Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2021 02 18, 11:31)
aš tai skaičių laukiu už jas  unsure.gif  ir už odines laukiu  unsure.gif ir pavasario laukiu  unsure.gif

Aš irgi už šitus gėrius vis dar laukiu skaičių unsure.gif O labiausiai - pavasario wub.gif
Užtenka man žiemos ax.gif

Į augalų temą. Gal kas auginat cidonijas? Norėtųs patarimų kokias geriau rinktis.
Atsakyti
Ir aš temą pateršiu 4u.gif

Gal kuri turi kiškio taukų mažiuką kiekį (vaiko žandukams tepti) pardavimui? Pažįstamų medžiotojų neturiu, Jūs labiau virtualiai pažįstamos nei iš skelbiu.lt pardavėjai 😁
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 02 18, 14:08)
Gafsa -  4u.gif  biggrin.gif Ką tik kurjeris atvežė rankų kremą  biggrin.gif Pirmas įspūdis geras,patiko,kad susigeria,nėr to riebumo.Ir kvepia skaniai.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 18, 14:50)

dėl atkato jau sutarei? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 18, 14:51)
dėl atkato jau sutarei?  unsure.gif

Nespejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 02 18, 13:18)
Gal kas norite?
Jcrew silko nauja M dydzio palaidine.
[[URL=http://www.radikal.ru]vartotojo įkelta nuotrauka[/IMG]]My Webpage

28 eurai
Atsakyti
Issipakavau deze gerybiu, vykes shopingas. Madewell kelnes labai kokybiskos, minkstas, paslankus odos pakaitalas, juosmuo elastinis, uzsimerkus ciupinejant neatskirciau nuo savo italiskos odos svarko. Teisingai baggy tokios, reikes deriniu pasigalvot. Odiniai sandaliukai paprasti, tinka placiai pedai, i pliaza, su dviraciu pats tas. YETI termosinis puodelis rimto dydzio, as norejau kad daug kavos tilptu. Pamaciau, kad jis geriausiu termosiniu tope ir kad galima plaut indaplovej, kaip tik tai, ko man reikia. Paimi daikta i rankas ir iskart jauciasi kokybe ir atidirbta kiekviena detale. Sesderma sampunus is Rack bandysim, bus matyti.
Labai giriu merginas pakuotojas, jau taip kruopsciai viskas sudeta ir suvyniota, kaip puzlis, visas dezes turis uzpildytas.
Atsakyti
Kol susiruosiau pirkti krema ranku ir laba diena nebera:(
sampuno idomu dar liko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 02 18, 13:18)
Gal kas norite?
Jcrew silko nauja M dydzio palaidine.
[[URL=http://www.radikal.ru]vartotojo įkelta nuotrauka[/IMG]]My Webpage

Sveiki,.kiek per pažastis ir koks ilgis, ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratike13: 18 vasario 2021 - 15:21
QUOTE(rapoja @ 2021 02 18, 15:08)
Gafsa -  4u.gif  biggrin.gif Ką tik kurjeris atvežė rankų kremą  biggrin.gif Pirmas įspūdis geras,patiko,kad susigeria,nėr to riebumo.Ir kvepia skaniai.

Koks čia kremas?? Lb reikia rankų kremo
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 02 18, 15:10)
Kol susiruosiau pirkti krema ranku ir laba diena nebera:(
sampuno idomu dar liko smile.gif

Oj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2021 02 18, 15:30)
Koks čia kremas?? Lb reikia rankų kremo

AHA nebera:)
Atsakyti