Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2021 02 20, 19:32)
O kas pirkot AT veliurini juodą švarką gal gavot kokie vsizdai?

Aš pirkau, vakar pasiėmiau, gražus, nestoras, su elastanu, nesijauti suvaržytas, pūkus kažkiek trauks, nes juodas, nešioju pagrinde 8 dydį, bet švarką 10 pirkau, bijojau, kad aptemtas labai nebūtų. Su ūgiu 175cm, rankovės ir liemuo normaliai. Man gal sagų labiau norėtųsi, kaip jcrew paprastesnių, bet manau nedidelė problema pasikeisiu. Šiaip patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2021 02 20, 20:01)
Aš pirkau, vakar pasiėmiau, gražus, nestoras, su elastanu, nesijauti suvaržytas, pūkus kažkiek trauks, nes juodas, nešioju pagrinde 8 dydį, bet švarką 10 pirkau, bijojau, kad aptemtas labai nebūtų. Su ūgiu 175cm, rankovės ir liemuo normaliai. Man gal sagų labiau norėtųsi, kaip jcrew paprastesnių, bet manau nedidelė problema pasikeisiu. Šiaip patenkinta ax.gif

Aga, va ka daryt reiks su tais pūkais.....gal kokių priemonių yra, kad netrauktų. Lauksiu saviskio.
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 02 20, 17:41)
Tai va, kad dar noriu siurblio-roboto ir siurblio - šluotos, tai jau truputį per daug € gaunasi biggrin.gif

Uždirbsi. Nusipirk gerą dalyką, akį džiugins biggrin.gif kito nereiks iki amžiaus galo.

Aš dabar noriu mandrų batų. Tik dar nesugalvojau kokių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 20 vasario 2021 - 19:12
QUOTE(JMD @ 2021 02 20, 19:12)
Uždirbsi. Nusipirk gerą dalyką, akį džiugins  biggrin.gif  kito nereiks iki amžiaus galo.

Aš dabar noriu mandrų batų. Tik dar nesugalvojau kokių  biggrin.gif

o kas yra mandri?
Atsakyti
Gafsa ar gavot batus iš 6pm FARYL by Farylrobin Rivit baltus, kokie įspūdžiai, kaip dydis, kokybė? Noriu ir aš, lauksiu kol atpigs. ax.gif

Pritariu JMD, kad kitchenaid gėris, aišku, jei mėgstat gaminti kepinius biggrin.gif ax.gif O jei tik kelis kart per metus naudojat, tada manau tikrai per didelė investicija, užteks rankinio mikserio ax.gif
Paskutinis matytas dalykas nustebino ir sužavėjo, šašlykus minkė kitchenaide su tešlos kabliu, įdėja super biggrin.gif Bandysiu ir aš biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 20 vasario 2021 - 19:31
QUOTE(Cypass @ 2021 02 20, 19:30)
Gafsa ar gavot batus iš 6pm FARYL by Farylrobin Rivit baltus, kokie įspūdžiai, kaip dydis, kokybė? Noriu ir aš, lauksiu kol atpigs. ax.gif 

Pritariu JMD, kad kitchenaid gėris, aišku, jei mėgstat gaminti kepinius biggrin.gif  ax.gif O jei tik kelis kart per metus naudojat, tada manau tikrai per didelė investicija, užteks rankinio mikserio ax.gif
Paskutinis matytas dalykas nustebino ir sužavėjo, šašlykus minkė kitchenaide su tešlos kabliu, įdėja super biggrin.gif Bandysiu ir aš biggrin.gif

keista, bet dar net sąsk negavau blink.gif 6pm visad taip greit siųsdavo unsure.gif užsakyta 01,25
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 02 20, 18:32)
O kas pirkot AT veliurini juodą švarką gal gavot kokie vaizdai?

Pirkau ir aš, pasiėmiau. Atrodo visai nieko. Dydį sakyčiau atitinka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 20, 19:34)
keista, bet dar net sąsk negavau blink.gif  6pm visad taip greit siųsdavo unsure.gif  užsakyta 01,25

Aš J.Crew užsakiau 01.26, tai irgi sąskaitos dar net negavau. Nors anksčiau ir gana greitai ateidavo 4u.gif
Atsakyti
Kokius kvapus naudojat į rūbų, patalynės lentynas? Gaivos, švaros , nu tokio neutralaus kvapo? rolleyes.gif
Atsakyti
Ai, gal ateis, svarbiausia- kad tiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 20, 20:40)
Ai, gal ateis, svarbiausia- kad tiktų biggrin.gif

Lauksiu atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 02 20, 19:39)
Kokius kvapus naudojat į rūbų, patalynės lentynas? Gaivos, švaros , nu tokio neutralaus kvapo?  rolleyes.gif

Tokių prikaišioju https://www.soin-et-...l-box-100g.html

aš priklausoma nuo to kvapo biggrin.gif https://www.fragrant...-Vert-5972.html
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 02 20, 20:39)
Kokius kvapus naudojat į rūbų, patalynės lentynas? Gaivos, švaros , nu tokio neutralaus kvapo?  rolleyes.gif

Is freshscents- labai patiko baby powder, daug ten yra, neutraliu tokiu, nera astrus, dirginantys kazkaip subtiliai kvepia.

https://freshscents....closets-drawers

Atsakyti