Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

ir šiuo atveju tarpininkė nemelavo, aš irgi laukiu prekės, kurios kitos merginos negalėjo nupirkti, nes nerinko iš tos parduotuvės - tikrai siunta užstrigo UK muitinėj dėl Brexit, nes buvo siunčiama per UK, jau po atsiskyrimo patvirtinimo, dalį siuntos muitinė praleido, dalį siuntos grąžinosi į JAV atgal, ten vėl pastrigo muitinėj, po to vėl kitais kanalais buvo siunčiama į LT, todėl ir užtruko. Bet tarpininkė ieško sprendimų, rašė kad kompensuos siuntimo išlaidas.

kodel jus tiek zinot o as rasau emailus kiekviena savaite ir nezinau nieko ir apie jokias kompensacijas net nesu girdejus  :huh2: ir isvis ta siunta issiusta sausio menesi jau po Brexito.  :hmm:​ bet kuriuo atveju sita tarpininke man nebeatrodo patikima.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 19 vasario 2021 - 12:45
ADIDAS
-20% papildoma nuolaida

https://www.adidas.c...Q...801&irgwc=1
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 19, 13:41)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Smilga*" data-cid="72786245" data-time="1613728569">
<div>
<p>ir šiuo atveju tarpininkė nemelavo, aš irgi laukiu prekės, kurios kitos merginos negalėjo nupirkti, nes nerinko iš tos parduotuvės - tikrai siunta užstrigo UK muitinėj dėl Brexit, nes buvo siunčiama per UK, jau po atsiskyrimo patvirtinimo, dalį siuntos muitinė praleido, dalį siuntos grąžinosi į JAV atgal, ten vėl pastrigo muitinėj, po to vėl kitais kanalais buvo siunčiama į LT, todėl ir užtruko. Bet tarpininkė ieško sprendimų, rašė kad kompensuos siuntimo išlaidas.</p>
</div>
</blockquote>
<p>kodel jus tiek zinot o as rasau emailus kiekviena savaite ir nezinau nieko ir apie jokias kompensacijas net nesu girdejus  huh.gif ir isvis ta siunta issiusta sausio menesi jau po Brexito.  hmm.gif​ bet kuriuo atveju sita tarpininke man nebeatrodo patikima.</p>

buvo rašyta FB jos grupėje
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 19, 13:41)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Smilga*" data-cid="72786245" data-time="1613728569">
<div>
<p>ir šiuo atveju tarpininkė nemelavo, aš irgi laukiu prekės, kurios kitos merginos negalėjo nupirkti, nes nerinko iš tos parduotuvės - tikrai siunta užstrigo UK muitinėj dėl Brexit, nes buvo siunčiama per UK, jau po atsiskyrimo patvirtinimo, dalį siuntos muitinė praleido, dalį siuntos grąžinosi į JAV atgal, ten vėl pastrigo muitinėj, po to vėl kitais kanalais buvo siunčiama į LT, todėl ir užtruko. Bet tarpininkė ieško sprendimų, rašė kad kompensuos siuntimo išlaidas.</p>
</div>
</blockquote>
<p>kodel jus tiek zinot o as rasau emailus kiekviena savaite ir nezinau nieko ir apie jokias kompensacijas net nesu girdejus  huh.gif ir isvis ta siunta issiusta sausio menesi jau po Brexito.  hmm.gif​ bet kuriuo atveju sita tarpininke man nebeatrodo patikima.</p>

O kodėl apie kitą tarpininkę antra diena čia rašote?
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 19, 09:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="spygliz" data-cid="72786063" data-time="1613711814"><div><p>Siūlau nesiblaskyt ir pirkti per Rudaplauke 😎</p></div></blockquote><p>Mielai bet man labai toli vaziuot, bet dabar nebera ne vienos tarpininkes aplink tai taip perku per rudaplauke  smile.gif </p>

Aš siunčiuosi per kitus miestus, patogiau ir būt negali biggrin.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 19, 13:17)
O kodėl apie kitą tarpininkę antra diena čia rašote?

