QUOTE(gaikaSJ @ 2021 02 18, 10:00)
jei manikiuriste laisva nuolat, tai prastas zenklas:)
jei nuolat laisva, tada tikrai kažkas negerai
QUOTE(manouche @ 2021 02 18, 10:37)
La Vie grožio salone V.Grybo 17 Vilniuje, dirba superinė kruopšti manikiūrininkė Simona. Kaip tik užsirašiau pas ją kovo pradžiai. Registracija per Treatwell labai patogi.
QUOTE(Carlin @ 2021 02 18, 13:07)
aš tiek visko esu išbandžius, ir visą laiką gelis laikydavo savaitę, max dvi. Taip pat versdavo ant blogų nagų

po savaitės atrodydavo nagai baisiai, nutrupėję, suskilinėjęs pats lakas ir pan. Net mečiau šį reikalą keleriems metams. Visos meistrės irgi turėdavo užrašymų mėnesiais į priekį.
Dabar panorau vėl išbandyt, susiradau saloną arti darbo, kas yra labai patogu ir superinę meistrę, kurios gelis man laiko min. 3-4 savaites, einu reguliariai tik todėl, kad atauga nagas. Bet faktiškai galėčiau kelt fotkes, kaip kad vakar buvo įkelta

ir sakyt, va kaip laiko po 6 ar 7 savaičių

nes tikrai laiko, per karantiną išbandžiau
ir pas ją nebūna jokių eilių, dirba ji kas antrą dieną, tai realiai prieš kelias dienas gali gauti vietą vizitui. Kaina, gal nėra labai maža palyginti su tuo, ką kartais matau FB skelbimuose, bet už tai gaunu tai, ko noriu
Kurioj čia Vilniaus vietoj?
QUOTE(lola.lola @ 2021 02 18, 14:48)
Ir aš temą pateršiu
Gal kuri turi kiškio taukų mažiuką kiekį (vaiko žandukams tepti) pardavimui? Pažįstamų medžiotojų neturiu, Jūs labiau virtualiai pažįstamos nei iš skelbiu.lt pardavėjai 😁
Aš turiu