Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 03 02, 22:26)
nu ninada, sakei po alginantinės kaukės visos raukšlelės išsilygina, tai matyt, čia šiaip karantininės nuotaikos  4u.gif

Nežinau kas čia, bet vaizdelis nedžiugina paskutintu metu 🙈 gal šildymas kaltas trauk viską į vieną giminę 😁 nebežinau ni kuo tept ni kų begert.
Atsakyti
Griebkit Hispanitas, yra geru kainu
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 02, 20:42)
klausykit.. o čia dar yra nesusitvarkiusių? biggrin.gif natūraliai amžėjančių? biggrin.gif

Yra ir ne viena. Aš prie bailių, tai ir neinu pas gyd.

Aš kai paskaičiau FB vienoj grožio grupėj, tai tikrai atgyvena pasijutau. Ten op darosi, toks jausmas, kas antra blink.gif Ir dar naivuolė pasirodo esu biggrin.gif Šiais laikais, kad turėt gražų pilvą, sportuot visai nereikia biggrin.gif Reikia tik pas plastikos chirurgą apsilankyt ir psio - nauja bamba ir tobulas pilvas blink.gif Jau nekalbant apie visas kitas op.
O aš net vokų op niekaip nesiryžtu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 02, 18:12)
parsisiųst anonymox tinkamą savo naršyklei, tada kampe atsiras X ženkliukas, paspaudus ant jo, pastumdyt mygtuką reiks, kad ant usa vėliavėlės akcentas būtų.

o rast anonymox parsisiuntimą per google, įrašius paieškoj anonymox ir savo naršyklės pavadinimą.

bandysiu, gal pavyks tongue.gif

QUOTE(Gervuoge @ 2021 03 02, 19:14)
Joną Drasutį  wub.gif

4u.gif pasiskaitysiu atsiliepimus

QUOTE(Gafsa @ 2021 03 02, 20:42)
klausykit.. o čia dar yra nesusitvarkiusių? biggrin.gif natūraliai amžėjančių? biggrin.gif

tai taip, aš tokia irgi, bet va manau ryšiuos vokų plastikai, jau pribrendau. kažkaip nieko blogo tame nematau. Kai jau pradeda visus galus taisyt, ir atrodo kaip plastikinės, va čia tai baisu man unsure.gif
man baisiausia pripūstos lūpos, nu net nupurto smile.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.beachbunny.com
www.fossil.com - 40%
www.finishline.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - 15%
www.victoriassecret.com
www.puma.com
www.loft.com - 70% ir 25%
www.overstock.com
www.bedbathandbeyond.com
www.anntaylor.com - 40/-60%
www.anntaylorfactory.com - 20%
www.us.samsonite.com
www.guess.com - 10%
www.uniqlo.com
www.ashford.com - 10%
www.reebok.com - 50%
www.hautelook.com
www.sierra.com
www.hm.com - 20%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com - 40%
www.childrensplace.com - 10$ nuo 40$

PREKES MUSU GROZIUI

www.bergdorfgoodman.com - 275$ nuo 1000$
www.fragranceshop.com
www.vitacost.com - 15$ nuo 75$
www.puritan.com - 19%
www.maxaroma.com - 15%
www.kikocosmetics.com
www.us.pureclinica.com
www.misshaus.com
www.bodybuilding.com
www.toofaced.com
www.walgreens.com
www.tanforless.com

Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 03 02, 23:56)
man baisiausia pripūstos lūpos, nu net nupurto smile.gif

O dar dantys nėr tobuli. Man net skauda į ją žiūrėti buvo tas kelias sekundes https://www.delfi.lt...e.d?id=86603721

Aš irgi bijau. Darė man kartą mini OP med tikslais, tais prieš narkozę operacinėj ašaros kaip pupos bėgo. Nesuprantu, kame reikalas, visa giminė medikų, nu man kojas suima, net kai matau žaizdas.

Oj, toj FB grupėj ir aš pasicekavinu. Po tos pilvo plastikos, tai kaip per pusę pjautas žmogus lieka huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 03, 00:10)
O dar dantys nėr tobuli. Man net skauda į ją žiūrėti buvo tas kelias sekundes https://www.delfi.lt...e.d?id=86603721

nesuprantu iš kur pas žmones (moteris) toks iškreiptas grožio supratimas.
va dantys mano biškį patiuninguoti biggrin.gif
gerai ir akių vokus kažkada gal reiks, pilvą pasilaikysiu, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 03 03, 00:18)
nesuprantu iš kur pas žmones (moteris) toks iškreiptas grožio supratimas.
va dantys mano biškį patiuninguoti  biggrin.gif
gerai ir akių vokus kažkada gal reiks, pilvą pasilaikysiu, ačiū.

Noras turėti putlias lūpas. Tik bėda, kad jas padaro tragiškai. Būtų gražiai, ir aš norėčiau lotuliukas.gif O šiaip įdomu, kas bus toliau su grožio peiliais, kaip keisis mados su laiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 kovo 2021 - 23:23
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 02, 22:23)
Noras turėti putlias lūpas. Tik bėda, kad jas padaro tragiškai. Būtų gražiai, ir aš norėčiau  lotuliukas.gif O šiaip įdomu, kas bus toliau su grožio peiliais, kaip keisis mados su laiku.

Ne visi tragiskai padaro, as vis varvinu seile i pro beauty (fb) darbus, ji pripustas daro tik jei klientes reikalauja, o siaip dauguma darbu tokie grazus, naturalus, vos padrekintos, vos padidintos lupos, konturas aiskesnis padarytas, kam reikia simetrija pakoreguota 🙈 man toks variantas grazu.
Papildyta:
Gal kas pasakys, ar kvepalusala.lt origonalus kvepalai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylang: 02 kovo 2021 - 23:44
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 02, 23:10)

Įdomus suvokimas apie grožį blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 02, 21:42)

Esu tongue.gif Aš išvis antikvars, iškasena 🤣 nesu nei karto nei nagų, nei blakstienų, nei jokių ragų turejus biggrin.gif Porą kartų per savo pusamžį buvau kirpykloj šukuoseną pasidaryt ir abu kartus išejus viską išsiardžiau lotuliukas.gif Man gražu į kitas pažiūret ir gana.
Nu, bet jau gal sarmata būti tokiai atsilikusiai? rolleyes.gif O gal yra Amerikėj kokių lipdukų vokams paklijuot, užsisakyčiau bigsmile.gif
QUOTE(manouche @ 2021 03 02, 22:53)
kur buvai, kai pardavinėjau tuos Jadon unsure.gif. Tiesa, mygom ir pardaviau ax.gif.

Tai, kad ne juos biggrin.gif nuo Gafsos nepasislepsi 🤣
Ašai juos turiu, daba dukra užsimanė mirksiukas.gif Pamenu kai mama džiaugdavos, kad mano koja didesne už jos, tai bent batai jos lieka saugūs, dabar ir aš džiaugiuos, kad maniškė mano dydį peraugo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 02, 22:04)
su tavim dar po kokių 10 metų pakalbėsim  rolleyes.gif tu dar prie snarglių  ax.gif

Mano labai labai sausa ir be galo plona oda.. Nneoriu pagalvot kas po 10 m bus. Černobylis blin kaltas biggrin.gif
Atsakyti