QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 18, 21:05)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="regal" data-cid="72785939" data-time="<a href="> na nebūtinai, melai. Šiaip tai, pas visas gali visko būti ir dėžės užstrigti, esam ir muitą mokėję, taigi siunčiantis per visas tarpininkes rizika yra , su kuria reikia susitaikyti. O šiuo atveju, tai iš vis nesuprantu ko piktintis, draugė ne mažas vaikas, gali dovaną ir vėliau gauti, o tuo labiau dabar karantinas ir susitikinėjimai negalimi

Mes pvz. sūnui gimtadieniui padovanojom dviratį atspausdintą ant popieriaus lapo

, kurį gaus, kai baigsis karantinas ir galėsiim nupirkti.

</blockquote> O ka daryt su zieminiu megztiniu kuri pirkau dabar nesioti o ne kita ziema

dar mokejau dvigubai brangiau turbut negu kad veliau buciau pirkus bet as jo norejau. O dbr nei megztinio nieko, o tarpinininke tik issisukineja. Puse siuntis ale atejo, is tos puses as nieko savo negavau. Labai nerimtai atrodo, visgi cia paslauga o ne geras darbas.
Kaip supratau kalba eina apie Taure, tai mano ta siunta ir pastrigusi dali kaip ir saket ne ale, o tikrai gavau, kitos dar laukiu.
Papildyta:
QUOTE(r@mke @ 2021 02 19, 01:07)
As ausines HBL pirktas lakpricio vidury, gavau gal tik pries 2 savaites, pirma karta taip ilgai uztruko, irgi buvo kaledine dovana, padovanosiu dbr gimtadieniui
Papildyta:
Jums reiktu paieskoti, kas prekiauja lentynomis parduotuvems, net lyg pigu.lt esu maciusi tokiu kaip tinkliniu lentynu:
http://www.dalca.lt/...metalo/156/114/
Klausimas Levis fanems, su klubais 97 , koki dydi ziureti 30 ar 29 ?
Aš apie 100 klubais 28 perku, tai Jūs 29-30 paskęsit. Manau 27