriksons pirkau ne bjornen o brangiausia tuo metu buvusi modelį, tai jisai skiriasi nuo bjornen, daug lengvesnis ir tvirtesnis. Labiau pasiteisinęs.
O va matai, man Geox batai vaikams geresni nei Ecco (bet as turejusi tik snowride modeli kelis metus pirkau, kol neatradau geoxu su amfibiox).
Reima dabar abi panos turi OULU modeli, superinis kombis, ju medziaga kitokia, ne tokia kaip Bjornen (bet as ir lyginti galiu tik su bjornen, nes tik sita modeli is didriksonu buvau pirkusi kelis kartus). Man Bjornen buvo gerai, kol nepabandziau sito. Situma ta pati, bet jis lengvesnis, minkstesnis, visai kitoks. Anas tai storas ir sunkus. Ir dar- jis slampa. Mes kai kaime gyvenam, ir kombius skalbiu tikrai daznai, tai jei specialiai neimpregnuoji po kiekvieno plovimo- visas slapias kieme buna. Su Reima taip nebuna, medziaga neigeria, greiciau dziusta, antbaciai guminiai, kisenes patogesnes, kapisonai didesni kazkaip, na zodziu, man cia daugiau nei didriksone

Dar buvau parsiuntusi Stavanger modeli, bet dydis netiko, tai grazinau, irgi labai fainas, senono pradzioje buna daug graziu spalvu ju.
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2021 02 08, 13:50)
Papildyta:
Savita1 parodyk regimos kuri turit? Šiluma ta pati? Šiaip lb didriksons mano kudenai tiko, pernai pirkau šiemet dar nešioja, kitiems metams siūlės tik ateisiu, bet didriksons pirkau ne bjornen o brangiausia tuo metu buvusi modelį, tai jisai skiriasi nuo bjornen, daug lengvesnis ir tvirtesnis. Labiau pasiteisinęs.
O apie koki cia modeli rasei?