QUOTE(Princess-Vip @ 2021 02 26, 19:31)
Prasau pasidalinkit info apie siltnamius. Aciu!
tai zinokit, aš dar pati patirties neturiu, bus pirmas šiltnamis gyvenime. Norėjau aliuminio karkaso , namelio formos, nes jis aukštesnis, bet man kaina jų netinka, tai pasitenkinsiu lašo formos ir cinkuoto plieno karkaso šiltnamiu. Tiesa dėl dangos, 4 ar 6 mm, tai 6 cm plotkarbonatas yra geriau, nes jis stipresnis ir šilumą labiau sulaiko, o vasarą tipo ne taip prikaitina. Būtini stoglangiai, žinoma geriau su automatiniu hidrauliškai veikiančiu atsidarymu. Kas mums su vyru nesuprantama, kad perki šiltnamį moki daugiau nei pusę tūkstančio eurų, čia toks ne iš didžiausių, o dar reikia rankdarbiais užsiiminėti, t.y. pačiam išsipjaustyti polikarbonatą
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 02 26, 19:33)
Mes Gambrės šiltnamį tėvams pirkom. Didelis, patogus. Bet tiek ir nusimanau apie juos

pati dar nesuaugau šiltnamiui ir kažin ar kada suaugsiu
man per brangus, ta prasme pasižaidimui nesinori beveik 1000 eur išleisti. Šiais metais iš namų dirbant laiko kaip ir yra, o kaip vėliau bus, nežinau. Kolegė turi gampre sanus, tai 2 minusus paminėjo, kad per žemas ir trūksta galinių durų, nes kai karšta per atidarytus stoglangius nudegina augalus, o uždaryti nesigauna, nes viskas išdegtų.
Aš pirkau šį, dar užsisakiau papildomas galines duris:
https://www.meistrok...asika-standart/