Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

na, nesuprantu, ar čia gyvenimo ir mirties klausimas, dėl kažkokių daiktų nervuotis. Jau supratau apie kurią tarpininkę kalbat, ir aš iš jos laukiu keleto jcrew daiktų, pirktų apie Kalėdas. Kol kas atėjo tik vienas, na bet kada ateis, tada ateis, turiu kuo rengtis smile.gif
Ne gyvenimo ir ne mirties bet esu reiklus zmogus. Jei tai butu eshopas, jau senai buciau susigrazinusi pinigus ir man nebutu svarbu kur ir kas ten pastrigo nes cia ne mano kaip kliento problema  :huh2: kazkada uzsakinejau is vienos geros zinomos veikejos kazkokia uzrasine, kuria ji supakavo taip klaikiai kad atejo visa sudrekusi ir nenaudojama. Galima sakyti tai ne jos problema nes ne ji veze bet mano akim tai jos problema nes ji turi supakuoti daikta taip kad jis ateitu bent jau naudojamas, toks yra mano poziuris. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 18 vasario 2021 - 23:09

Nu va verysad.gif( Sena (darbo prasme) tarpininkė-susitvarkys. ——— O kai skundžiatės, reik ir įvardyti arba nevaryt 😎
Taip, uzsakinejus nemazai ir tikrai nustebus kaip tvarkosi su tokia situacija. Informacijos kad siunta pastrigus nesiunte, tada kas karta paklausus, kaip minejau is pradziu sake del brexito pastrigus, ale dabar sius per kitur, paskutiniam laiske kad us muitinej. Tada kad puse siuntos atejo, as negavau nieko nors laukiu nemazai ir kai kuriu prekiu nuo gruodzio. Kuo toliau tuo idomiau :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 18 vasario 2021 - 23:20

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.guessfactory.com - 20%
www.uspoloassn.com - 15%
www.beachbunny.com
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.mountainwarehouse.com - 20%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 10%
www.victoriassecret.com
www.sierra.com
www.puma.com
www.loft.com - 40%
www.calvinklein.us
www.containerstore.com
www.shop.samsonite.com
www.anntaylor.com - 60%
www.guess.com - 10%
www.hm.com - 10%
www.uniqlo.com
www.asos.com
www.ashford.com - 10%
www.hautelook.com
www.walmart.com
www.target.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com - 25%

PREKES MUSU GROZIUI

www.amway.com
www.kiehls.com
www.puritan.com - 20%
www.maxaroma.com - 15%
www.fragrancenet.com - 35%
www.maccosmetics.com - 30%
www.misshaus.com
www.bodybuilding.com
www.toofaced.com
www.walgreens.com-15%
www.vitacost.com-10%

Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 02 18, 21:37)
Nu, bet Taure tikrai labai sąžininga  wub.gif ir ne melagė.

būtent ax.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2021 02 18, 22:05)
Jo, gerai kad po atėjimo tiko, nes mažei ugg pirkau 🤣🤣 lb gera kaina buvo tai pirkau gerokai didesni dydį, tai kol atėjo ir tiko 🤣

o galėjo dar ir už pasaugojimą mokestį kokį priskaičiuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2021 02 18, 20:39)
Grozis  wub.gif  Jau gauliuosi, kad nepirkau... Pasiulykit, jei kam netiks 25 ar 26 dydis  ax.gif  4u.gif

25 tai man atrodo dar ir dabar yra pirkti, didesnius dydzius l.greit ispirko 4u.gif
Atsakyti

tai kad nėra ko sakyt, visoms, manau, visko pasitaiko ir nebūtina kitose temose eskaluoti tokių klausimų. Ir pvz čia buvo , kad daiktas užsakytas gruodžio 2 d, ir tik vasario 2 dieną išaiškėjo, kad parduotuvė ne tą prekę atsiuntė. Gaila, nes gera kaina buvo pagauta, na bet ką dabar...Kaip sakiau, visoms visko pasitaiko, kas nedirba, tas neklysta. 4u.gif
City bee irgi suklydo  :D  dabar mano ak su slaptazodziais, teisiu numeriu ir viskuo kitu sekmingai pardavinejamas juodoj rinkoj. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 18 vasario 2021 - 23:46
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 19, 00:17)
Informacijos kad siunta pastrigus nesiunte, tada kas karta paklausus, kaip minejau is pradziu sake del brexito pastrigus, ale dabar sius per kitur, paskutiniam laiske kad us muitinej. Tada kad puse siuntos atejo, as negavau nieko nors laukiu nemazai ir kai kuriu prekiu nuo gruodzio. Kuo toliau tuo idomiau smile.gif

As ausines HBL pirktas lakpricio vidury, gavau gal tik pries 2 savaites, pirma karta taip ilgai uztruko, irgi buvo kaledine dovana, padovanosiu dbr gimtadieniui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(triule @ 2021 02 18, 23:27)
Reiks pažiūrėt Ikea gyvai, kad dydį pamatyt.
O va toks tai idealiausiai būtų
[url=https://www.amazon.com/SimpleHouseware-Stackable-Rack-Organizer-

Jums reiktu paieskoti, kas prekiauja lentynomis parduotuvems, net lyg pigu.lt esu maciusi tokiu kaip tinkliniu lentynu: http://www.dalca.lt/...metalo/156/114/

Klausimas Levis fanems, su klubais 97 , koki dydi ziureti 30 ar 29 ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 19 vasario 2021 - 00:47

Pirkciau ann taylor S dydzio kelnes smelio spalvos, gal kas parduodat?

