Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(lomute @ 2021 03 04, 17:39)
Niekaip nerandu kaip nustatymuose vpn ijungti😩 padekit, nes paskui liksiu nepirkus🙂

3 Nr. turi taip žydrai užsidegti kaip mano foto, pas vienus automatiškai atsiranda įjungus, kitiems to trečio žingsnio reikia.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 04, 16:50)
Man šiandien meška visą telefoną užlaužė. Atjungė nuo namų wifi, visi per wifi valdomi įrenginiai pakibo. Nafig. Galvojau įsilaužė kas nors į telefoną, o čia meška pasirodo, nors neaktyvi buvo. Tryniau lauk.

Nu man irgi tas pats. Bet nesupykau taip stipriai, kad ištrinčiau. Kazko cia ta meška, pikta siandien. Gal pasitaisys biggrin.gif
Bandysiu rytoj.
Ir Anntaylor pyksta ant musu? Kazin kodel. LKad nebeleidzia paprastai ieiti! Jiems blogai kad perkam?
Atsakyti

QUOTE(Tutti @ 2021 03 04, 15:32)
Anonymizer ir manęs manęs paprašė sumokėti, kai ieškojau USA. Beeet pasijungiau per Netherlands ir vualia  bigsmile.gif atsidūriau AnnTaylor puslapyje!

4u.gif ir man atsidarė per Netherlands
Atsakyti
Įsidiegiau Oper'ą, viskas veikia yahoo.gif Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2021 03 04, 16:46)
Galvojau man čia vienai šiandien su meška taip, visus wifi atjungė  blink.gif

QUOTE(jolipa @ 2021 03 04, 18:20)
Nu man irgi tas pats. Bet nesupykau taip stipriai, kad ištrinčiau. Kazko cia ta meška, pikta siandien. Gal pasitaisys  biggrin.gif
Bandysiu rytoj.
Ir Anntaylor pyksta ant musu? Kazin kodel. LKad nebeleidzia paprastai ieiti! Jiems blogai kad perkam?

Man neseniai į telefono kalendorius įsimetė eventas su virusine nuoroda, nesuprantu nei kaip, nei ką. Tai kai šiandien užlagino visus wifi, garso aparatūra sau groja, spotify telefone sau, valdyt negaliu, biški creepy buvo. Tada dar face id lagint jungiantis prie banko pradėjo, rimtai išsigandau, kad nuhakino mane biggrin.gif ir tik tada pamačiau, kad čia meška siautėja unsure.gif

Pranešiojau odines kelnes, tobulybė wub.gif jau tokio patogumo! Ir dydis labai gerai, iškart pralaisvėjo apsivilkus. 27 būtų per didelės. Žodžiu, spygliui dėkinga už jas ir striukę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2021 03 04, 18:07)
Ir užvakar, ir vakar, ir šiandien su meška varčiau Loft ir Ann Taylor - viskas veikia.  unsure.gif

Ryte ir aš varčiau.

Kompe jau ok,bet telefone nerandu aš to vpn .Ai užteks ir kompe ,bet pykstu kai ko nors nerandu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 03 04, 18:55)
Ryte ir aš varčiau.

Kompe jau ok,bet telefone nerandu aš to vpn .Ai užteks ir kompe ,bet pykstu kai ko nors nerandu  biggrin.gif

Supratau, kad telefone daugeliui ji streikuoja. Telefone nenaudoju, bet kompe viskas ok visas dienas man buvo.
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2021 03 03, 09:11)
Ačiū už maažą siuntinuką  4u.gif

aciu jums 4u.gif

QUOTE(spygliz @ 2021 03 03, 09:16)
Atkeliavo fainuoliai Rubber Soul'ai 🥰❤️

kokie grazus wub.gif

Turime laisva:

Calvin Klein Shine Hooded Packable Down Puffer Coat, M dydis, Pearlized Crimson spalva, pirkta uz $47.50 (jau Lietuvoje)
striuke
Atsakyti
Parsisiunciau opera i telefona. Nustatymuose niekur vpn nerandu...
Atsakyti
Ačiū labau viskas telefone su Opera atsidaro wub.gif jeiiiiii 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lomute @ 2021 03 04, 20:31)
Parsisiunciau opera i telefona. Nustatymuose niekur vpn nerandu...

Tik paspaudus ant O (opera ženkliuko) išmeta VPN.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SeaWave: 04 kovo 2021 - 20:40
Atsisiunciau Opera, ijungiau vpn, telefona perkroviau, bet man neatidaro puslapiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2021 03 04, 20:48)
Atsisiunciau Opera, ijungiau vpn, telefona perkroviau, bet man neatidaro puslapiu  unsure.gif

Taip, man irgi neatidaro su opera. Ir settinguose nerandu vpn’o. Paspaudus ant o zenkliuko, tada nuejus i settings nera vpn... beda🤭
Atsakyti