Kad suprastumėme kaip gerai cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 02 18, 10:00)
jei manikiuriste laisva nuolat, tai prastas zenklas:)

jei nuolat laisva, tada tikrai kažkas negerai biggrin.gif

QUOTE(manouche @ 2021 02 18, 10:37)
La Vie grožio salone V.Grybo 17 Vilniuje, dirba superinė kruopšti manikiūrininkė Simona. Kaip tik užsirašiau pas ją kovo pradžiai. Registracija per Treatwell labai patogi.

4u.gif

QUOTE(Carlin @ 2021 02 18, 13:07)
drinks_cheers.gif
aš tiek visko esu išbandžius, ir visą laiką gelis laikydavo savaitę, max dvi. Taip pat versdavo ant blogų nagų biggrin.gif po savaitės atrodydavo nagai baisiai, nutrupėję, suskilinėjęs pats lakas ir pan. Net mečiau šį reikalą keleriems metams. Visos meistrės irgi turėdavo užrašymų mėnesiais į priekį.

Dabar panorau vėl išbandyt, susiradau saloną arti darbo, kas yra labai patogu ir superinę meistrę, kurios gelis man laiko min. 3-4 savaites, einu reguliariai tik todėl, kad atauga nagas. Bet faktiškai galėčiau kelt fotkes, kaip kad vakar buvo įkelta biggrin.gif ir sakyt, va kaip laiko po 6 ar 7 savaičių biggrin.gif nes tikrai laiko, per karantiną išbandžiau biggrin.gif

ir pas ją nebūna jokių eilių, dirba ji kas antrą dieną, tai realiai prieš kelias dienas gali gauti vietą vizitui. Kaina, gal nėra labai maža palyginti su tuo, ką kartais matau FB skelbimuose, bet už tai gaunu tai, ko noriu smile.gif

Kurioj čia Vilniaus vietoj?

QUOTE(lola.lola @ 2021 02 18, 14:48)
Ir aš temą pateršiu  4u.gif

Gal kuri turi kiškio taukų mažiuką kiekį (vaiko žandukams tepti) pardavimui? Pažįstamų medžiotojų neturiu, Jūs labiau virtualiai pažįstamos nei iš skelbiu.lt pardavėjai 😁

Aš turiu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū komandai už siuntinuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šios AT kelnės labai fainos, tinkamos ir žiemai, nes viduj yra pūkelis https://www.anntaylo...ectedColor=6889

Pirkau šiuos megztukus vilktis po švarkeliais. Patiko, kad ilgi. Atrodo gerai, pažiūrėsim, kaip nešiosis https://www.saksoff5...88_color=YELLOW

Atsakyti
Be ramybės palikusios pusę forumo Ann Taylor kelnės biggrin.gif Dydis S. Su ūgiu 177 cm. Ir dar norui esant galima atlenkt kelis cm.

Megztukas irgi Ann Taylor. Labai rekomenduoju wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 02 19, 14:19)
Be ramybės palikusios pusę forumo Ann Taylor kelnės biggrin.gif Dydis S. Su ūgiu 177 cm. Ir dar norui esant galima atlenkt kelis cm.

vartotojo įkelta nuotrauka

nuostabiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 02 19, 14:19)

labai gražu wub.gif
megztuko nuorodą prašom smile.gif 4u.gif
Atsakyti

Be ramybės palikusios pusę forumo Ann Taylor kelnės biggrin.gifDydis S. Su ūgiu 177 cm. Ir dar norui esant galima atlenkt kelis cm.

d29a17a4c27e0be1ec5a922db65e0023301.jpg

Gal jūs galit pamatuoti kelnes per klubus, įdomu kiek cm S dydžio?  :hmm:  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 02 19, 14:23)
labai gražu wub.gif
megztuko nuorodą prašom smile.gif  4u.gif

https://www.anntaylo...p;prodId=550282
Atsakyti