Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(wowavyva @ 2021 03 02, 12:02)
patikėkit, po procedūros galvosite - kodėl nedariau to anksčiau smile.gif be narkozės, be skausmo, be bjauraus pooperacinio laikotarpio. drąsinu nedelsti, jei jaučiate diskomfortą.

kokia kaina šito malonumo?
Atsakyti
Gal turite J.Crew papildomą 20%OFF? ax.gif
Atsakyti
Ačiū už siuntinį, greit pasidalinu ką žadėjau, nes per migreną visko negaliu pažiūrėt verysad.gif
Batai geri, madingi, oda minkšta, bet jie tokie ''greitoji mada'', tikrai nereik pirkt brangiau kaip už 50 https://www.6pm.com/...53509/color/527
nesunkūs, dydis ant ribos, norėčiau 0,5 dydžio didesnių, bet 10,5 nebūna verysad.gif teks nešiot tik su neilonke. Atrodo gerai jei bendrai reziumuot.
Papildyta:
QUOTE(SeaWave @ 2021 03 02, 13:57)
Sveikutės  4u.gif Aš gavau šitą reikalą. Kokia cerata??? Minkštutė avies odytė, labai fainuolė  wub.gif esu visa apsipatenkinus ja, tad prašom nestumti. Realybėj daug geriau atrodo.  4u.gif

Nu ok, ok, gražu, tik rankovės ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 02, 14:01)

klinikos skelbia kainas savo svetainėse, įprastai nuo 800 aukštyn.
Aš dariausi su daline TLK kompensacija, nes turėjau siuntimą dėl ptozės ir dariausi klinikoje, kuri turi sutartis TLK. Bet, jei neklystu, gegužės mėnesį keitėsi šita kompensavimo tvarka ir dabar plastikos chirurgų atliekamų procedūrų nedengia kasos.
Atsakyti
gal kas netycia 12 metu bernui kokia pavasarine striuke turi isaugta? Nespejau kazkaip siemet nupirkt, o dabar tuoj prireiks...
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2021 03 02, 14:26)
gal kas netycia 12 metu bernui kokia pavasarine striuke turi isaugta? Nespejau kazkaip siemet nupirkt, o dabar tuoj prireiks...

koks ugis?

man sitie batai kazkode labai patink

https://www.yoox.com...p...=&sizeName=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 02 kovo 2021 - 14:28
QUOTE(JMD @ 2021 03 02, 15:27)
koks ugis?

146
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglekuku: 02 kovo 2021 - 14:30
QUOTE(Argija @ 2021 03 02, 13:37)
Tie bordo visai dailūs, bet čia ne mano stilius, nederės prie mano paltų ir pan. Ieškau elegantiškų kerzų, jei taip galima išsireikšti  biggrin.gif  buvo kažkas į tą pusę iš MK, bet labai didelis auksinis logo ant jų, tai irgi nelabai.

Dr. Martens Jadon panasu i tai ko Jūs ieškot.
https://www.nordstro...160?color=BLACK
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 02, 12:54)
man irgi kaip baisu....irgi akių vokai krenta...bet baimės pilni kaliošai

biggrin.gif tai vat man keli metai jau pilni kaliošai biggrin.gif

QUOTE(wowavyva @ 2021 03 02, 13:02)
patikėkit, po procedūros galvosite - kodėl nedariau to anksčiau smile.gif be narkozės, be skausmo, be bjauraus pooperacinio laikotarpio. drąsinu nedelsti, jei jaučiate diskomfortą.

aš jaučiu diskomfortą, nors nėra taip, kad labai baisiai užkritę...

QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 02, 13:21)
o kiek kainuoja operacija?
Papildyta:

realiai net nenoriu fotografuotis, seniau kiek pamenu visai grazios akys buvo...dabar tokie trikampukai

aha, ant nuotraukų man labiausiai krenta tas užkritimas.

QUOTE(Kirisama @ 2021 03 02, 13:49)
Prieš kelis metus buvau pas Radzeviciu konsultacijose. Gerai rasot, kad nereik jo bijot, tikrai mandagus. O kad rašo ne kokius atsiliepimus apie jį, tai aš pvz nesistebiu, tikrai ne kiekvienas plastikos chirurgas turi savybę ir kantrybes išklausyti visokius pupyciu sapaliojimus. Ateini uzsirasius visus klausimus, tiesiai šviesiai klausi, gauni tiesų šviesu atsakymą. Aš kai glostymų, guodimų iš daktarų nelaukiu ir nesitikiu, tai man tiesmukas ir konkretus labai tinka.

sakot pupyčių sapaliojimus? tongue.gif manau yra tokių irgi, kur nesąmonių pripaisto, bet aišku kaip ir kiekvienam gydytojui gali pasitaikyti kliurkų, vat to ir bijau.
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2021 03 02, 14:29)

tada bus didele
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 02, 15:01)

Prieš mėnesį operavausi Klaipėdoje - 850 suplojau
Atsakyti
kapec kokie ir batai ir firma, kam tinka 7,5

https://www.yoox.com...mp;sizeName=7.5
Atsakyti