Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Madam V @ 2021 02 10, 13:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kriziukas" data-cid="72780819" data-time="1612949547"><div><p>Aš tai turbūt atsilikus, kaip ten ką tam Pinterest ieškot? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man nepatinka pintereste. Būtų faina facebooke ar youtube pažiūrėti. </p>

Geriausia sekti instagrame ax.gif Sukurkite instagramo psl. jeigu neturite, pasekite kokią stilistę ir bus Jums daug vaizdinės informacijos apie trendus, nes siulys vis naujus instagramerius su visais trendais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 02 10, 13:37)

QUOTE(Gricė @ 2021 02 10, 13:58)
Atitinka kažkur 36 dydį europinį, taip?

su 24 cm pėda imti 7 ar 7,5 šito modelio?
Atsakyti

Jusu influencinta uzsisakiau ta jcrew veliurini svarkeli. Tokia esu patenkinta, greiciau tas pavasaris dabar  :wub:  nesioju jcrew jei noriu aptepto rubo tai XS, jei laisvesnio S, visada dvejoju tarp 2-4 dydzui tai emiau 4 dydi, peciai vietoj, per liemeni laisvoka bet manau galiu persisiut saga. Su 2 dydziu esu gerai prasovus su viena suknele kuri irgi ale buvo mazinta ir net gerai sukudus as ta 2 dydi voooos uzsisegu  :D  o suknele tokia grazi, vis gailiu parduot bet pripazystu kad maza. :D petite rubu nemegstu, nors esu zema bet su petitte visada buna per trumpos rankoves. 

524e351afaf4a1903477f2f70f77ed1f1000.PNG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 10 vasario 2021 - 12:43

Geriausia sekti instagrame ax.gifSukurkite instagramo psl. jeigu neturite, pasekite kokią stilistę ir bus Jums daug vaizdinės informacijos apie trendus, nes siulys vis naujus instagramerius su visais trendais biggrin.gif

as irgi intagrame seku. Ne tik trendus, bet daznai net pries pirkadama ruba, nueinu i ju hashtaga ir paieskau gal kas koki derini imete  :D 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 10, 14:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aireda" data-cid="72780878" data-time="1612952380"><div><p>Geriausia sekti instagrame vartotojo įkelta nuotraukaSukurkite instagramo psl. jeigu neturite, pasekite kokią stilistę ir bus Jums daug vaizdinės informacijos apie trendus, nes siulys vis naujus instagramerius su visais trendais vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>as irgi intagrame seku. Ne tik trendus, bet daznai net pries pirkadama ruba, nueinu i ju hashtaga ir paieskau gal kas koki derini imete  biggrin.gif </p>

Tikrai taip ax.gif

Labai gražus švarkas ir dydis Jums puikiai tinka mirksiukas.gif Realiai kokia graži spalva, jcrew psl. ji atrodo kitaip, jeigu tai tas pats švarkas.
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 10, 11:32)
Aš tai turbūt atsilikus, kaip ten ką tam Pinterest ieškot? blink.gif  smile.gif

Sekt gali mėgiamus brandus pvz arba ieškoti pagal turimų rūbus ir rasti siūlomus derinius 😁

O instagrama patikrinu max kartą per 2 savaites. Žiauriai neprisijaukinau jo. 🙈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 10 vasario 2021 - 13:30
QUOTE(spygliz @ 2021 02 10, 15:26)
Sekt gali mėgiamus brandus pvz arba ieškoti pagal turimų rūbus ir rasti siūlomus derinius 😁

O instagrama patikrinu max kartą per 2 savaites. Žiauriai neprisijaukinau jo. 🙈

Instagrame visas veiksmas dabar biggrin.gif
Atsakyti
UNIQLO papildyta, nedaug truksta iki free ship
Atsakyti

Sveikos, kur geriausia kaina galima įsigyti Babiators akinius vaikams? Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti
MK papildoma 20 off matau ar renkat? Noriu pukinukes kaip kaldros nuziurejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2021 02 10, 15:23)
MK papildoma 20 off matau ar renkat? Noriu pukinukes kaip kaldros nuziurejau 4u.gif

Turim free, galit atsiusti
Atsakyti
kas nors turi šį paltuką https://www.jcrew.co...ight-peppermint ?
Atsakyti