Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lyn @ 2019 02 16, 10:44)
.

O prie duck k12 raso, kad fit big... nzn visai pasimetus kokius cia imt, manau maniski kita ziema eu29 turetu nesiot

duck 12 ner..imciau ne mazesni nei 12 4u.gif
Papildyta:
https://www.nativesh...ix-child?92=905
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2019 02 16, 10:35)
neber sio, gal kuri turite krepseli M dydi ?

Man rodo kad yra M dydis 4u.gif

QUOTE(kriisti @ 2019 02 16, 10:38)
Bomberis superinis, nu bet kaina...... neperku tokiom unsure.gif o gymboree trusiku oerky kai 3 vnt būna 4.5 dol. Arba pi viena centais....va tada uzvarau ju abiem😆 nu 10 dol. Man nekyla ranka mokėti, labai juos mylim nešiojam jau turbut 4 m. Perku juos. As lauksiu savo kainos trusu tada urmu 😂😁

Tai kad nerandu kitur pigiau, o retai norus reiškia tokius ir jau pažadėta, kad nupirksiu.
Trūsų, tai dar nepirksiu, gal bus dar kitur kur pigiau. O bomberis baisu kad paskui dydžių nebebus, jeigu kainą ir nuleis kada nors, jeigu dar išvis nuleis g.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 02 16, 09:47)
duck 12 ner..imciau ne mazesni nei 12  4u.gif
Papildyta:
https://www.nativesh...ix-child?92=905

Su situ ir paemiau 12, o va tu duck 11 smile.gif)) kazkuriuos tai matyt pataikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2019 02 16, 10:50)
Su situ ir paemiau 12, o va tu duck 11 smile.gif)) kazkuriuos tai matyt pataikiau smile.gif

mainysimes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2019 02 16, 09:49)
Man rodo kad yra M dydis  4u.gif
Tai kad nerandu kitur pigiau, o retai norus reiškia tokius ir jau pažadėta, kad nupirksiu.
Trūsų, tai dar nepirksiu, gal bus dar kitur kur pigiau. O bomberis baisu kad paskui dydžių nebebus, jeigu kainą ir nuleis kada nors, jeigu dar išvis nuleis g.gif

o man ne, o taip uzsimaniau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2019 02 16, 10:51)
o man ne, o taip uzsimaniau verysad.gif

gal ciurlionis isimete i kasika?
arba is kitu temu perkancios, vis paizuriu, kad neretai tik imeti ka i tema jos jau siulo spam.gif kartais noris koki slapta foruma turet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 02 16, 09:54)
gal ciurlionis isimete i kasika?
arba is kitu temu perkancios, vis paizuriu, kad neretai tik imeti ka i tema jos jau siulo  spam.gif kartais noris koki slapta foruma turet  biggrin.gif

Nu bet fb irgi nepadetu, ten irgi daug zmoniu
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 02 16, 10:51)
mainysimes  biggrin.gif

K3 dydis pagal dydziu lentele 22 cm pedai, jei taip tai mazi bus maniskei, nes jos peda 23 cm
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 02 16, 09:51)
mainysimes  biggrin.gif

Nu va tikrai reik pirma temoje skelbt mainus
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Lyn @ 2019 02 16, 10:55)
Nu bet fb irgi nepadetu, ten irgi daug zmoniu

tai nereik 50k grupes biggrin.gif man fb nepatinka unsure.gif
Atsakyti
Anksčiau buvo SM tarpininkė luka, kuri susikūrė atskirą forumą po to, kai buvo kilusios problemos su muitinėm. Čia gal prieš 12 metų.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 02 16, 09:58)
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

tai nereik 50k grupes biggrin.gif man fb nepatinka  unsure.gif

Bet as niekaip nesuprantu su tais metalic batais, atsiliepimuose raso lyg kad snow boots, bet fotkes tokios, nu suprask kad pas juos nesiojama ziema, kur oras kaip pas mus pavasari rudeni unsure.gif
Atsakyti