Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Parduodu naują pūkinę Kids' fishtail parka. Spalva bordo, 12dydis, 51€. Vilnius
Tokia, tik pirkta dar kai jos buvo pūkinės(maniškiui vis dar perdidelė):
https://www.jcrew.co...primaloft/AQ849
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 17 vasario 2021 - 11:18
QUOTE(Renadai @ 2021 02 17, 09:49)
Tas kodas asmeninis, galioja tik su tuo el paštu į kurį gautas  smile.gif

tai, kad turbūt ne, aš įvedžiau kodą net neprisiregistravus RL, ir man jį pritaikė, nebent jau mokant atmestų
Atsakyti
Ar www.usa.tommy.com dar yra 40%? viskam taiko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 02 17, 11:47)
Ar www.usa.tommy.com dar yra 40%? viskam taiko?  bigsmile.gif

nera siuo metu jokios nuolaidos
Atsakyti
Kur gaut siltu columbijos kojiniu virs keliu? Baisu darosi, baigiu sunesiot.
Atsakyti
Kriisti, kokią ten knygai skaitei, kur labai įtraukė? baigėsi mano atsargos, reikia kažko naujo ax.gif
Atsakyti
Sveikos, paklausiu ne i tema, zinau musu tarpe yra medikiu, gal susidurete: koks antikuniu kiekis jau reiskia susiformavusi imuniteta covidui? Pvz IgG 5,9, amzius 80 metu, ar skiepytu nuo covid? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2021 02 17, 13:55)
Sveikos, paklausiu ne i tema, zinau musu tarpe yra medikiu, gal susidurete: koks antikuniu kiekis jau reiskia susiformavusi imuniteta covidui? Pvz IgG 5,9, amzius 80 metu, ar skiepytu nuo covid?  4u.gif

vyras daresi, jam ai6kino kad nuo 4 galima manyti, kad susidar3s imunitetas, gal pataisys mane
Atsakyti

Regal, labai ačiū už anti spyder rekomendaciją  :4u: 

laukiu vasaros ir baidysiu vorus ;) 

Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2021 02 17, 15:10)
<p>Regal, labai ačiū už anti spyder rekomendaciją  4u.gif </p><p>laukiu vasaros ir baidysiu vorus ;) </p>

iš kur jūs juos baidot ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 02 17, 14:24)
iš kur jūs juos baidot ?  unsure.gif

Pas mus pavesineje daugbet itariu neleis vyras naikint....sakys jie daugiau cia teisiu turi
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 17, 14:46)
Kriisti, kokią ten knygai skaitei, kur labai įtraukė? baigėsi mano atsargos, reikia kažko naujo  ax.gif

Romanantinis trileris, Sugrįžusi Sharon Salan 4u.gif Nu mane labai įtraukė, čia radau laiptinės bibliotekoje 4u.gif
Atsakyti