Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 20, 23:29)
Bet tai mes jau senos tarkos, o jaunimui kai žiauru tas karantinas unsure.gif Nors jie susitinka rolleyes.gif

Svarbu, kad jie mažiau su senais giminėm susitiktų biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2021 02 20, 23:30)
Nė velnio. Pirmadienį vaiks į šūlę su naujais dalykais, aš darban. O taip va.

Tai mudvi dar išlendam, o kas namie dirba unsure.gif eina sau unsure.gif
Viena vertus- pavydžiu, bet iš kitos pusės- viską reikėtų kandims padovanot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 20, 23:31)
Jūs tame eksperimente?  bigsmile.gif

Tep.

Tik mokyklinės kelnės trumpakokos..... ir sporbai maži. Nebegaliu 🙈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 20 vasario 2021 - 23:39
QUOTE(JMD @ 2021 02 20, 23:37)

Kaip aš džiaugiuosi dėl to alc.gif
Pagaliau mergos į žmones išeis, pabendraus su draugais.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 02 21, 00:33)
Svarbu, kad jie mažiau su senais giminėm susitiktų  biggrin.gif
Tai mudvi dar išlendam, o kas namie dirba  unsure.gif  eina sau  unsure.gif
Viena vertus- pavydžiu, bet iš kitos pusės- viską reikėtų kandims padovanot  biggrin.gif

Aš kai nemažai metų dirbdavau nuo 7 valandos, keldavaus 5:20, tai tikrai dabar džiaugiuos, kad einu gulti 2 nakties biggrin.gif (bet ne dėl karantino)
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 02 21, 00:45)
Kaip aš džiaugiuosi dėl to  alc.gif

Pavyyydžiu. Kai paskaičiau komentarus, tai plaukai piestu pasišiaušė, kiek žmonių prieš, kad vaikai eitų į mokyklą.
O tai ir jums, tėvams, reikėjo tirtis? Nu gi prašom plačiau pasakot viską bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 vasario 2021 - 23:48
QUOTE(Carlin @ 2021 02 20, 23:45)

Mano vaiks irgi bais džiaugias biggrin.gif ta proga šisnd nuvedžiau kirpyklon biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 20, 23:49)
Aš kai nemažai metų dirbdavau nuo 7 valandos, keldavaus 5:20, tai tikrai dabar džiaugiuos, kad einu gulti 2 nakties  biggrin.gif (bet ne dėl karantino)
Papildyta:

Pavyyydžiu. Kai paskaičiau komentarus, tai plaukai piestu pasišiaušė, kiek žmonių prieš, kad vaikai eitų į mokyklą.
O tai ir jums, tėvams, reikėjo tirtis? Nu gi prašom plačiau pasakot viską bigsmile.gif

Tep, pakuteno mum šian nosytes biggrin.gif mana vaiks juokės, bais jam kuteno biggrin.gif
Atsakyti
Aš kai nemažai metų dirbdavau nuo 7 valandos, keldavaus 5:20, tai tikrai dabar džiaugiuos, kad einu gulti 2 nakties  biggrin.gif (bet ne dėl karantino)
Papildyta:

Man abu variantai blogai. Tinginio prigimtis. Noriu gult 21 ir kelt 9 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 02 20, 23:37)
Tep.

Tik mokyklinės kelnės trumpakokos..... ir sporbai maži. Nebegaliu 🙈

QUOTE(Carlin @ 2021 02 20, 23:45)

Jus neįsivaizduojat kaip pavydžiu 🤐
Atsakyti

Jo, tyrėsi visas šeimos ūkis. Nežinau ar labai daug buvo prieš, nes grįžta atrodo 30 klasių, tik kelios liko nuotolyje. Grįžta tos, kur dauguma buvo už grįžimą. Vyresnėlės klasėje gal 5 norėjo likt nuotolyje, o pirmokės beveik vienbalsiai.
Kas nenori grįžt, lieka nuotolyje, bus formuojamos virtualios klasės.
Atsakyti
O mano vaikas parsinešė virusą iš mokyklos, sirgom visa šeima, man kliuvo labiausiai - vos neiškeliavau į aną pasaulį.. Po to ir darbas iš namų mūsų, ir trijų vaikų mokslai baikės palyginus.. Bet suprantu, kad visą gyvenimą nesėdėsim užsidarę.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 02 19, 07:17)
Ačiū komandai už siuntinuką 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 02 19, 07:19)
Be ramybės palikusios pusę forumo Ann Taylor kelnės biggrin.gif Dydis S. Su ūgiu 177 cm. Ir dar norui esant galima atlenkt kelis cm.

Megztukas irgi Ann Taylor. Labai rekomenduoju wub.gif

aciu jums, Laimingamergina, sveikinimai ir kelnes atrodo super wub.gif 4u.gif

QUOTE(Gafsa @ 2021 02 19, 09:01)
man atrodo, didesnis dydis- ilgesnis inseam, bent mano tai normaliai ilgos  biggrin.gif

Ačiū labai  4u.gif

4u.gif

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 02 19, 11:40)
<p>Ir pigu ir grazu ir greit gauta, 10 balu  wub.gif </p><p>ann taylor su vilna</p><p>

wub.gif 4u.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2021 02 19, 13:41)
Nu mergaitės, visa komanda, - širdingai dėkoju  hi.gif   už gėrius!

QUOTE(r@mke @ 2021 02 19, 16:20)
Ačiū Mergaitės už nupirkimą  wub.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 21 vasario 2021 - 00:19
dingo mano citatos unsure.gif
Gafsa, Asstule, jus lyg apie sausio pabagos uzsakymus kalbejote, kad negavote paskaiciavimu. Dauguma sausio pabaigos uzsakymu issiusti Vasario 5 dienos siuntoje, o si siunta veluoja, negauta dar ax.gif
Atsakyti