Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2021 02 27, 09:18)
Vyras realistas 🤣

Jooo, bet kartais igyvendina mano idejas. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 02 27, 09:25)
Kadangi tu nenaudoji Instagramo ir esi žiauriai atsilikus nuo daržininkų madų  tongue.gif dabar šiltnamis be sofkutės, poilsio zonos kur galima kavutę gert, be lygis  unsure.gif

Niu va, atsirado zmogus suorantantis apie ka kalbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 27, 10:19)
Pirmiausia paklauskit, ar jis nesios, nes as savo nei vyra, nei vyresni sunu neapauciau, o praeitais metais jau ir 13-etis labai nenoriai audavisi basutes unsure.gif

Faktas, pirma reik suderint su avetojais.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 27, 10:27)

Niu va, atsirado zmogus suorantantis apie ka kalbu  biggrin.gif

Gražaus stiklinio šiltnamio ir aš norėčiau. Su sofkute, keliais pomidorų daigais. Polikarbonatinis man prie landšafto netinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2021 02 27, 10:29)
Faktas, pirma reik suderint su avetojais.

Mano vyras tik Ecco sandalus prie šortų nešioja.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2021 02 27, 09:50)
Vakar visus akinius atšaukė? smile.gif

ne visus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 02 27, 09:32)
Gražaus stiklinio šiltnamio ir aš norėčiau. Su sofkute, keliais pomidorų daigais. Polikarbonatinis man prie landšafto netinka biggrin.gif

As turiu galimybe statyti uz tvoros bendroj su kaimynais nuosavybej, egles uzstos. Kaimynas praeitais metais pasistate, tai ir as paskui ji biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ciurlionis @ 2021 02 27, 09:34)
ne visus  smile.gif

Tai kurios bus laimingosios. O siaip idomu, ar pagal kainas ar firmas atsauke. As liudziu, negausiu nei vienu akiniu
Atsakyti
prisijunkit prie kvepalu 4u.gif
https://wholesale.fragranceshop.com/
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 02 27, 11:34)
ne visus  smile.gif

Kazkam pasiseke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2021 02 27, 10:40)
Kazkam pasiseke  ax.gif

As irgi labai liudziu 😩😩😩 buvau apsidziaigus kai gavau kad nupirkta
Atsakyti

Gal kuri turit parduotu naują m/l dydžio prailgintą striukę(parką), tinkančią dėvėti dabartiniu oru? Mano dėžutė neveikia, tai laikiu pasiūlymų el. pašte sogina19@gmail.com. Tiktų ir vilkėta kokį kartą, bet tikrai labai geros būklės  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 27, 10:38)
As turiu galimybe statyti uz tvoros bendroj su kaimynais nuosavybej, egles uzstos. Kaimynas praeitais metais pasistate, tai ir as paskui ji biggrin.gif
Papildyta:

Tokiu atveju jo, tada ir polikarbonatinis gerai. Jame irgi galima poilsio zoną pasidaryt.
O pas mane visa erdvė priešais langus, tai kada nors nebent stiklinį gražų kokį.
Atsakyti
JCREW -50% ,papildyta
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 02 27, 10:38)
Tai kurios bus laimingosios. O siaip idomu, ar pagal kainas ar firmas atsauke. As liudziu, negausiu nei vienu akiniu

Na, Persol’ius po dvimkelis $ atšaukė.
Atsakyti