Nesuprantu kur as buvau kai visos jas pirko. Smaplva man ju  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 18, 23:17)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rapoja" data-cid="72786030" data-time="<a href="> Nu va vartotojo įkelta nuotrauka( Sena (darbo prasme) tarpininkė-susitvarkys. ——— O kai skundžiatės, reik ir įvardyti arba nevaryt 😎</blockquote> Taip, uzsakinejus nemazai ir tikrai nustebus kaip tvarkosi su tokia situacija. Informacijos kad siunta pastrigus nesiunte, tada kas karta paklausus, kaip minejau is pradziu sake del brexito pastrigus, ale dabar sius per kitur, paskutiniam laiske kad us muitinej. Tada kad puse siuntos atejo, as negavau nieko nors laukiu nemazai ir kai kuriu prekiu nuo gruodzio. Kuo toliau tuo idomiau smile.gif

Siūlau nesiblaskyt ir pirkti per Rudaplauke 😎
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2021 02 18, 23:41)
25 tai man atrodo dar ir dabar yra pirkti, didesnius dydzius l.greit ispirko  4u.gif

Labas rytas! Maciau, kad ilga laika buvo 25, bet vakar jau nebe... Bet va siandien ryte atsirado, ir mergaites uzsake bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Valio!!!! Aciu didziausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 18, 21:05)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="regal" data-cid="72785939" data-time="<a href="> na nebūtinai, melai. Šiaip tai, pas visas gali visko būti ir dėžės užstrigti, esam ir muitą mokėję, taigi siunčiantis per visas tarpininkes rizika yra , su kuria reikia susitaikyti. O šiuo atveju, tai iš vis nesuprantu ko piktintis, draugė ne mažas vaikas, gali dovaną ir vėliau gauti, o tuo labiau dabar karantinas ir susitikinėjimai negalimi vartotojo įkelta nuotrauka Mes pvz. sūnui gimtadieniui padovanojom dviratį atspausdintą ant popieriaus lapo vartotojo įkelta nuotrauka, kurį gaus, kai baigsis karantinas ir galėsiim nupirkti. vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> O ka daryt su zieminiu megztiniu kuri pirkau dabar nesioti o ne kita ziema  biggrin.gif dar mokejau dvigubai brangiau turbut negu kad veliau buciau pirkus bet as jo norejau. O dbr nei megztinio nieko, o tarpinininke tik issisukineja. Puse siuntis ale atejo, is tos puses as nieko savo negavau. Labai nerimtai atrodo, visgi cia paslauga o ne geras darbas.

Kaip supratau kalba eina apie Taure, tai mano ta siunta ir pastrigusi dali kaip ir saket ne ale, o tikrai gavau, kitos dar laukiu.
Papildyta:
QUOTE(r@mke @ 2021 02 19, 01:07)
As ausines HBL pirktas lakpricio vidury, gavau gal tik pries 2 savaites, pirma karta taip ilgai uztruko,  irgi buvo kaledine dovana, padovanosiu dbr gimtadieniui  biggrin.gif
Papildyta:
Jums reiktu paieskoti, kas prekiauja lentynomis parduotuvems, net lyg pigu.lt esu maciusi tokiu kaip tinkliniu lentynu: http://www.dalca.lt/...metalo/156/114/

Klausimas Levis fanems, su klubais 97 , koki dydi ziureti  30 ar 29  ?  ax.gif

Aš apie 100 klubais 28 perku, tai Jūs 29-30 paskęsit. Manau 27
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 18, 23:45)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="regal" data-cid="72786023" data-time="<a href="> tai kad nėra ko sakyt, visoms, manau, visko pasitaiko ir nebūtina kitose temose eskaluoti tokių klausimų. Ir pvz čia buvo , kad daiktas užsakytas gruodžio 2 d, ir tik vasario 2 dieną išaiškėjo, kad parduotuvė ne tą prekę atsiuntė. Gaila, nes gera kaina buvo pagauta, na bet ką dabar...Kaip sakiau, visoms visko pasitaiko, kas nedirba, tas neklysta. vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> City bee irgi suklydo  biggrin.gif  dabar mano ak su slaptazodziais, teisiu numeriu ir viskuo kitu sekmingai pardavinejamas juodoj rinkoj. 

Po kiek? bigsmile.gif
Atsakyti