Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(regal @ 2021 03 05, 12:44)
Šito irgi labai trūkstam bet tikiuosi negalutinai užbanino ax.gif
Papildyta:

tai su sijoniuku  maudomo reikia ziūrėti ax.gif
Papildyta:

bet kad jis nieko neslepia kriaušytei
Papildyta:

tokio modelio reikėtų žiūrėt norint pridengti šlaunis
https://www.macys.co..._srcCatID~z8699

su kokiu dar sijonu, kuris dar labiau rura plecia ir atrodai kaip su balionu_ siaubekas man tie sijonai zra kaykoks is viso nesusipratimas. reikia pirmiausia kostiumeli savo dydzio prikt, antra ilgint kojas, o ne pjaut jas su tais sijonais. reikia atrast savo modeli.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 05, 14:46)
Maudymukai - suknelės, kam pridengti reikia https://www.swimwear...u...&location=4

O jie siunčia į LT?
Atsakyti
Fainos dėžutės maistui su termosiuku https://www.omielife.com/
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 03 05, 15:10)
su kokiu dar sijonu, kuris dar labiau rura plecia ir atrodai kaip su balionu_ siaubekas man tie sijonai zra kaykoks is viso nesusipratimas. reikia pirmiausia kostiumeli savo dydzio prikt, antra ilgint kojas, o ne pjaut jas su tais sijonais. reikia atrast savo modeli.

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.beachbunny.com
www.loft.com - 70%
www.anntaylor.com - 70%
www.anntaylorfactory.com - 20%
www.guessfactory.com - 20%
www.us.samsonite.com
www.guess.com - 10%
www.finishline.com
www.uniqlo.com
www.ashford.com - 10%
www.reebok.com - 50%
www.saksoff5th.com - $100 nuo $400
www.overstock.com - $30 nuo $150
www.jcrewfactory.com-15%
www.landsend.com-50%
www.hautelook.com
www.target.com
www.sierra.com
www.6pm.com
www.dkny.com-30%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com - 40%
www.childrensplace.com - 10$ nuo 40$

PREKES MUSU GROZIUI

www.bergdorfgoodman.com - 275$ nuo 1000$
www.peterthomasroth.com
www.fragranceshop.com-30%
www.fragrancenet.com-35%
www.vitacost.com - 15$ nuo 75$
www.puritan.com - 18%
www.us.pureclinica.com
www.misshaus.com
www.bodybuilding.com
www.toofaced.com
www.walgreens.com
www.skinstore.com

QUOTE(*Kamelija* @ 2021 03 05, 14:56)
o koks kodas? taiko visoms sale prekems?

kodas taikosi tik siai prekei
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 03 05, 14:51)
Medikės , rekomenduokit gerą , patogią avalynę  4u.gif
Būtinai baltos spalvos ir uždarą.

reebok, ecco

būtent biggrin.gif pridengtos apimtys niekur nedingsta, reik vizualiai dėmesį nekreipt biggrin.gif
Atsakyti

Pritariu. Šiaip reikia žiūrėti, kad optiškai į subalansuotas proporcijas vestų. jei kojos trumpos, iškirpimai šone didesni turi būti, jei pečiai siauri, o pas kriaušes dažnai taip būna, platesnės šleikos ir toliau nuo kaklo, net kokie raukiniai viršuje, jei patinka tokie.
Su tom suknelėm bėda dar ir ta, kad iš vandens išlipus ta laisva medžiaga bele kaip prilimpa prie leškų ir keistai atrodo.

O geriausiai būtų pasikūdinti, tik kaip tas leškas numesti, nuo visko krenta, tik ne nuo jų angel_sadangel.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 kovo 2021 - 15:53
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 05, 15:50)
Na kam suabsoliutinti, juk visokių figūrų yra, akivaizdu, kad kažkam toks modelis tinka.

Aš turėjau su sijonuku, esu labai proporcingos moteriškos figūros, man puikiai tiko. O karštyje migam tas sijonukas pradžiūsta.
Didelis kojų iškirpimas tikrai netiks, jei užpakalis negražus. O tas sijonukas ir uždengia užpakalį. Problemų su kojų ilgiu neturiu.
Man nuo pilvo nekrenta verysad.gif Šūds.

Tai kad kalba prasidėjo nuo kriaušės figūros, apie proporcingas moteriškas lyg nekalbėjom hmm.gif

Man tai tos sijonai-suknelės išvis keistai atrodo- kaip su naktiniais ar kombinuku atvarius į pliažą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 05 kovo 2021 - 15:55
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 05, 16:53)
Tai kad kalba prasidėjo nuo kriaušės figūros, apie proporcingas moteriškas lyg nekalbėjom  hmm.gif

Ale spėjai pacituot, nes ištryniau biggrin.gif

Žo, vyro klausiau - verta tokį pirkti maudymuką?
Atsakymas: verta mest svorį. Jei neišeina - nereikia kompleksuoti.

Tai va.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 kovo 2021 - 15:55
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 05, 15:54)
Ale spėjai pacituot, nes ištryniau biggrin.gif

Žo, vyro klausiau - verta tokį pirkti maudymuką?
Atsakymas: verta mest svorį. Jei neišeina - nereikia kompleksuoti.

Tai va.

negerai trint, geriau rašyt pasiaiškinimą- neperskaičiau, skaičiau tarp eilučių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 05, 16:53)
Man tai tos sijonai-suknelės išvis keistai atrodo- kaip su naktiniais ar kombinuku atvarius į pliažą  biggrin.gif

Praeitą vasarą Italijoj stebėjau kaip tik madas biggrin.gif
Jaučiaus kaip durnė su vientisu maudymuku. Nu netobulas mano pilvas. Aš žiauriai sarmatlyva iš principo. Bet, kad ir netobulos, vis tiek visos damos su atskirais bikiniais. Bandau ieškot sau atskiro biggrin.gif
Ta proga reik eit atsilenkimus padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Svarbiausia atsitaikyt savo dydzio maudymuka, kad neisismaugtu i kuna ir kad nebutu susiraukslejes.
Atsakyti